Δέδες: «Να σχεδιάσουμε τον Ηλυσιακό του μέλλοντος»

Δέδες: «Να σχεδιάσουμε τον Ηλυσιακό του μέλλοντος»

Στην ιντερνετική εκπομπή των οπαδών του Ηλυσιακού έδωσε το «παρών» ο Σάκης Δέδες, που μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία, το κλίμα στα αποδυτήρια, τη βοήθεια του κόσμου, τη διαιτησία, αλλά και την επόμενη ημέρα του συλλόγου.

Ο Σάκης Δέδες μίλησε ακόμη για το πρωτάθλημα της Football League 2, αλλά και τον τρόπο που έφυγε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ηλυσιακό:

Για το πώς είναι το κλίμα στα αποδυτήρια και το επίπεδο της δουλειάς στην ομάδα: «Όλοι μας έχουμε ως κοινό σκοπό τη σωτηρία της ομάδας. Το κλίμα είναι πολύ καλό, υπάρχει τρομερή συσπείρωση και ενότητα κι έτσι όλοι -διοίκηση, προπονητής, παίκτες και οπαδοί- συγκεντρωνόμαστε στο πως θα καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα έχει ανεβάσει το επίπεδό της, σιγά-σιγά έχει αρχίσει να χτίζεται ένας κορμός και σε άμεσο διάστημα θα έχουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα».

Για το πόσο εργατικοί είναι οι παίκτες και αν ξεχωρίζει κάποιον: «Υπάρχουν παίκτες στην ομάδα που μπορεί να μην έχουν πάρει αρκετές ευκαιρίες μέχρι στιγμής, όμως συνεχίζουν να παλεύουν. Όλα τα παιδιά δείχνουν διάθεση, θέληση και εργατικότητα, κάτι που με ευχαριστεί ιδιαίτερα».

Για τις αλλαγές στη θέση του τερματοφύλακα: «Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα έκρινα πως έπρεπε να παίξει ο Δράμπαλης, καθώς έχει μεγάλη εμπειρία. Ίδιο ήταν το σκεπτικό μου και στο ματς του Ελληνικού, με τον ΑΟ Γλυφάδας. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το Μουκέα, τον οποίο θεωρώ πολύ ταλαντούχο και εξαιρετικό τερματοφύλακα, απλώς σε αυτά τα δύο ματς έκρινα πως χρειαζόμασταν περισσότερη εμπειρία κάτω από τα γκολπόστ».

Για το πρόβλημα στο σκοράρισμα: «Είναι αλήθεια πως υπάρχει κάποια δυσκολία στο σκοράρισμα, όμως η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες στα περισσότερα παιχνίδια, με εξαίρεση αυτό του Απόλλωνα. Η δυσκολία μας στο να σκοράρουμε ίσως οφείλεται στο άγχος και την πίεση για το αποτέλεσμα, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Ζωγράφου, ο οποίος δεν είναι σε καλή κατάσταση. Επίσης, ακόμα ένας παράγοντας είναι το ότι πολλές ομάδες παίζουν πολύ κλειστά στην έδρα μας, πράγμα που δυσκολεύει τις προσπάθειές μας».

Για την αντιμετώπιση του Ηλυσιακού από τη διαιτησία: «Σε πολλά ματς οι αποφάσεις των διαιτητών δεν είναι καλές. Σε αρκετές περιπτώσεις φέτος μας έχουν αδικήσει, οπότε σίγουρα είναι δικαιολογημένα τα παράπονα των φίλων της ομάδας».

Για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Football League και αυτές που θα παραμείνουν στην Football League 2: «Όσον αφορά την άνοδο, εκτιμώ πως ο Απόλλωνας θα είναι αυτός που θα προβιβαστεί απευθείας, καθώς είναι μια ομάδα με καλούς παίκτες, δεμένο σύνολο και αρκετά υψηλό μπάτζετ, ενώ θα διεκδικήσουν θέση στα μπαράζ ανόδου οι Πανηλειακός, ΑΟ Γλυφάδας και Προοδευτική. Όσον αφορά τον υποβιβασμό, οι ομάδες που θα παλέψουν για την αποφυγή του, πιστεύω πως πέρα από μας θα είναι ο Αστέρας Μαγούλας, ο ΠΑΟ Ρουφ, τα Χανιά και η Καλαμάτα. Τέλος, θεωρώ πως η παραμονή θα κριθεί μεταξύ των 23 και 25 πόντων, οπότε εμείς χρειαζόμαστε τουλάχιστον πέντε νίκες».

Για τον τρόπο που έφυγε από την ομάδα το καλοκαίρι, μετά τον υποβιβασμό της στα τοπικά πρωταθλήματα και προτού δικαιωθεί από το ΣτΕ στην υπόθεση της συγχώνευσης με το Αιγάλεω και επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες:

«Το καλοκαίρι έγινε μια διαπραγμάτευση με τη διοίκηση, η οποία δεν καρποφόρησε, καθώς υπήρχαν διαφορετικές φιλοσοφίες. Πάρθηκε μια απόφαση υπό πίεση κι εν βρασμώ ψυχής, ωστόσο με το πρώτο κάλεσμα επέστρεψα για να επανορθώσω και να δείξω με τον τρόπο μου ότι πονάω την ομάδα και δεν την παράτησα στα δύσκολα. Μάλιστα, οφείλω να ομολογήσω πως η φετινή μας συνεργασία με τη διοίκηση είναι ακόμα καλύτερη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν ίσχυε το ίδιο και για πέρυσι».

Για την επόμενη ημέρα: «Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το τι θα γίνει του χρόνου, ούτε το ενδεχόμενο υποβιβασμού μας. Παρ' όλα αυτά, ακόμα κι αν υποβιβαστούμε, αν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, εγώ θα ήθελα να συνεχίσω να βρίσκομαι στην ομάδα. Θα πρέπει να σχεδιάσουμε τον Ηλυσιακό του μέλλοντος, ωστόσο αυτή τη στιγμή προέχει η σωτηρία της ομάδας».

Για τη βοήθεια του κόσμου: «Ο κόσμος του Ηλυσιακού έχει βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα μέχρι στιγμής. Η συμπαράστασή του είναι μεγάλη και τη χρειάζεται αφάνταστα η ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τους φιλάθλους μας που μας ακολουθούν όπου μπορούν. Είναι τρομερό να βλέπεις την ομάδα να χάνει και τους φιλάθλους μας να φωνάζουν δυνατά "Ηλυσιακός" (σ.σ. αναφέρεται στο ματς με τη Γλυφάδα στο Ελληνικό). Ο κόσμος του Ηλυσιακού είναι η δύναμή του κι αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Εμείς από τη μεριά μας κάνουμε ότι μπορούμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε για να τους δώσουμε τη χαρά που αναμένουν, αλλά θα πρέπει να υπάρξει και η ανάλογη κατανόηση, καθώς η ομάδα χτίστηκε την τελευταία στιγμή».



Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved