Σουνάς: «Εμείς θα φέρουμε πίσω τον Άρη»

Σουνάς: «Εμείς θα φέρουμε πίσω τον Άρη»

Ο Δημήτρης Σουνάς μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που καλύπτουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Ο 20χρονος μέσος της ομάδας της Θεσσαλονίκης –μεταξύ άλλων- τόνισε:

«Είμαστε μια νέα ομάδα και κατά τη γνώμη μου δουλεύουμε πολύ σωστά με τον προπονητή μας. Παράλληλα έχουμε όση πειθαρχία απαιτείται και με τη δουλειά μας θα δείξουμε αρκετά πράγματα στη συνέχεια», ήταν τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Σουνά και συμπλήρωσε:

«Από εμάς εξαρτάται ποια θα είναι η πορεία μας και τι θα κάνουμε στο γήπεδο. Εάν συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως πρέπει με τον προπονητή μας κι εάν υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσα σε παίκτες, διοίκηση και προπονητή, πιστεύω θα πετύχουμε πολλά. Προερχόμαστε από μια τραγική σεζόν. Εμείς ήμασταν αυτοί που παίζαμε πέρυσι και εμείς φέραμε τα αποτελέσματα που οδήγησαν την ομάδα στον υποβιβασμό. Ασφαλώς και θέλουμε να επανορθώσουμε. Σε ό,τι αφορά την παραμονή μου στον Αρη, η αλήθεια είναι ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο ο κ. Καλαϊτζίδης. Τρεις εβδομάδες πριν ανανεώσω τη συνεργασία μου με την ομάδα, μου μίλησε στο γραφείο του, τον εμπιστεύτηκα κι έτσι ανανέωσα».

Και ο 20χρονος μέσος των «κίτρινων», κατέληξε:

«Ξεκίνησα στα 18 μου χρόνια να αναλάβω θέση βασικού στην ομάδα και ποτέ δεν πέρασε απ’ το μυαλό μου ότι ο Άρης θα υποβιβαζόταν. Όταν είσαι σε μεγάλη ομάδα αρκετά χρόνια είναι λογικό να δημιουργούνται διάφορα συναισθήματα. Αγαπάς το σύλλογο και δένεσαι με τον κόσμο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει χορτάσει από μηνύματα, από λόγια και από ψέματα. Φέτος προσπαθούμε να δημιουργήσουμε οικογενειακό κλίμα, ώστε να προσφέρουμε τον καλύτερό μας εαυτό στα παιχνίδια. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βελτιωθώ όσο περισσότερο γίνεται, πάντα με τη βοήθεια του προπονητή μου. Θα ακούσω αυτά που έχει να μου πει και να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής. Τη νέα χρονιά θα παίξουμε σ’ ένα πρωτάθλημα με δύσκολες ομάδες, όπως η Α.Ε.Κ., η Λάρισα και ο Ηρακλής. Πρώτος μας στόχος είναι να κάνουμε μια καλή ομάδα και να επιστρέψουμε άμεσα στην Superleague».



Με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες στο Φάληρο η Άστον Βίλα
Με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες στο Φάληρο η Άστον Βίλα
Στέφανος Τσιτσιπάς: Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
Στέφανος Τσιτσιπάς: Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
Μπράουν: «Να σταματήσουμε τον Λεσόρ»
Μπράουν: «Να σταματήσουμε τον Λεσόρ»
Πολύ δύσκολα προλαβαίνει Game 5 ο Λαρεντζάκης
Πολύ δύσκολα προλαβαίνει Game 5 ο Λαρεντζάκης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved