Κοσσυβάκης: «Χωρίς βοήθεια, αδυνατούμε…»

Κοσσυβάκης: «Χωρίς βοήθεια, αδυνατούμε…»

Ο πρόεδρος του Βύζαντα, Κώστας Κοσσυβάκης ζήτησε ενότητα και βοήθεια από όλους για να πετύχουν οι «κιτρινόμαυροι».

Απολογισμό της φετινής σεζόν και πιο συγκεκριμένα του διαστήματος από τον Φεβρουάριο που ανέλαβε τον Βύζαντα Μεγάρων έως τώρα έκανε ο Κώστας Κοσσυβάκης. Ο ιδιοκτήτης των «κιτρινόμαυρων» έδωσε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (30/05) και ζήτησε βοήθεια από τον Δήμο για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της επόμενης σεζόν και για να ανέβει επίπεδο η ομάδα των Μεγάρων.

Για την έλευσή του τόνισε: «Δεν φανταζόμασταν όταν ήρθαμε ότι τα πράγματα θα ήταν τόσο δύσκολα σε όλα τα θέματα. Κοιτάζοντας πλέον από απόσταση τα γεγονότα, λόγω του χρόνου που έχει περάσει, πραγματικά θεωρώ πως ήταν μια τεράστια επιτυχία. Όλα αυτά που συναντήσαμε πρέπει να μας κάνουν να οργανώσουμε το μέλλον με τόση προσοχή ώστε να μην ξανασυναντήσουμε αυτά τα προβλήματα».

Για το μέλλον είπε: «Την επόμενη σεζόν τα πράγματα θα είναι χειρότερα. Έχουμε τις γνώσεις, την δυνατότητα και την ικανότητα να κινήσουμε την ομάδα. Αυτό, όμως, χωρίς τις τοπικές αρχές, τον Δήμο και την τοπική κοινωνία είναι αδύνατο. Δεν είναι αδύνατο μόνο για τον Βύζαντα, αλλά για οποιαδήποτε ομάδα πλέον. Θέλουμε τον Βύζαντα πρωταγωνιστή. Χωρίς να είμαστε όλοι μαζί είναι αδύνατη η διατήρηση μιας ομάδας σε αυτό το επίπεδο. Είναι αδύνατο.

Για το γηπεδικό πρόβλημα ανέφερε: «Η ομάδα μας σε αυτό το γήπεδο που παίξαμε φέτος αντιμετώπισε πολλά προβλήματα σε διοικητικό επίπεδο, από την ΕΠΑΕ. Υπήρχε πίεση για να μην συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε εδώ. Στα ματς που έδειχνε η τηλεόραση με έπαιρναν φίλοι μου από όλη την Ελλάδα και μου έλεγαν τι γίνεται με αυτό το γήπεδο. Το νέο γήπεδο είναι έτοιμο και πρέπει να τελειώσουν όλα τα έργα.

Γιατί να μην το έχουμε και εμείς εδώ; Δεν υπάρχει λόγος να μην το έχουμε διότι είμαστε ανώτεροι από άλλες ομάδες που αγωνίζονται στην Football League, αλλά και την Super League. Είμαστε ανώτεροι γιατί έχουμε ιστορία. Είναι βαριά φανέλα, είναι φανέλα Α’ Εθνικής και αυτό μπορούμε να το ξανακάνουμε. Να αναστήσουμε αυτή τη δυναμική της ομάδας. Δεν είναι ο Βύζας για να παλεύει για τη σωτηρία του στην Β’ Εθνική, είναι για παραπάνω».

Για την ενότητα που απαιτείται: «Θέλουμε να βάλουμε ανθρώπους από τα Μέγαρα στο διοικητικό συμβούλιο. Μια ομάδα, μια πόλη. Για την άνοδο, την επιτυχία. Είναι απολύτως απαραίτητο να γίνουμε μια γροθιά και αν συμβεί αυτό δεν υπάρχει όριο στο τι μπορούμε να κάνουμε.

Για τις συνθήκες που συνάντησε: «Η ομάδα δεν λειτουργούσε σε πολλά επίπεδα. Δεν είχε παίκτες, δεν είχε μπάλες, δεν είχε πολλά. Η κατάσταση ήταν βαριά και τα προβλήματα που έπρεπε να λυθούν πάρα πολλά. Δεν περιμέναμε να βρούμε τόσα πολλά προβλήματα που ήθελαν άμεσες λύσεις. Μέσα στη μέση της χρονιάς έπρεπε να δημιουργήσουμε μια ομάδα από την αρχή. Να αντιμετωπίσουμε τις πιέσεις της ΕΠΑΕ για το γήπεδο. Δεν υπήρχε κάτι που να έχει λυθεί και να πεις πως εδώ είμαστε καλά και τώρα ας δούμε τα υπόλοιπα».

Για το μέλλον του Παναγιώτη Τζαναβάρα: «Θα έχουμε μια συνάντηση την επόμενη εβδομάδα στην οποία θα βάλουμε τα πράγματα κάτω και θα δούμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Δεν έχουν παρθεί αποφάσεις, έχουμε άλλωστε χρόνο μπροστά μας να κάνουμε αυτά που πρέπει».

Για την προσπάθειά του να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που να αρέσει στον κόσμο και να τον κάνει να έρθει στο επόμενο αγώνα. Δυστυχώς φέτος ήταν τέτοιο το άγχος της επίτευξης του στόχου της παραμονής και όσο και αν θέλαμε, όσο και αν προσπαθούσαν οι παίκτες δεν ήταν εύκολο να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο και σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Θέλουμε να προσφέρουμε περισσότερα στον κόσμο, να περνά περισσότερες ώρες στο γήπεδο, να έχει χώρους για να πιει τον καφέ του πριν το ματς».



Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved