Ολυμπιακός Βόλου: «Μποτσιβάλη, πάρε θέση τώρα»

Ολυμπιακός Βόλου: «Μποτσιβάλη, πάρε θέση τώρα»

Η… πίεση προς τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη να απαντήσει στην πρόταση των υποψηφίων επενδυτών συνεχίζεται, καθώς ανακοίνωση εξέδωσαν και οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου.

Οι οπαδοί τον καλούν είτε να δεχτεί την πρόταση, είτε να εγγυηθεί με πράξεις ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος της ομάδας μόνος του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λειτουργώντας πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας μας, αλλά παράλληλα και με ωριμότητα, αξιοπρέπεια και ευθύνη και λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την πρόταση αγοράς της ΠΑΕ από ομάδα Βολιωτών επιχειρηματιών όπως αυτή εκφράζεται από τον πρώην πρόεδρο του ερασιτεχνικού σωματείου του συλλόγου κο Καραγιάννη έχουμε να επισημάνουμε τα εξής.

Καταρχήν το γεγονός ότι λίγους μήνες μετά την επανεκκίνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας (έπειτα από τον δύσκολο χρόνο του αγώνα για την αποκατάσταση της αδικίας) υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ αποδεικνύει το πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο Ολυμπιακός Βόλου.

Επίσης, από την στιγμή που έχει δημοσιοποιηθεί το ποιοι επιθυμούν να πάρουν στα χέρια τους τον έλεγχο της ΠΑΕ και μάλιστα με συνεχείς δηλώσεις τους έχουν εγγυηθεί την προοπτική της ομάδας μας και παράλληλα έχουν ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ την ενίσχυση της και την άνοδο στην Super League, η νυν διοίκηση της ΠΑΕ και προσωπικά ο κος Μποτσιβάλης, την προσφορά του οποίου όλο αυτό το διάστημα σεβόμαστε και τιμούμε, οφείλει να κάνει ένα από τα δύο παρακάτω πράγματα:

1..... ή να κάνει δεκτή την πρόταση της ομάδας επιχειρηματιών από το Βόλο, συμβάλλοντας με αυτή του την κίνηση στην θετική προοπτική της ομάδας.

2..... ή να εγγυηθεί απέναντι στο κόσμο ο ίδιος προσωπικά με ΠΡΑΞΕΙΣ ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της ομάδας ως πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου.

Και επειδή το κλίμα το οποίο δημιουργείται τις τελευταίες ημέρες δεν είναι καλό, για να μπορεί η ομάδα να προχωρήσει μπροστά, οφείλει ο κος Μποτσιβάλης να πράξει ένα από τα δύο παραπάνω, ΑΜΕΣΑ.

Για μας ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πάνω από πρόσωπα για αυτό και θα υπερασπιστούμε καταρχήν την ιδέα και αξιοπρέπεια του συλλόγου και κατόπιν θα υποστηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, κάθε κίνηση που κρίνουμε πως είναι προς το συμφέρον της ομάδας, πάντα όμως στα πλαίσια των αρχών και της συνείδησης μας.

Austrian Boys - Vatos Locos – Μυρμιδόνες».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved