Χιντζίδης στο Onsports: «Είναι ωραίο να είσαι πρωταθλητής» (video+photos)

Χιντζίδης στο Onsports: «Είναι ωραίο να είσαι πρωταθλητής» (video+photos)

Ένας από τους πρωταγωνιστές της ανόδου του Απόλλωνα Σμύρνης στη Super League μετά από 13 χρόνια, μιλά στο Onsports για την επιτυχία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Ο Στράτος Χιντζίδης αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας και υπογραμμίζει πως είναι «όμορφο το συναίσθημα του να είσαι πρωταθλητής».

Έχοντας αγωνιστεί σε 29 αγώνες του φετινού μαραθωνίου της Football League έζησε για τα καλά την αγωνία της ανόδου. Ο αριστερός μπακ του Απόλλωνα Σμύρνης, Στράτος Χιντζίδης, μιλάει στο Onsports για την επιτυχία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και το πώς η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη κατάφερε να πάρει τελικά τον τίτλο του πρωταθλητή και να επιστρέψει στα «σαλόνια» μετά από 13 χρόνια. Ο 25χρονος άσος του Απόλλωνα άλλωστε, ήταν ένα από τα «κλειδιά» της ομάδας του αφού κατάφερε να σκοράρει 2 φορές αλλά και να… σερβίρει 7 ασίστ στους συμπαίκτες του, στο δρόμο προς τη δόξα, οπότε θεωρείται αρμόδιος να αποκαλύψει και τα «μυστικά της επιτυχίας».

Ο Στράτος Χιντζίδης στα 29 ματς που αγωνίστηκε, σκόραρε δυο φορές και βοήθησε και στο παραγωγικό κομμάτι, παρότι αριστερός μπακ. Το πρώτο του γκολ στη σεζόν, ήρθε στις 21 Νοεμβρίου 2012 και ήταν... χρυσό, αφού ήταν και το μοναδικό στη νίκη επί της Καβάλας. Το δεύτερο, ήταν στο 3-1 επί της Καλλιθέας στις 17 Δεκεμβρίου 2012 και αποτελούσε το... κερασάκι στην τούρτα της επικράτησης, όπως θα δείτε και στο βίντεο στο τέλος του κειμένου. Εκτός, όμως, των δυο γκολ ο Χιντζίδης πρόσφερε δημιουργικά και με τις επτά ασίστ που μοίρασε, χωρίς βέβαια ποτέ να αμελεί τα ανασταλτικά του καθήκοντα. Όσο για την... επόμενη μέρα; Ο, πρωταθλητής πια με τον Απόλλωνα, 25χρονος άσος δίνει προτεραιότητα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και θα περιμένι τις επόμενες ημέρες να μιλήσει με τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του...

Αναλυτικά η συνέντευξη του Στράτου Χιντζίδη στο Onsports:

- Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από τη φιέστα, όταν σηκώσατε το κύπελλο του πρωταθλητή… Πως νιώθεις;

«Τώρα αρχίζω να συνειδητοποιώ αυτό που καταφέραμε, ήταν μεγάλη η επιτυχία μας. Αυτό που μπορώ να πω με μεγάλη σιγουριά, είναι ότι το συναίσθημα του να είσαι πρωταθλητής, είναι πολύ όμορφο».

- Το πρωτάθλημα χαρακτηρίστηκε ως το πιο δύσκολο των τελευταίων ετών. Εσείς πότε αρχίσατε να πιστεύετε πως θα πάρετε την άνοδο;

«Όταν φτάσαμε στα μέσα του πρώτου γύρου, εκεί περίπου είδαμε ότι μπορούμε να πάμε για πολλά περισσότερα από αυτά που αρχικά υπολογίζαμε. Από τον Δεκέμβριο κι έπειτα, ο στόχος μας ήταν ξεκάθαρος. Θέλαμε να φέρουμε τον Απόλλωνα στην Α’ Εθνική, δουλέψαμε για αυτό και τα καταφέραμε».

- Όταν στα τελευταία παιχνίδια ήρθαν κάποια αποτελέσματα αρνητικά, φοβηθήκατε ότι ίσως δεν τα καταφέρετε;

«Θα πω πως δεν υπήρχε φόβος μέσα στην ομάδα. Ίσως είχαμε λίγο άγχος παραπάνω στο τέλος, αλλά φόβος δεν υπήρξε. Είχαμε εμπιστοσύνη στην ομάδα, πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρουμε κι αυτό φάνηκε στο τέλος μέσα στο γήπεδο».

- Ο κόσμος ήταν δίπλα σας όπως θα θέλατε ή περιμένατε περισσότερη υποστήριξη σε κάποιες στιγμές;

«Ο κόσμος του Απόλλωνα ήταν από την αρχή και σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς κοντά μας. Οι φίλοι της ομάδας μας στήριξαν και μας έδωσαν μεγάλη δύναμη για να τα καταφέρουμε. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και πιστεύω να τους κάναμε χαρούμενους».

- Ήσουν ένας από τους πρωτεργάτες της ανόδου, αλλά το συμβόλαιό σου τελειώνει. Έχετε μιλήσει με τη διοίκηση για το αν θα συνεχίσετε μαζί και στη Super League;

«Με τη διοίκηση δεν έχουμε συζητήσει ακόμα, τις επόμενες ημέρες όμως πιστεύω ότι θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για το μέλλον μου. Δική μου προτεραιότητα είναι να παραμείνω στον Απόλλωνα και να αγωνιστώ στη Super League με τον Απόλλωνα».

Το γκολ του Χιντζίδη απέναντι στην Καλλιθέα

Χιντζίδης στο Onsports: «Είναι ωραίο να είσαι πρωταθλητής» (video+photos)



Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved