Δέδες στο Onsports: «Πετύχαμε μεγάλη νίκη»

Δέδες στο Onsports: «Πετύχαμε μεγάλη νίκη»

Για την πολύ σημαντική νίκη, που πέτυχε ο Ηλυσιακός κόντρα στον ΑΟΧ, και του έδωσε βαθμολογική «ανάσα» στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του στην κατηγορία μίλησε στο Onsports ο Σάκης Δέδες.

Ο τεχνικός του Ηλυσιακού αναφέρθηκε στην αγωνιστικότητα και το πάθος που είχαν οι παίκτες του στο χθεσινό (18/03) παιχνίδι, τη «μάχη» της παραμονής που δίνει η ομάδα του, ενώ επισήμανε ότι δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για πανηγυρισμούς, μια και το επόμενο ματς με αντίπαλο τον Πανηλειακό κρίνει σε μεγάλο ποσοστό την… κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Onsports ο Σάκης Δέδες:

«Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη, πέρα για πέρα δίκαιη, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, με ένα εξαίρετο προπονητή και άνθρωπο, τον κ. Πετράκη. Οι παίκτες μου είχαν καταλάβει ότι ήταν το τελευταίο μας χαρτί για παραμονή και έδειξαν πάθος, αγωνιστικότητα για να πάρουν τη νίκη και τα κατάφεραν.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου, όμως η βαθμολογική θέση δεν μας επιτρέπει να συνεχίσουμε τους πανηγυρισμούς. Μας περιμένει η επόμενη αγωνιστική με τον Πανηλειακό και όπως αντιλαμβάνεστε πρέπει να υπάρξει προσγείωση στη σκληρή πραγματικότητα.
Η ομάδα έβγαλε θετικά στοιχεία με τα Χανιά. Θα διορθώσουμε κάποια λάθη και θα προετοιμαστούμε με την καλύτερη ψυχολογία για το ματς με τον Πανηλειακό που θα κρίνει τα μέγιστα για να μείνουμε στην κατηγορία.

Για πολλοστή φορά καλώ τους φιλάθλους του Ηλυσιακού, οι οποίοι για ακόμη μία φορά μέχρι το τελευταίο λεπτό στήριξαν την ομάδα. Τους περιμένουμε στο παιχνίδι με τον Πανηλειακό να είναι περισσότεροι».

Για τη «μάχη» της παραμονής: «Είμαστε πέντε ομάδες που βράζουμε στο ίδιο… καζάνι. Θα παλέψουμε όλοι μέχρι το τέλος».



Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved