Στράντζαλης: «Βρίσκουμε ρυθμό»

Στράντζαλης: «Βρίσκουμε ρυθμό»

Βελτιωμένος παρουσιάζεται παιχνίδι με παιχνίδι ο Ηρακλής σύμφωνα με τον Γιώργο Στράντζαλη, καθώς οι παίκτες του αποκτούν συνοχή και ρυθμό.

Ο τεχνικός του Γηραιού μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ TV χαρακτήρισε κρίσιμο το παιχνίδι με τον Φωκικό την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο, ενώ δεν θέλησε να μπει ακόμη σε συζήτηση για μεταγραφές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στράντζαλη:

«Η ομάδα βρίσκεται σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Ο λόγος είναι ότι η απαιτούμενη συνοχή που ζητάμε από την ομάδα χρειάζεται χρόνο, χρειάζεται υπομονή. Δεν μπορούμε από τη μια μέρα στην άλλη να έχουμε αποτέλεσμα, να έχουμε εικόνα, να έχουμε θέαμα, να έχουμε τρεξίματα. Βέβαια, επειδή είμαστε ο Ηρακλής, βγάζουμε πάθος. Αυτό χρειάζεται από την πρώτη στιγμή να το έχεις. Θεωρώ ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι αρχίζουμε να λειτουργούμε όπως εμείς πάνω από όλα θέλουμε να λειτουργούμε ώστε να ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι με τον οποιονδήποτε αντίπαλο», ανέφερε αρχικά.

Για τους ποδοσφαιριστές του, είπε: «Μπορώ να πω ότι όλη αυτή η διαχείριση με αυτούς τους ποδοσφαιριστές που είμαι καθημερινά μαζί τους, δεν μου εμπνέει καμία ανησυχία γιατί αφουγκράζομαι πραγματικά ότι υπάρχει μία εμπιστοσύνη και μία σχέση, η οποία που αναπτύσσεται καθημερινά, ανθρώπινη σχέση. Πάνω σε αυτό το μοτίβο θέλουμε να δουλέψουμε για να μπορέσουμε να αναδείξουμε και την αγωνιστική αξία και την προσωπικότητα του κάθε ποδοσφαιριστή. Θεωρώ ότι είμαστε και εδώ σε ένα πολύ καλό επίπεδο το οποίο μας δίνει, αν θέλετε, και διάθεση για την προπόνηση».

Αναφορικά με την μεταγραφική ενίσχυση του Ηρακλή, σημείωσε: «Το πρώτο μας μέλημα είναι το παιχνίδι που παίζουμε την Κυριακή με τον Φωκικό. Δεν μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή το τι χρειάζεται. Μέσα μας όλοι κάνουμε έναν προγραμματισμό. Εγώ δεν θέλω με μία μου δήλωση να δώσω ανασφάλεια μέσα στο τμήμα. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές γιατί πιστεύουμε σε όλους. Όταν θα έρθει η ώρα θεωρώ ότι θα γίνει μία συζήτηση με τη διοίκηση και αυτό που πρέπει να πω είναι ότι δεν θα υπάρχουν, αν θέλετε, πολλές προσθήκες σε αυτή την προσπάθεια που ξεκινήσαμε να κάνουμε το καλοκαίρι. Είμαι ικανοποιημένος σε έναν αρκετά μεγάλο βαθμό από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Καταλήγοντας υποστήριξε: «Για μένα, η συνοχή είναι τα πάντα, πώς μπορούμε να αποκτήσουμε σύμπνοια και συνοχή μέσα από το σύνολο που αγωνίζεται, αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα, γιατί ο ρυθμός που αρχίζουμε πλέον να βρίσκουμε καθημερινά μέσα από την προπόνηση μας δίνει αυτή την εντύπωση ότι θα υπάρξει ακόμη καλύτερη ικανοποίηση στη διάρκεια.

Θέλουμε την καταξίωση. Την επιζητούμε γιατί στην ομάδα υπάρχει αρκετό νεανικό στοιχείο που έχει και το δικό του κίνητρο από τη στιγμή που αγωνίζεται στον Ηρακλή. Μαθαίνουμε ότι καθημερινά βελτιώνεται και το αγωνιστικό τερέν στο Καυτανζόγλειο και ενδεχομένως να είναι ένα συν στη διάρκεια αυτή για την ομάδα μας».



NBA: Πιο σκληροί οι Μάβερικς σε επεισοδιακό ματς, θυρίαρχοι Τίμπεργουλφς – Δείτε τα highlights
NBA: Πιο σκληροί οι Μάβερικς σε επεισοδιακό ματς, θυρίαρχοι Τίμπεργουλφς – Δείτε τα highlights
NBA: Ήττα των Μπακς σε τρομερό ματς, 2-1 οι Πέισερς! – Ξανά εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
NBA: Ήττα των Μπακς σε τρομερό ματς, 2-1 οι Πέισερς! – Ξανά εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Λιγότερους διεθνείς αγώνες θέλει η Premier League
Λιγότερους διεθνείς αγώνες θέλει η Premier League
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved