«Aξίζουν συγχαρητήρια»
Δεν έκρυψε τον προβληματισμό του ο τεχνικός του Φωκικού, Μιχάλης Κασάπης, μετά τη νέα ανεπιτυχή προσπάθεια της ομάδας του να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη κόντρα στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου.
Αναφερόμενος στο εντός έδρας «Χ» με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, ο προπονητής της ομάδας της Άμφισσας επισήμανε:
«Τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ, αναλαμβάνω την ευθύνη για την ισοπαλία. Οι παίκτες μου δεν φταίνε σε τίποτα και κοιτάμε μπροστά, το επόμενο παιχνίδι. Το σημαντικό είναι ότι και οι άλλες ομάδες έφεραν άσχημα αποτελέσματα, αλλά επειδή δεν πρέπει να κοιτάς τι κάνουν οι άλλοι, το είπα και στα παιδιά στα αποδυτήρια ότι έχω προβληματιστεί. Οι παίκτες το παλεύουν και αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτό. Τους είπα επίσης ότι δεν πρέπει να έχουν άγχος, το ποδόσφαιρο δεν παίζεται με «γιόμες» αλλά με κάτω τη μπάλα», τόνισε αρχικά ο κόουτς του Φωκικού, για να συνεχίσει:
«Δεν κάναμε αυτά που έπρεπε, γιατί είχαμε άγχος και αυτό φάνηκε και στα δύο ημίχρονα. Βεβιασμένες ενέργειες, πολλά λάθη, όχι καλά στημένα, όλα αυτά δεν τα κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Αλλά όσο πλησιάζουμε προς το τέλος σίγουρα θα υπάρχει άγχος, ειδικά σε κάποιους παίκτες που φτάνουν πρώτη φορά σε αυτό το σημείο. Όλη την προηγούμενη εβδομάδα προσπαθούσα να περάσω στους παίκτες, ότι δεν υπάρχουν «μικρές» και «μεγάλες» ομάδες. Το ξέραμε, τα παιδιά είχαν δουλέψει όλη την εβδομάδα, αλλά δεν μας βγήκε στο παιχνίδι. Είπαμε, αυτό συμβαίνει και ελπίζω να ήταν η τελευταία φορά»