Καραγεωργίου: «Μας έλειψε το πάθος»

Καραγεωργίου: «Μας έλειψε το πάθος»

Το πάθος που έλειπε από τον Παναιτωλικό και περίσσευε στην Παναχαϊκή ήταν σύμφωνα με τον Νίκο Καραγεωργίου ο καταλυτικός παράγοντας για τη νίκη της αχαϊκης ομάδας επί της δικής του.

Ο τεχνικός των «καναρινιών» που απώλεσαν με τη σημερινή ήττα ένα αήττητο που είχε διατηρηθεί για οκτώ αγωνιστικές τόνισε πως το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, αλλά η Παναχαϊκή έπαιξε καλύτερα.

«Έγινε ένα παιχνίδι που μπορώ να πω ότι για τους φιλάθλους ήταν λίγο μέτριο ποιοτικά, όχι όμως από την Παναχαϊκή που έπαιξε πολύ καλύτερα. Από τη φύση του είναι ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται ως ντέρμπι. Τα στοιχεία μάλιστα, που πρέπει να μπουν σε ένα τέτοιο ματς είναι το πάθος που διαθέτει κάθε αθλητής για να κερδίσει. Αν σήμερα λοιπόν βάζαμε σε μα ζυγαριά αυτό το πράγμα θα βλέπαμε ότι ο αντίπαλος είχε περισσότερο πάθος και μοιραία η πλάστιγγα έγειρε υπέρ του και κέρδισε το παιχνίδι. Οι παίκτες μου δεν κατάφεραν να βάλουν αυτό το στοιχείο, σε τέτοιο βαθμό που να φανούν οι αρετές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Όταν δεν έχεις πάθος σε τέτοια ματς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Το πάθος ήταν αυτό που δεν μας βοήθησε σήμερα. Δεν το είχαν ούτε στο α’ ούτε στο β΄ μέρος, απλά στο ξεκίνημα ήταν λίγο καλύτερη η προσπάθεια. Έχω παίξει ποδόσφαιρο και ξέρω πως πρέπει να διαθέτεις δυναμισμό και πάθος. Όταν δεν τα διαθέτεις δεν μπορείς να κερδίσεις. Δεν μπήκαν σε μονομαχίες οι παίκτες μου και σήμερα σπάνια κερδίσαμε κάποια. Με πάροδο χρόνου ο αντίπαλος έλεγχε το ματς και έβαλε και το γκολ. Συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή για τη νίκη της», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι ο Παναιτωλικός μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο ο Νίκος Καραγεωργίου τόνισε πως η ομάδα του με εξαίρεση το σημερινό παιχνίδι σε όλα ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο, επομένως δικαιούται να λέει ότι διεκδικεί άνοδο στη Super League: «Έχουμε παίξει 13 ματς και ο Παναιτωλικός στα 12 από αυτά ήταν καλύτερος από όλους, μόνο σήμερα δεν ήταν καλύτερος. Δικαιούται λοιπόν να λέει ότι διεκδικεί την άνοδο».

Κουτσοσπύρος: «Η Παναχαϊκή το ήθελε περισσότερο»

Ο Xρήστος Κουτσοσπύρος που εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναιτωλικού και έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες τόνισε πως ο Παναιτωλικός δεν ήταν αυτός που έπρεπε και πως πρέπει σύντομα να βρουν τον εαυτό τους.

«Δεν μπορούμε να πούμε πάρα πολλά, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και δεν μπήκαμε στον ρυθμό του ντέρμπι και μοιραία χάσαμε. Πρέπει γρήγορα να γυρίσουμε σελίδα και να κερδίσουμε οπωσδήποτε τον Θρασύβουλο εντός έδρας. Πρέπει να βρούμε τον καλό εαυτό μας όπως με τον Γάζωρο παρά το ότι δεν νικήσαμε ήμασταν καλοί. Συγχαρητήρια στην Παναχαική, είχε πάθος και έδειξε ότι το ήθελαν περισσότερο».



Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Το ραντεβού της 12ετίας στο «κολαστήριο» του ΟΑΚΑ!
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Το ραντεβού της 12ετίας στο «κολαστήριο» του ΟΑΚΑ!
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Η έκπληξη της Βίκυς Κάβουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Η έκπληξη της Βίκυς Κάβουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved