Απάντηση Καλλονής στις καταγγελίες

Απάντηση Καλλονής στις καταγγελίες

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛΚ, Κώστας Παπαδόπουλος τοποθετήθηκε στις καταγγελίες για θέμα στατικότητας του γηπέδου.

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα και πριν τη συνέντευξη τύπου των προπονητών έκανε ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ομάδας της Λέσβου, Κώστας Παπαδόπουλος, αναφορικά με την ανυπόστατη καταγγελία της κας Πνακά για πρόβλημα στατικότητας του γηπέδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σήμερα η ομάδα μας πέτυχε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα η οποία διεκδικεί την απευθείας άνοδό της στη Σούπερλίγκα, τον Πιερικό. Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ από βάθους καρδιάς εκ μέρους του προέδρου και όλου του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ όλους τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό team για τη σημερινή τους επιτυχία απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Θέλω, όμως, να καταγγείλω ένα συμβάν που από το πρωί αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Αυτό αφόρα στην καταγγελία της Αντιδημάρχου Τουρισμού, της κας. Πνακά.

Σήμερα το πρωί, λίγες ώρες πριν το μεγάλο παιχνίδι, δεχθήκαμε ένα τηλέφωνο από την αστυνομία στο οποίο μας ενημέρωνε πως η κυρία Πνακά έκανε επώνυμη καταγγελία με την ιδιότητά της ως δημοτική σύμβουλος για τη στατικότητα των κερκίδων του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης. Δε γνωρίζω με ποια ιδιότητα, με ποια αφορμή, εντελώς αυθαίρετα, παραμονές του σημερινού κρίσιμου παιχνιδιού η κυρία Πνακά έκανε αυτή την καταγγελία. Πριν λίγες ημέρες η κυρία Πνακά ήταν στο γήπεδο με τα παιδιά της. Τότε δεν υπήρχε πρόβλημα στατικότητας των κερκίδων του γηπέδου. Μήπως η κυρία Πνακά ενδιαφέρεται περισσότερο από εμάς για τη στατικότητα των κερκίδων του γηπέδου. Μήπως εμάς δε μας ενδιαφέρει αυτό το ζήτημα.

Θέλω να καταγγείλω τη σημερινή της πράξη η οποία νομίζω πως είναι εν αγνοία του δημάρχου Λέσβου διότι εκείνη με την ενέργειά της αυτή καταγγέλει τον ίδιο τον Δήμο Λέσβου και κανέναν άλλον. Εμείς από την πλευρά μας κινηθήκαμε όπως έπρεπε διότι δεν υπάρχει καμία αρμοδιότητα πλέον στο δήμο Λέσβου για το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης έχει παραχωρηθεί με επίσημο έγγραφο του νομικού προσώπου του Δήμου στην ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ και εν συνεχεία στην ΕΠΑΕ. Δηλαδή το έγγραφο αυτό λέει ότι ο Δήμος Λέσβου παραχωρεί το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης ως έδρα και όχι ως προπονητικό γήπεδο με εφεδρικό το γήπεδο Καλλονής. Ως εκ τούτου αρμόδια για την αδειοδότηση καταλληλότητας του γηπέδου είναι η ΕΠΑΕ και κανείς άλλος. Θέλω να τονιστεί αυτό για να γίνει κατανοητό στον κάθε αρμόδιο. Πλέον την αρμοδιότητα ή μη του γηπέδου την έχει η ΕΠΑΕ και κανείς άλλος.

Η ΕΠΑΕ δια του πολιτικού της μηχανικού που είναι υπεύθυνος για όλα τα γήπεδα της Football League και Football League 2, του κυρίου Γενεράλη, έχει συντάξει έκθεση τον Οκτώβριο του 2011 προκειμένου να αποφανθεί για την καταλληλότητα του γηπέδου. Έχει αποφανθεί ότι το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης είναι κατάλληλο για τη διεξαγωγή αγώνων της Football League και ως εκ τούτου η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Οποιοσδήποτε άλλος είναι αναρμόδιος να αποφανθεί για την καταλληλότητα ή μη του γηπέδου. Υπεύθυνη είναι η ΕΠΑΕ και μόνο αν γίνει ανάκληση του παραχωρητηρίου είναι υπεύθυνος ο Δήμος. Αυτή τη στιγμή, δεν υφίσταται ανάκληση του παραχωρητηρίου. Θέλω να καταγγείλω την κυρία Πνακά, με ποια σκοπιμότητα έκανε αυτές τις καταγγελίες. Πήρε τον κύριο Χατζημιχάλη, τον αρμόδιο γραμματέα της αποκεντρωμένης περιφέρειας, πήγε στην αντιεισαγγελέα, πήγε στην αστυνομία, πήγε στον υπεύθυνο της Περιφέρειας, τον κ. Καλατζή. Κατέθετε λόγια ανεύθυνα χωρίς, όμως, να καταθέσει κάποιο χαρτί.

Εμείς έχουμε στα χέρια μας την καταλληλότητα του γηπέδου δια του υπευθύνου μηχανικού της ΕΠΑΕ, του κ. Γενεράλη επίσης έχουμε το παραχωρητήριο στα χέρια μας και αμφότερα, είμαστε διατεθειμένοι σε οποιαδήποτε αρχή επιθυμεί να τα δει να τα προσκομίσουμε. Καταγγέλω σε όλο το φίλαθλο κόσμο της Λέσβου την κ. Πνακά γι'αυτή της την ενέργεια και παρακαλώ τον κύριο Δήμαρχο να πάρει θέση επί αυτής της επώνυμης καταγγελίας».



Ολυμπιακός: Η συγκίνηση και η αποθέωση Μαρινάκη στο «Villa Park» (videos)
Ολυμπιακός: Η συγκίνηση και η αποθέωση Μαρινάκη στο «Villa Park» (videos)
Παναθηναϊκός AKTOR: Τώρα... μιλάει το ΟΑΚΑ - Κυκλοφόρησαν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια του Game 5
Παναθηναϊκός AKTOR: Τώρα... μιλάει το ΟΑΚΑ - Κυκλοφόρησαν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια του Game 5
Euroleague: Ανακοινώθηκαν οι ημέρες και οι ώρες των Game 5 για Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό
Euroleague: Ανακοινώθηκαν οι ημέρες και οι ώρες των Game 5 για Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό
Ολυμπιακός: Αποθέωση στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά το θρίαμβο με Άστον Βίλα - «Φέρτε μας το ευρωπαϊκό»
Ολυμπιακός: Αποθέωση στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά το θρίαμβο με Άστον Βίλα - «Φέρτε μας το ευρωπαϊκό»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved