Βοσνιάδης: «Το πέναλτι έκρινε το ματς»

Βοσνιάδης: «Το πέναλτι έκρινε το ματς»

Στη φάση του πέναλτι που δόθηκε στον Εθνικό Γαζώρου στάθηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης, αμφισβητώντας την παράβαση, ενώ επισήμανε ότι δεν αισθάνεται άγχος για τη θέση του.

«Θεωρώ ότι έγινε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, από δύο ομάδες που θέλανε να παίξουνε καλό ποδόσφαιρο και είχαμε στόχο να κερδίσουμε γιατί είχαμε ένα σερί ανάποδων αποτελεσμάτων, προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποιες φάσεις μέσα από την κατοχή της μπάλας. Ξέραμε ότι είχαμε έναν αντίπαλο ο όποιος προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Δεν μπορέσαμε να προηγηθούμε στην φάση του Μανιά. Έκανε μια εξαιρετική απόκρουση ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Δυστυχώς ήρθε μια φάση για την οποία εμείς διαμαρτυρόμαστε. Όλες οι φάσεις, όλες οι ανατροπές και όλα τα πεσίματα μέσα στην περιοχή θεωρώ ότι δεν είναι πέναλτι. Μια φάση στην οποία η μπάλα φεύγει έξω μετά από κεφαλιά δικού μας παίκτη ή από διεκδίκηση, δεν ξέρω αν ήταν του αντιπάλου, και ενώ ετοιμάζονται να πάρουν θέση και οι δύο οι παίκτες, δημιουργείται το μπέρδεμα μεταξύ τους και πέφτουν. Δόθηκε ένα πέναλτι το οποίο έκρινε ξεκάθαρα το παιχνίδι», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο με αλλαγές που κάναμε, να κάνουμε πιο επιθετική την ομάδα, να ρισκάρουμε και λίγο για να ξαναγυρίσουμε στο παιχνίδι. Δεν είχαμε την τύχη να ισοφαρίσουμε σε κάποιες φάσεις που κάναμε, με αποκορύφωμα αυτή του Ντιαλό. Δεχθήκαμε και κάποιες φάσεις στην κόντρα, και ήταν φυσιολογικό γιατί είχαμε ανοίξει και είχαμε ρισκάρει. Τελείωσε το παιχνίδι και συνεχίζουμε. Οι ομάδες περνάνε και από καλές ημέρες αλλά και από μέρες που έρχονται ανάποδα αποτελέσματα και εκεί φαίνονται οι αντοχές. Συγχαρητήρια στον συνάδελφο για την πολύ καλή παρουσία του Εθνικού Γαζώρου, γενικά στο πρωτάθλημα, να πετύχει τους στόχους του και εμείς εδώ είμαστε και συνεχίζουμε».

Σε ερώτηση για το αν νιώθει πίεση για τη θέση του, υπογράμμισε: «Εγώ ξεκίνησα με μία ομάδα η οποία γύρισε μετά από χρόνια στην κατηγορία, δεν είχε στόχο στο ξεκίνημά της, ήτανε μέχρι και τον Δεκέμβριο πρώτη, ήταν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Και θεωρώ ότι αυτό το πετύχαμε όλοι μαζί, τα παιδιά και εμείς. Από εκεί και μετά εγώ κάνω την δουλειά μου, δεν έχει αλλάξει κάτι στην σκέψη μου και στον τρόπο με τον οποίο δουλεύω. Αν τα αποτελέσματα μπορεί να κρίνουν την τύχη του προπονητή, γιατί στην Ελλάδα το έχουμε κάνει μόνιμο τρόπο αυτό, και χαθεί όλο το προηγούμενο που έχει κάνει ένας προπονητής, είμαι εδώ να αντιμετωπίσω τις συνέπειες. Αλλά θεωρώ ότι όλοι όσοι είναι στον Απόλλωνα καταλαβαίνουν ότι είμαστε ξεκάθαροι με όλο τον κόσμο, με τους παίκτες μας, με την δουλειά που κάνουμε. Προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο δίκαιοι γίνεται, προσπαθούμε να έχουμε τον Απόλλωνα σε μία κατάσταση που να μπορεί να διεκδικεί πράγματα. Από εκεί και μετά αποφάσεις και το πώς πάει η ομάδα παίρνει η κεφαλή. Εγώ δεν αισθάνομαι κανένα άγχος και καμία πίεση. Εμείς οι προπονητές όταν πάμε σε μία ομάδα να δουλέψουμε έχουμε τα πάντα στο μυαλό μας, και τις καλές και τις ανάποδες μέρες».

Από τη μεριά του ο Δημήτρης Καραδέμητρος σημείωσε: «Είχαμε δυο καλές ευκαιρίες για να προηγηθούμε, όπως και ο αντίπαλος. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος είναι μία από τις ομάδες που προσπαθούν να παράγουν ποδόσφαιρο και όχι να καταστρέφουνε. Για το πέναλτι και για την διαιτησία δεν είναι δουλειά μου και δεν θα μιλήσω για αυτό καθόλου. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε την προσπάθεια, ήμασταν πίσω στο σκορ, σε κακό χρονικό σημείο για την ψυχολογία όλων των παιδιών. Κάναμε την προσπάθεια μας, είχαμε μια με δυο καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε. Σε κατοχή ανά διαστήματα ήμασταν είχαμε την μεγαλύτερη. Προσπαθήσαμε να γίνουμε πιο επιθετικοί, τα καταφέραμε αλλά δεν καρποφόρησε αυτή η προσπάθεια, με αποτέλεσμα να τελειώσει το παιχνίδι με αυτό το σκορ. Σίγουρα όλα τα παιδιά στην ομάδα είναι απογοητευμένα, από το αποτέλεσμα της ομάδας, γιατί νομίζω ότι έγινε καλή προσπάθεια, αλλά όσο απογοητευμένοι είμαστε, άλλο τόσο ξέρουμε ότι υπάρχει πολύς δρόμος στο πρωτάθλημα, και από την στιγμή που στόχος είναι αυτή η ομάδα να κερδίσει την άνοδο αυτή την χρονιά, είμαι σίγουρος ότι όλα τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχουμε τον στόχο. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Εθνικού, με υγεία στους ποδοσφαιριστές, γιατί ξέρω ότι είναι πρόσφατος και ο τραυματισμός του Μπεκιάρη, και θα ήθελα να του ευχηθώ καλή δύναμη».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved