Ζάκυνθος: «Πόλεμος» διοίκησης – Κολονέλο

Ζάκυνθος: «Πόλεμος» διοίκησης – Κολονέλο

Ο πρώην τεχνικός της ομάδας «συγκρούεται» ανοικτά με τους ιθύνοντες του συλλόγου με… ανταλλαγή σκληρών εκφράσεων

Με αφορμή την προσφυγή που έκανε ο Τζιανλούκα Κολονέλο αποχωρώντας από τη Ζάκυνθο προκειμένου να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα του, έχει προκύψει «πόλεμος» δηλώσεων και ανακοινώσεων μεταξύ του Ιταλού τεχνικού και των διοικούντων την ΠΑΕ.

Μιλώντας λοιπόν στην ιστοσελίδα zante-sport.blogspot.gr, ο πρόεδρος της Ζακύνθου, Στέλιος Γούναρης, ανέφερε: «Η ομάδα δεν θέλει να αντιδικεί με κανέναν και ιδιαίτερα με ανθρώπους οι οποίοι πρόσφεραν σε αυτή. Όντως η ομάδα του οφείλει του κ. Κολονέλο λεφτά και προτίθεται να του τα δώσει όταν αυτή απαλλαχθεί από το τεράστιο εφιάλτη που άφησε η ιταλική επιδρομή. Ο κύριος Κολονέλο έχει πάρει 8.000 ευρώ τα οποία όμως τα αφαίρεσε σαν έξοδα ταξιδιού που πήγαινε για το προπονητικό δίπλωμα του, κάτι το οποίο δεν είχαμε συμφωνήσει εμείς, αλλά είχε συμφωνήσει αυτός με τον Κύριο Κάρλος Πίτσι που τον έφερε εδώ. Στους συνεργάτες του Κ. Κολονέλο οφείλεται ένα μικρό ποσό, έχουν πάρει ήδη το 85% των μισθών τους (αυτοί δεν είχανε κάθε 15 μέρες ταξίδι στην Ιταλία) και θα εξοφληθούν αυτήν την εβδομάδα. Θα πω τι προσωπικά μου είπε ο κύριος Πάολο Φότι λίγο πριν φύγει από την Ζάκυνθο. "Εμείς ήρθαμε στην Ελλάδα με την υπόσχεση-δέσμευση ότι θα πληρωθούμε από τον κύριο Κάρλος Πίτσι και την παρέα του. Σε ευχαριστώ πολύ που μας πλήρωσες όλο αυτόν τον καιρό". Και δεν θέλουμε να τον ξαναδούμε στα μάτια μας τον κ. Πίτσι».

Απαντώντας ο Κολονέλο μίλησε στο ίδιο Μέσο: «Αισθάνομαι πολύ τυχερός που επιτέλους ύστερα από αλλεπάλληλα μηνύματα και κλήσεις μου, απάντησαν αμέσως, τουλάχιστον σε εσάς . Δεν θέλω να μιλήσω για χρήματα γιατί το δικαστήριο θα κρίνει για αυτά. Όσο για τα ταξίδια μου στο πανεπιστήμιο ας πάτε στο zakyta travel και ρωτήστε ποιος έδινε την κάρτα του για τα έξοδα. Ελπίζω να τελειώσει σύντομα όλο αυτό γιατί ο κόσμος ξέρει και εμένα και κάποια άλλα άτομα. Για 10 μήνες δεν μιλούσα και έπαιρνα μόνο πίκρα. Κανένας δεν ξέρει όλα αυτά που έζησα. Να βλέπω παίχτες να κλαίνε στα αποδυτήρια και να λένε: "κόουτς βοήθησε μας". Παίχτες, να κάνει ο ένας μασάζ στον άλλον. Χωρίς βιταμίνες. Και το τελευταίο τιμ στον κόσμο παίρνει βιταμίνες για να βοηθάει τους παίχτες. Ποτέ στην ζωή μου δεν είδα ένα τιμ στην Β΄ εθνική να μην έχει μηχανή για να φουσκώνουν τις μπάλες. Είχαμε μια τρόμπα για ποδήλατα. Αν αρχίσω μα μιλάω δεν μου φτάνουν χρόνια γιατί κάθε μέρα και κάτι τραγικό συνέβαινε. Σεβάστηκα τους πάντες. Και ο κόσμος ξέρει. Και οι παίχτες μου ξέρουν και το staff μου ξέρει . Γι αυτό σταματήστε σας παρακαλώ να μιλάτε. Η χρονιά αυτή τελείωσε και παρακαλώ πολύ να με σεβαστείτε».

Στη συνέχεια η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας τα εξής: «Δυστυχώς στον Ιταλο- Ιταλικό πόλεμο που ξέσπασε, κάποιοι πάνε να μπλέξουν και τη Ζάκυνθο. Η ομάδα μας δεν έχει την παραμικρή σχέση ούτε με τους μεν Ιταλούς ούτε και με τους δε. Πιο ελληνικά… Τον κ. Κολονέλο και την παρέα του εμείς δεν τη γνωρίζαμε καν. Τους έφεραν οι Ιταλοί (Κάρλος Πίτσι και ΣΙΑ) που ήταν κατά 50% συνέταιροι με την ελληνική διοίκηση της ομάδας. Δέσμευσή τους ήταν ότι οι αναρίθμητοι Ιταλοί ποδοσφαιριστές που έκλαιγαν στα αποδυτήρια (;;;…) και το προπονητικό τιμ (Κολονέλο, Φότι, Λάλι) θα πληρώνονταν 100% από εκείνους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι πριν από κάποια προπόνηση, ο ίδιος ο κ. Κολονέλο καθησύχασε τους ξένους ποδοσφαιριστές για το παραπάνω, δείχνοντάς τους φωτοτυπία επιταγής 40.000 που έστειλε το αφεντικό τους Κάρλος Πίτσι και η οποία δεν έφτασε ποτέ στην τράπεζα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ποτέ δεν μας δέχτηκαν ως διοίκηση, λέγοντάς μας ότι εμείς αναγνωρίζουμε ως διοίκηση τον κ. Πίτσι, τον κ. Κανακίδη και τον κ. Ομάρ Ακίμ. Όταν μάλιστα διαπίστωσαν ότι έπεσαν «θύματα» απάτης, εμείς σαν διοίκηση προσφερθήκαμε να τους βοηθήσουμε στο βαθμό που μπορούσαμε και το πράξαμε. Τώρα που διαπίστωσαν ότι τους «άδειασαν» εξ’ ολοκλήρου, παίρνοντας άλλο προπονητικό τιμ, ζητάνε από εμάς και τα ρέστα. Παρόλα αυτά εμείς τους ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια τους. Φυσικά ο κ. Κολονέλο θα πληρωθεί, όπως και οι κ.κ. Λάλι και Φότι στους οποίους έχουμε ελάχιστες οφειλές. Αυτή την στιγμή "χτίζεται" μια νέα Ζάκυνθος, η οποία δε θέλει να γίνει "σάκος του μποξ" των Ιταλο-ιταλικών διαφορών».

Επίσης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Κοντονής, ανέφερε: «Με λύπη και απογοήτευση διάβασα μια δήλωση του κ. Κολονέλο και του βοηθού του σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Είναι μια συνέχεια των δεινών που άφησαν πίσω τους οι Ιταλοί. Κύριε Κολονέλο, η Ζάκυνθος υπήρχε πριν από εσάς και θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά. Περάσατε υπέροχα στο νησί μας! Σε βίλα με πισίνα ήσασταν το περασμένο καλοκαίρι. Ο λογαριασμός που μας ήρθε από τα προσούτο και τα θαλασσινά που τρώγατε εσείς και οι συνεργάτες σας, φτάνει στις 30.000 ευρώ. Κάθε εβδομάδα σχεδόν μετά τα παιχνίδια πηγαίνατε στην Ιταλία και γυρνούσατε δύο και τρεις ημέρες πριν τα επόμενα. Κύριε Κολονέλο, αλήθεια πριν τη Ζάκυνθο που ήσασταν; Τώρα που ακριβώς είστε; Κύριε Κολονέλο, δεν σεβόσασταν τίποτα. Ειρωνευόσασταν τους πάντες και τα πάντα. Εμείς αντιθέτως σας σεβαστήκαμε, γιατί είμαστε πολιτισμένοι. Θυμηθείτε τις χειρονομίες που κάνατε στην κερκίδα. Είμαστε φτωχοί αλλά τίμιοι. Δεν είμαστε απατεώνες. Στη Ζάκυνθο σας έφεραν οι Ιταλοί συνεργάτες σας και οι ίδιοι σας ξεγέλασαν, παίρνοντας άλλο προπονητικό τιμ στην ομάδα που πήγαν. Εσείς δε λέγατε κ. Κολονέλο στον ΟΤΕ TV και τις ιταλικές εφημερίδες πόσο παράδεισος είναι η Ζάκυνθος; Δε θέλω να ασχοληθώ άλλο μαζί σας. Η Ζάκυνθος ξέρει να σέβεται. Εσείς ξέρετε;».



Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Επίσημο! Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό το Παναθηναϊκός – Άρης
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Επίσημο! Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό το Παναθηναϊκός – Άρης
Μαγνητική και αγωνία για Μπάλντγουιν
Μαγνητική και αγωνία για Μπάλντγουιν
Elite Neon Cup 2024: Τα ταλέντα του… αύριο παίζουν μπάλα στα Σπάτα! – Πού θα δείτε το τουρνουά
Elite Neon Cup 2024: Τα ταλέντα του… αύριο παίζουν μπάλα στα Σπάτα! – Πού θα δείτε το τουρνουά
Σπανάκη: Το κλειδί της επιτυχίας ήταν η σοβαρότητα και η σταθερότητα
Σπανάκη: Το κλειδί της επιτυχίας ήταν η σοβαρότητα και η σταθερότητα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved