ΑΕΚ: Ιδρύεται η «Δικέφαλος 1924 ΑΕ»

ΑΕΚ: Ιδρύεται η «Δικέφαλος 1924 ΑΕ»

Το μεταγραφικό ντεμαράζ των προηγούμενων ημερών στην ΑΕΚ δεν μονοπωλεί το ενδιαφέρον των διοικούντων, καθώς πάντα το πρότζεκτ του γηπέδου βρίσκεται στο προσκήνιο.

Το βράδυ της Πέμπτης, στα γραφεία του Δημήτρη Μελισσανίδη θα πραγματοποιηθεί η ιδρυτική συνεδρίαση της εταιρείας που θα αναλάβει την κατασκευή του γηπέδου. Αυτή θα είναι η πρώτη κίνηση για την κατασκευή του νέου σπιτιού της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η εταιρία θα λέγεται «Δικέφαλος 1924 ΑΕ».

Ιδρυτικά μέλη της θα είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης θα εκλεχθεί διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο αναμένεται να εισέλθουν και άλλα επιφανή μέλη της οικογένειας της ΑΕΚ. Στην πορεία θα υπάρξουν και μετοχικά μερίσματα, τα οποία θα λάβουν οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας (το 50% πηγαίνει στην εταιρεία), αλλά και οι βασικοί χρηματοδότες της προσπάθειας.

Σε αυτή την ιδρυτική συνεδρίαση, όλοι περιμένουν από τον Μελισσανίδη και κάποιες ανακοινώσεις για το θέμα του γηπέδου, την πρόοδο των σχεδίων, τι γίνεται με τη χρηματοδότηση, αλλά και τις επαφές με τους αρμόδιους φορείς. Το σίγουρο είναι πως το βράδυ της Πέμπτης θα μπει ο πρώτος θεμέλιος λίθος για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.



Επίσημο: Δανεικός από τον Παναθηναϊκό στην Κηφισιά ο Ταβάρες
Επίσημο: Δανεικός από τον Παναθηναϊκό στην Κηφισιά ο Ταβάρες
Παναθηναϊκός: Η παρακάμερα της «3άρας»
Παναθηναϊκός: Η παρακάμερα της «3άρας»
Από τη Euroleague στο Eurocup: Ο Σερτάκ Σανλί υπογράφει στην Μπεσίκτας
Από τη Euroleague στο Eurocup: Ο Σερτάκ Σανλί υπογράφει στην Μπεσίκτας
Η «πτήση» του Σαμοντούρφ τον έστειλε στην κορυφή (vid)
Η «πτήση» του Σαμοντούρφ τον έστειλε στην κορυφή (vid)
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved