Σελινιωτάκης: «Έχουμε ομάδα με ταυτότητα»

Σελινιωτάκης: «Έχουμε ομάδα με ταυτότητα»

Για τον ΑΟΧ, τον κόσμο του, το αυριανό (8/04) ματς κόντρα στην Καλαμάτα και το σύλλογο της Μεσσηνίας μίλησε στην WEB TV της ΠΑΕ ο Αλέξης Σελινιωτάκης, ο οποίος αναφέρθηκε παράλληλα στους στόχους της ομάδας.

Ο αρχηγός των «μπλε», ο οποίος διανύει το πέμπτο συνολικά έτος στον ΑΟΧ, παραχώρησε συνέντευξη στη WEB TV της ΠΑΕ και μεταξύ άλλων δήλωσε:

Για την επιθετική δυστοκία στους εκτός έδρας αγώνες: «Μεγάλο ρόλο παίζει η ψυχολογία. Όταν έχεις μείνει πολλές αγωνιστικές μακριά από το γκολ στα εκτός έδρας παιχνίδια κάπου σε παίρνει από κάτω. Ειδικά εμείς που έχουμε παίκτες σε μικρή ηλικία. Η ομάδα κάνει ευκαιρίες και είναι πολύ θετικό. Ευελπιστώ τώρα που βάλαμε τα δύο γκολ κόντρα στον Αστέρα Μαγούλας, μας ανέβασαν την ψυχολογία και θα είναι καλύτερη η ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Σε ποια ματς θα μπορούσε η ομάδα να έχει περισσότερη συγκομιδή: «Και στην Προοδευτική θα μπορούσαμε να πάρουμε τους δύο επιπλέον βαθμούς και όχι τον ένα, στη Ζάκυνθο τουλάχιστον τον ένα βαθμό, συνολικά θα μπορούσαμε να έχουμε επιπλέον έξι βαθμούς».

Για τους στόχους του ΑΟΧ: «Είναι πολύ περίεργο πρωτάθλημα. Οι διαφορές είναι πολύ μικρές. Θεωρώ ότι οι στόχοι αναπροσαρμόζονται σε κάθε παιχνίδι. Αν νικήσουμε την Καλαμάτα, φτάνουμε στην 5η θέση και αν χάσουμε κοιτάμε από κάτω και είμαστε στα ίδια».

Για την Καλαμάτα: «Είναι ομάδα με ιστορία, χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαστε πιο ποιοτική ομάδα, αν κρίνουμε από το παιχνίδι στη Μεσσηνία. Η Καλαμάτα, όμως, έχει παίκτες με εμπειρία. Το θέλουμε πιο πολύ το παιχνίδι και είναι σημαντικό να το πάρουμε».

Για τη στήριξη του κόσμου απέναντι στην Καλαμάτα: «Θέλουμε να είναι στο πλευρό μας και στα δύσκολα έχει δείξει ότι είναι κοντά στην ομάδα. Μας δίνει ώθηση, γιατί είναι ο ΑΟΧ είναι μία ομάδα πόλης και είναι σημαντικό οι φίλαθλοι να έρχονται στο γήπεδο. Θέλουμε τη στήριξή τους».

Για το περασμένο ματς με τον Αστέρα Μαγούλας: «Η φιλοξενία μας εδώ στον Αστέρα Μαγούλας ήταν άψογη. Όταν έρχεσαι σε ένα γήπεδο και σε φιλοξενούν άψογα και σου φέρονται πολύ όμορφα, δεν μπορείς να πας στο δικό τους γήπεδο και να γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν μας το ανταπόδωσαν σε καμία περίπτωση.

Ο κάθε χαρακτήρας είναι διαφορετικός. εμένα δεν με επηρέασε η ψυχολογική βία. Επειδή στην ομάδα έχουμε πολύ μικρά παιδιά, εννοείται ότι θα τους επηρεάσει και θα φοβηθούν και είναι πολύ άσχημο να υπάρχουν 6-7 άτομα και να σου λένε “πρέπει να χάσετε σήμερα”.

Το αντιαθλητικό στοιχείο που υπήρχε είναι άσχημο. Θυμάμαι χαρακτηριστικά δύο φάσεις με τον Φάμπιο και τον Νούνο, που ήταν στο κέντρο και η μπάλα ήταν αλλού και είχαμε αγκωνιές, μπουνιές, κλωτσιές.
Είναι άσχημο, διότι είναι συνάδελφοι και είμαστε ποδοσφαιριστές και αυτοί που πρέπει να ηρεμήσουμε τα πνεύματα. Να δέχεσαι επίθεση από τους ποδοσφαιριστές είναι πολύ άσχημο».

Για την πίεση του κόσμου: «Ο ΑΟΧ θα πρέπει σε κάθε ματς να κυνηγάει τη νίκη και τα θετικά αποτελέσματα. Εμένα προσωπικά ο κόσμος δεν με αγχώνει, γιατί λειτουργεί θετικά. Είναι κοντά στην ομάδα, την αγαπά και την ακολουθεί».

Για το μεγάλο χρονικό διάστημα που οι ομάδες έκαναν προετοιμασία: «Όταν κάνεις προετοιμασία τρεις μήνες κουράζεται, χάνεις το κίνητρό σου και θεωρώ ότι για όλες τις ομάδες λειτούργησε αρνητικά. Φάνηκε, γιατί στην αρχή όλες οι ομάδες ξεκίνησαν περίεργα και δεν έβρισκαν ρυθμό.

Από την άλλη, πήραμε ένα πολύ καλό προπονητή και νεαρά παιδιά, είχαμε αρκετό χρόνο να βάζουμε κάποιες βάσεις στη Νάουσα, όπου έγινε η προετοιμασία, και να χτίζουμε και αυτό λειτούργησε θετικά. Εκμεταλλευθήκαμε την καθυστέρηση, γιατί δουλεύαμε σωστά.

Τώρα αρχίζει να βγαίνει η καλή προετοιμασία που κάναμε και βλέπουμε ότι η ομάδα έχει ρυθμό και βγαίνουν πολλά πράγματα που φαίνεται ότι είναι δουλεμένε. Έχουμε ταυτότητα και ένα πλάνο σαν ομάδα».

Για το ρόστερ της ομάδας και αν τα νέα παιδιά θα αποτελέσουν παρακαταθήκη: «Και αυτά που παίζουν και αυτά που δεν παίζουν είναι παιδιά με ταλέντο και αξία».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Αλέξη Σελινιωτάκη στην ιστοσελίδα http://www.aoxania.gr/.



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved