Γκουγκουλιάς: «Δεν τρώμε κουτόχορτο»

Γκουγκουλιάς: «Δεν τρώμε κουτόχορτο»

Ο επιθετικός του Πανσερραϊκού μίλησε για τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου και το καταφανέστατο πέναλτι που δεν καταλογίστηκε υπέρ του, λέγοντας ότι τα «λιοντάρια» θα πεισμώσουν περισσότερο για να την άνοδο έτσι ώστε να την αφιερώσουν στη μνήμη του Πέτρου Θεοδωρίδη.

Ο Γιώργος Γκουγκουλιάς ήταν ο πρωταγωνιστής της φάσης που σημάδεψε τον αγώνα του Πανσερραϊκού με τη Νίκη Βόλου, αφού του έγινε ξεκάθαρο πέναλτι το οποίο δεν υπέδειξε ο ρέφερι Βαλιώτης από τη Λάρισα. Με δηλώσεις του στην «ΕΡΑ Σερρών» στάθηκε στην κακή διαιτησία του Θεσσαλού αλλά και στην προσπάθεια που θα κάνουν άπαντες στον Πανσερραϊκό έτσι ώστε να επαναφέρουν την ομάδα στη Super League για να αφιερώσουν την άνοδο στη μνήμη του Πέτρου Θεοδωρίδη.

«Έχω κάταγμα στη μύτη, καρούμπαλα στο μέτωπο και αιματώματα. Βγήκα από το νοσοκομείο την Κυριακή. Είδα τη μπάλα να έρχεται προς το μέρος μου, ενώ ήμουν σε κενή εστία και ξαφνικά όλα μαύρισαν. Όταν επανήλθαν οι αισθήσεις μου είδα στο χόρτο αίμα και κατάλαβα ότι είχα πάθει ζημιά», είπε αρχικά ο Γιώργος Γκουγκουλιάς για τα… μεθεόρτια της φάσης στην οποία ο αντίπαλος τον χτύπησε με το πόδι στο πρόσωπο και δεν δόθηκε το πέναλτι.

Όσο για το τι του είπε ο διαιτητής Βαλιώτης, σχολίασε: «Ότι βρήκε μπάλα και ότι δεν υπήρχε φάουλ. Τον είδα ότι τα είχε χαμένα. Τον ρώτησα πώς γίνεται να έχω τόσα αίματα και ούτε στα μάτια δεν μπορούσε να με κοιτάξει. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Του είπα ότι μόνο με τόσο αίμα έπρεπε να αλλάξει την απόφασή του».

Για το τι είπε εκείνος στον Λαρισαίο ρέφερι, απάντησε: «Περάσαμε δύσκολες ημέρες με πίεση και στενοχώρια. Αυτό φώναζα. Να σεβαστούν έναν άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή. Με παρακαλούσε να μην φωνάζω. Είχα χάσει τον έλεγχο. Ο γιατρός μου είπε να μην μπω. Πρώτη φορά είδα τόσο αίμα. Κόπηκαν τα πόδια μου και ένιωθα ζαλάδα. Στο πρώτο ημίχρονο με υπέδειξε ο βοηθός σε αντικανονική θέση και μετά μου είπαν ότι ερχόμουν από πίσω. Μου είπε και ο διαιτητής ότι είχε κάνει λάθος και του είπα να προσέξει στο δεύτερο».

Σε ερώτηση για τη μικρή προσέλευση κόσμου στο γήπεδο, ανέφερε: «Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος είναι πικραμένος. Θέλουμε κι εμείς να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Επειδή έχω ζήσει τις Σέρρες και σε καλές στιγμές και ξέρω ότι δύναμή της είναι ο κόσμος, τους ζητάω να έρθουν ακόμα περισσότεροι. Αδικούμαστε σε πολλά παιχνίδια και παρακαλάμε για διαιτησία 50-50. Θα νιώσουμε ευνοημένοι με το 50-50. Αν έρθουν στο γήπεδο θα πιέσουμε ακόμα περισσότερο για να πετύχουμε τον στόχο. Καταλαβαίνουμε ότι δεν μας αφήνουν. Δεν θέλω να δικαιολογήσω την απόδοσή μας. Δεν μου αρέσει να κρύβομαι. Περνάμε κι εμείς δύσκολες καταστάσεις και οικονομικά. Είμαστε μόνοι μας. Εμείς και ο κόσμος»

Για τον θάνατο του Πέτρου Θεοδωρίδη ανέφερε: «Γνωριζόμαστε χρόνια. Ακόμα και όταν είχα φύγει μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Είχε δώσει και τη ζωή του στο ποδόσφαιρο. Έχει ταΐσει πολλές οικογένειες και έχει κάνει πολλά καλά για το ποδόσφαιρο και καλές πράξεις. Ήταν από τους λίγους «καθαρούς» παράγοντες».

Ενώ για το αν θέλουν την άνοδο για να την αφιερώσουν στη μνήμη του, υποστήριξε: «Και για μας και γι’ αυτόν. Ερχόταν στα αποδυτήρια ακόμα και όταν ήταν άρρωστος. Δεν χρωστούσε πουθενά. Αυτός ήταν ο στόχος του. Δεν μπορείς να ξεχνάς τα παλιά. Κάνουμε καθημερινά μεγάλη προσπάθεια για τον ίδιο, την οικογένειά του και τον κόσμο. Αξίζει αυτή η ομάδα να ανέβει σε αντίθεση με άλλες που ανεβαίνουν αλλιώς».

Για τη συμπεριφορά των παιδιών του Πέτρου Θεοδωρίδη, σχολίασε: «Ήρθαν στα αποδυτήρια και μας μίλησαν πριν τον αγώνα. Δεν μας αφήνουν μόνους. Μου άρεσε και η δήλωση που έκανε η κόρη του για τον διαιτητή για να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα. Να καταλάβουν ότι δεν τρώμε κουτόχορτο».

Για τη μάχη της ανόδου, υπογράμμισε: «Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά πρέπει να κάνουμε νίκες. Δεν είναι ακατόρθωτο. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι βασιζόμαστε μόνο στα πόδια μας και στον κόσμο. Εγώ δεν είμαι από τις Σέρρες και υπάρχει οικονομικό πρόβλημα. Ο ένας βοηθά τον άλλον, κάνουμε υπομονή. Δίνουμε τον αγώνα μας και οι έμπειροι στα αποδυτήρια προσπαθούν για το καλό κλίμα. Έχει καλά παιδιά η ομάδα και νομίζω ότι δείχνουμε στον αγωνιστικό χώρο ότι είμαστε μια γροθιά. Στη βοήθειά τους ποντάρουμε και θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.».

Τέλος, αναφερόμενος ξανά στον κόσμο είπε: «Θέλω να πω στον κόσμο που ήρθε στο νοσοκομείο και σε αυτούς που ήταν έξω από το γήπεδο μετά τον τραυματισμό μου ότι ένιωσα συγκινημένος για την αγάπη μου και θέλω να τους ευχαριστήσω. Ποτέ δεν είχα παράπονο. Φώναζαν το όνομά μου ακόμα και όταν ερχόμουν ως αντίπαλος. Αυτό τον κόσμο θα τον έχω για πάντα στην καρδιά μου».



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι και Παρί Σεν Ζερμέν-Ντόρτμουντ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι και Παρί Σεν Ζερμέν-Ντόρτμουντ
NBA: Νέο break οι αγριεμένοι Τίμπεργουλβς στο Ντένβερ, στα «σχοινιά» οι Πρωταθλητές!
NBA: Νέο break οι αγριεμένοι Τίμπεργουλβς στο Ντένβερ, στα «σχοινιά» οι Πρωταθλητές!
Οι ρεβάνς των ημιτελικών των Κυπέλλων Ευρώπης με super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Οι ρεβάνς των ημιτελικών των Κυπέλλων Ευρώπης με super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Το ραντεβού της 12ετίας στο «κολαστήριο» του ΟΑΚΑ!
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Το ραντεβού της 12ετίας στο «κολαστήριο» του ΟΑΚΑ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved