Καραναστάσης: «Να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο»

Καραναστάσης: «Να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο»

Ο έμπειρος πορτιέρο του Τύρναβου Πέτρος Καραναστάσης δεν πτοήθηκε από την ήττα και τον αποκλεισμό της ομάδας του από το Κύπελλο.

Σε δηλώσεις του ο 35χρονος τερματοφύλακας αναφέρθηκε στη αισιοδοξία που υπάρχει και το καλό κλίμα στα αποδυτήρια, τους στόχους των νεοφώτιστων στην Football League αλλά και τις ευχαριστίες του ίδιου και των συμπαικτών του προς του φιλάθλους της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τον αποκλεισμό της ομάδας του από τα Κύπελλο είπε:«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, δυστυχώς δεν καταφέραμε να είμαστε εμείς στην επόμενη φάση του θεσμού, αλλά αν υπάρχει κάτι το θετικό, είναι η εμφάνιση που κάναμε, παλεύοντας ως το τέλος με έναν αντίπαλο που θεωρείται φαβορί για την άνοδο στην super league. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό και αυτό είναι ένα επιπλέον όπλο για να τα καταφέρουμε στην δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει».

Για τους στόχους της ομάδας, απάντησε: «Να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να παλεύουμε για το αποτέλεσμα, κοιτάζοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος της χρονιάς».
 
Για την προετοιμασία που έγινε ενόψει της συμμετοχής στη Β’ Εθνική, ανέφερε: «Λόγω των αγωνιστικών απαιτήσεων της Football League, η προετοιμασία ήταν διαφορετική σε αρκετά σημεία. Δουλέψαμε και δουλεύουμε αρκετά σκληρά σε καθημερινή βάση με διπλές προπονήσεις για να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Στην ομάδα ήρθε ένας νέος και φιλόδοξος προπονητής, ο κ. Διγκόζης, ο οποίος θέλει να συνδυάσει το καλό ποδόσφαιρο με το πάθος και την πίστη για το αποτέλεσμα. Επίσης, θέλω να αναφερθώ και στους συνεργάτες του κόουτς τον κ. Μαντζιώκα τον κ. Κουτσαφτίκη άλλα και τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας Βαγγέλη Τσότσα που επίσης προσπαθούν καθημερινά μέσα από τις προπονήσεις να μας βελτιώνουν σε όλους τους τομείς».
 
Σχολιάζοντας το προσεχές ματς της πρεμιέρας απέναντι στον Βατανιακό, υπογράμμισε: «Πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς που θα μας επιτρέψουν να έχουμε καλύτερη ψυχολογία για την συνέχεια που αναμένεται δύσκολη».
 
Όσο για το αν ο Βόρειος όμιλος της Β’ Εθνικής είναι πιο δύσκολος από τον Νότιο, σημείωσε: «Νομίζω πως ναι γιατί αρκετές ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε πέρα από το ότι είναι ιστορικές ομάδες με αρκετό κόσμο έχουν και βλέψεις για άνοδο στην super league. Και κάποιες άλλες γνωρίζουν καλά την κατηγορία αφού δεν αγωνίζονται σε αυτή για πρώτη φορά».
 
Αναφορικά με το γεγονός πως είναι ένας εκ των αρχηγών της ομάδας, τόνισε: «Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι είναι τιμή μου που θα φορώ το περιβραχιόνιο του αρχηγού που φόρεσε και ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκε στην ομάδα μας, ο Γιώργος Μητσιμπονάς. Είναι σίγουρα ευθύνη γιατί πρέπει να δίνεις το σωστό παράδειγμα εκπροσωπώντας εκτός από τους συμπαίκτες σου και την διοίκηση αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας μέσα στο γήπεδο».
 
Απευθυνόμενος στους φιλάθλους της ομάδας, δήλωσε: «Καταρχήν και προσωπικά αλλά και εκ μέρους των συμπαικτών μου ως ένας εκ των αρχηγών, θα ήθελα να τους ευχαριστήσω πολύ για την παρουσία και την στήριξη τους και ελπίζω να είναι μαζί μας σε όλα τα ματς που ακολουθούν στην συνέχεια».



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved