Φωκικός: Δεν πάει πρωτοδικείο

Φωκικός: Δεν πάει πρωτοδικείο

Ο πρόεδρος του Φωκικού Σίμος Παπαδημητρίου ανακοίνωσε στους φιλάθλους ότι ομάδα έχει αποφύγει το πρωτοδικείο.

Παράλληλα γίνονται επαφές με επιφανείς  παράγοντες  της περιοχής για την στήριξη της ομάδας, ενώ τόνισε ότι ο Φωκικός θα καταθέσει κανονικά αίτηση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ έκανε μια διοικητική ενημέρωση στο σώμα και ανέφερε ότι εδώ και ένα μήνα δεν έχει βρει ανθρώπους που θα μπορέσουν να πλαισιώσουν το Δ.Σ του Συλλόγου. Όπως τόνισε δεν βρέθηκε δυστυχώς μια διάδοχη κατάσταση, ενώ παραμένει μόνος του μαζί με 2-3 άτομα ακόμα από το προηγούμενο Δ.Σ που τελούν υπό παραίτηση.
Παράλληλα ανακοίνωσε ότι από αύριο συστήνεται επιτροπή με εκπροσώπους και από τον Δήμο, με στόχο να γίνει κρούση σε επιφανείς πολίτες της περιοχής και επιχειρηματίες αρχής γεννωμένης από αύριο. Ο κ. Παπαδημητρίου αναφερόμενος στους απλούς φιλάθλους έκανε έκκληση να προμηθευτούν όλοι έστω από ένα διαρκείας.
Ιδιαίτερη ήταν η μνεία και στα 7 τελευταία χρόνια συνεχούς ανοδικής πορείας του Φωκικού, όπου το όνομα του Συλλόγου δεν ενεπλάκη σε σκάνδαλα. Παράλληλα εξήγησε ότι αρκετά από τα παιδιά που πέρσι αγωνίστηκαν στην ομάδα Νέων θα προωθηθούν στην αντρική, ενώ θα πραγματοποιηθούν και δοκιμές νέων παιχτών. Θέλοντας να καθησυχάσει τον φίλαθλο κόσμο εξήγησε ότι παρά το γεγονός ότι ο σχεδιασμός του Φωκικού έχει καθυστερήσει, έχουν γίνει επαφές με παίχτες και προπονητή οι οποίοι έχουν τεθεί σε "αναμονή".
Ακολούθησε οικονομική ενημέρωση κατά την οποία ο Πρόεδρος της ΠΑΕ εξήγησε ότι η κατηγορία απαιτεί έξοδα που ξεπερνούν τις 600.000 ευρώ και διευκρίνισε ότι ο Φωκικός με πολύ λιγότερα, της τάξης των 450.000 θα προσπαθήσει να ανταπεξέλθει και να γίνει ανταγωνιστική ομάδα όπως πέρσι. Επανέλαβε την δυσαρέσκειά του για τα αποτελέσματα της ομάδας στις τελευταίες 10 αγωνιστικές για τις οποίες όπως είπε "πλήρωσαν πολλοί από τους περσινούς το μάρμαρο".
Σημειώνεται ότι στην Συνέλευση δεν παρέστη ο Δήμαρχος Δελφών κ. Φουσέκης, αλλά εκπροσωπήθηκε από τον Αντιδήμαρχο κ. Ταγκαλή. Ο αντιδήμαρχος δήλωσε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας (αποξήρανση, ραντισμός), ωστόσο δεν δεσμεύτηκε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης του έργου, πιθανότατα να πραγματοποιηθεί αφού ξεκινήσει το Πρωτάθλημα.
Πάντως πριν την Γ.Σ ο κ. Παπαδημητρίου είχε συνάντηση με τον κ. Φουσέκη κατά την οποία ο Δήμαρχος Δελφών ενημέρωσε τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ότι χρειάζεται ακόμα χρόνο μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να ολοκληρώσει τις επαφές που κάνει προσωπικά ώστε να βρεθεί οικονομική βοήθεια για τον Φωκικό. Ο ίδιος εκτίμησε ότι είναι πολύ κοντά σε μια καλή συμφωνία για τον Σύλλογο, ωστόσο ακόμα δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για την έκβασή τους καθώς οι επαφές βρίσκονται σε εξέλιξη.
Ο Διευθυντής της S&B Βιομηχανικά Ορυκτά στη Φωκίδα, κ. Σανούδος έλαβε τον λόγο και ανακοίνωσε ότι θα προσπαθήσει και φέτος όπως κάθε χρόνο να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του Φωκικού. Εξήγησε πάντως ότι λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας δεν μπορούν να διατίθενται μεγάλα ποσά σε ποδοσφαιρικούς Συλλόγους. Παράλληλα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην μεγάλη δυναμική που διαθέτει ο Φωκικός, με την αξιοποίησή της οποίας θα μπορούσε να προσεγγίσει τον πολιτικό κόσμο και σημείωσε ότι πρέπει η ομάδα να καταφέρει να εκμεταλλευτεί αυτή της την δύναμη. Υποσχέθηκε να κάνει με την σειρά του ό,τι περνάει από το χέρι του, χωρίς όμως να προβεί –για την ώρα- σε δεσμεύσεις.
Συνοψίζοντας ο κ. Παπαδημητρίου, ανακοίνωσε ότι ο Φωκικός αποφεύγει το Πρωτοδικείο, αλλά τόνισε ότι ο χρόνος πιέζει και θα περιμένει εξελίξεις ως την Παρασκευή ώστε όπως είπε να μην χαθούν παίχτες τους οποίους έχει βάλει αυτή την στιγμή στον "πάγο". Την Πέμπτη όπως είπε θα γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε ο Φωκικός να δηλώσει κανονικά συμμετοχή στο νέο Πρωτάθλημα της Football League».



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved