Μαθηματικά… ζωντανός

Μαθηματικά… ζωντανός

Παρότι οι ελπίδες εισόδου στην τριάδα «ψαλιδίστηκαν» σημαντικά, μετά την ισοπαλία της Τετάρτης με τον Οδυσσέα Αναγέννησης εντός έδρας, στον Εορδαϊκό είναι αποφασισμένοι να μην πετάξουν… λευκή πετσέτα.

Τις μαθηματικές πιθανότητες για συμμετοχή στα πλέι οφ της ανόδου είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν οι «λιγνιτωρύχοι», απέχοντας τέσσερις βαθμούς από την τρίτη θέση.

Η αλήθεια είναι ότι η ψυχολογία δεν βρίσκεται στα καλύτερα δυνατά επίπεδα, με την ομάδα του Γιώργου Στράντζαλη να έχει πετάξει στα… σκουπίδια εφτά πολύτιμους βαθμούς ως τώρα στον Φιλώτα, που αποδεικνύεται «αφιλόξενη» (από πλευράς αποτελεσμάτων) έδρα. Οι ισοπαλίες με Ναυπακτιακό και Οδυσσέα, αλλά και η ήττα από τον Τύρναβο εντός έδρας ενδέχεται να αποβούν μοιραίες «γκέλες» για την φετινή προσπάθεια διάκρισης, αλλά στο… μαύρο κουτί και στα αίτια καθίζησης σίγουρα θα εντοπιστούν πολλές ακόμα παράμετροι.

Πλέον, η ομάδα της Πτολεμαϊδας θα κυνηγήσει την υπέρβαση την Τετάρτη στην Κατερίνη με τους Πόντιους, με τους Τσιανάκα και Αποστόλου να επανέρχονται.



NBA Top-10: Στην κορυφή ο Μπράντον Μίλερ
NBA Top-10: Στην κορυφή ο Μπράντον Μίλερ
«Βράζουν» στην Κραϊόβα για τη διαιτησία με την ΑΕΚ
«Βράζουν» στην Κραϊόβα για τη διαιτησία με την ΑΕΚ
Ο Αταμάν έστειλε μήνυμα προς όλους (pics, vis)
Ο Αταμάν έστειλε μήνυμα προς όλους (pics, vis)
Αντετοκούνμπο: «Είμαι η πιο καυτή γκόμενα αυτή τη στιγμή» (vid)
Αντετοκούνμπο: «Είμαι η πιο καυτή γκόμενα αυτή τη στιγμή» (vid)
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Τα trends που τράβηξαν την προσοχή μας, θετικά ή αρνητικά, το 2025