«Ανάσα» για Καβάλα, 1-0 την Καλλιθέα

«Ανάσα» για Καβάλα, 1-0 την Καλλιθέα

Σημαντική βαθμολογική… ανάσα πήρε η Καβάλα, η οποία επικράτησε 1-0 της Καλλιθέας και έφτασε στους 22 βαθμούς, έναν περισσότερο από τους Αθηναίους.

Το παιχνίδι στο «Ανθή Καραγιάννη δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, μια και οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Χαρακτηριστικό αυτού είναι πως οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στην πρώτη καλή στιγμή που δημιούργησαν στο 30’ με την κεφαλιά του Πάτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Καλλιθέα προσπάθησε να αντιδράσει με… αποκορύφωμα το διάστημα 65’ με 67’ όπου κέρδισε τρία διαδοχικά κόρνερ, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει κάτι, ενώ έχασε σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσει δέκα λεπτά αργότερα με την κεφαλιά του Μαρουκάκη, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κατσικογιάννης (Συνδέσμου Ηπείρου), ο οποίος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Ατματσίδη, Κοτίτσα, Χριστοφιλέα, Ματσούκα

Καβάλα (Νίκος Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Παγώνης, Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Κοτίτσας, Εντιαγέ, Ντόσης (65’ Χλωρός), Ντος Σάντος (86’ Μπρατσιάν), Ντουτσαρίδης, Πάτο (76' Τάσιτς), Μαραγκός.

Καλλιθέα (Γιάννης Παπακώστας): Μιχελής, Μουσταφίδης (88' Θεολόγου), Χριστοφιλέας, Φαγιέ (46' Ματσούκας), Μαρουκάκης, Αρβανίτης, Ντακόλ, Πίκολο, Κατσικογιάννης (69’ Καλτσάς), Σταύρου, Ατματζίδης.



Αταμάν: «Έκανε απίθανο ματς ο Οσμάν»
Αταμάν: «Έκανε απίθανο ματς ο Οσμάν»
Ζαλγκίρις Κάουνας - Παναθηναϊκός AKTOR 85-92: Της... έκλεισε το σπίτι με ανατροπή πρωταθλητή
Ζαλγκίρις Κάουνας - Παναθηναϊκός AKTOR 85-92: Της... έκλεισε το σπίτι με ανατροπή πρωταθλητή
Λεσόρ: «Δεν μπορώ να κλαίω επειδή δεν παίζω - Να ματώσουμε για νίκη με Ολυμπιακό»
Λεσόρ: «Δεν μπορώ να κλαίω επειδή δεν παίζω - Να ματώσουμε για νίκη με Ολυμπιακό»
Χάποελ: Πλήγμα με Μίσιτς
Χάποελ: Πλήγμα με Μίσιτς
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved