Απόλλων Σμύρνης - Καλλιθέα: Αυτό είναι το... τέλος της Football League;
Μπορεί η αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης – Καλλιθέα (17/12, 19:00) να ρίχνει την αυλαία, όχι μόνο της 14ης αγωνιστικής, αλλά ολόκληρου του 2012 για τη Football League, ωστόσο δεν τη λες και… επιδόρπιο!
Και αυτό γιατί ο αγώνας της Ριζούπολης , μάλλον φλερτάρει με το κλισέ: «το καλύτερο για το τέλος», πόσω μάλλον αν επιβεβαιωθούν οι κακές… γλώσσες (σίγουρα πάντως όχι οι Μάγια) περί τέλους του κόσμου! «Ελαφρά Ταξιαρχία, έτσι, και «γαλάζιοι» έχουν ένα λόγο παραπάνω να αφήσουν την καλύτερη… γεύση στους οπαδούς τους, αλλά και στο φιλοθεάμον πιστό κοινό της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας που φημίζεται για τις συγκινήσεις της!
Απόλλων
Οι γηπεδούχοι, ευελπιστούν να « μαγνητίσουν» όλα τα φώτα πάνω τους για μία ακόμα αγωνιστική και αποδεικνύοντας πως η ήττα στη Λάρισα ήταν μία (εντός προγράμματος) παρένθεση να… αποχαιρετήσουν από την πρώτη θέση του πίνακα. Στην προσπάθειά τους αυτή ο Αλέκος Βοσνιάδης μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Τσιλιγκίρη, ο οποίος τα… έβαλε με το χρόνο και κόντρα στα προγνωστικά βγήκε νικητής, ξεπερνώντας τον τραυματισμό του, όχι όμως και του Κωνσταντίνου που ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα.
Ο Έλληνας τεχνικός πάντως, όπως συνηθίζει άλλωστε στα εντός έδρας ματς, άφησε για μία ακόμα φορά το πέπλο μυστηρίου να πλανάται, κρατώντας επτασφράγιστο μυστικό την 18μελή αποστολή μέχρι και δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, όταν και οι ποδοσφαιριστές «σμίξουν» και πάλι γεμάτοι αγωνία (είναι και αυτός ένας τρόπος εγρήγορσης…). Κανείς πάντως δεν θα ήθελε να μείνει εκτός τελευταίας αποστολής, έχοντας μάλιστα παρακολουθήσει και τόσο… Καλλιθέα στο βίντεο τις προηγούμενες ημέρες.
Ήσυχοι παρόλα αυτά όμως και τη με φανέλα βασικού αγκαλιά, θα πρέπει να… κοιμήθηκαν οι επικρατέστεροι 11: Κοτταράς (κάτω από τα δοκάρια), Χατζηζήσης - Χιντζίδης (στα άκρα της οπισθοφυλακής), Ιασωνίδης - Δεληζήσης (στο κέντρο της), Διαμαντίδης - Τσεμπερίδης (αμυντικά χαφ), Τσιλιγκίρης - Διαμαντίδης - Κατσίκης (επιθετικά χαφ) και Καραμαλίκης (μόνος και… έρημος σέντερ φορ).
Καλλιθέα
Από την άλλη, ο Νίκος Παντέλης των φιλοξενούμενων - που ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να γυρίσουν μια και καλά την πλάτη στο… φλερτ με την επικίνδυνη ζώνη και η νίκη επί του Άρη στο Κύπελλο να μην είναι η τελευταία καλή... ανάμνηση - φαίνεται πως δεν είναι και τόσο… εξτρίμ τύπος (ακόμα και τις τελευταίες μέρες του κόσμου), αφού έχει ανακοινώσει ήδη τους «εκλεκτούς» στους ποδοσφαιριστές του. Ανάμεσά τους ο Πίκολο που έχει τα… δικά του (θα μάθει σήμερα αν αθωωθεί καθώς εκκρεμεί υπόθεση ντόπινγκ), όχι όμως και ο Φαρινόλα που… αυτομόλησε ως φίλος στον Απόλλωνα! Μαζί του (εκτός αποστολής, αλλά ακόμα κάτοικοι «Ελ Πάσο») οι λαβωμένοι Ρουσάκης και Σταύρου.
Η αποστολή της Καλλιθέας αποτελείται από τους: Κατσούλη, Αρβανίτη, Μουσταφίδη, Χριστοφιλέα, Ατματζίδη, Μαρουκάκη, Ντακόλ, Καλτσά, Μιχελή, Ντα Σίλβα, Κατσικογιάννη, Ματσούκα, Φραγκή, Πλάτανο, Στούμπο, Σεμπέκο, Πίκολο, Χαροντάκη και Δημητρίουα, ενώ όσο για πιθανή ενδεκάδα ούτε στο ημερολόγιο των Μάγια!
Διαβάστε επίσης: Football League: Στην κορυφή με ανατροπή ο Εργοτέλης
Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου: Επεισόδια στην εξέδρα των φιλοξενούμενων