Μποχώνης: «Διπλή χαρά όταν σκοράρω»

Μποχώνης: «Διπλή χαρά όταν σκοράρω»

Στο νικηφόρο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής του ΑΟΧ με τον Πανηλειακό, στο πρώτο του φετινό γκολ, στο «δέσιμο» που έχει με την ομάδα και τους οπαδούς της, στον προπονητή του Γιάννη Πετράκη, αλλά και στο ποδοσφαιρικό του μέλλον αναφέρθηκε ο Νίκος Μποχώνης στη συνέντευξη που παραχώρησε στη WEB TV του ΑΟΧ!

Ο 25χρονος παίκτης του χανιώτικου συλλόγου έκανε «ποδαρικό» στην πιλοτική εκπομπή του ΑΟΧ και μίλησε, επίσης, για την περσινή σεζόν, τονίζοντας ότι «η ομάδα έκανε καλή και πετυχημένη χρονιά, παρότι συμμετείχαν ιστορικές ομάδες, όπως η Παναχαϊκή, ο Απόλλων Σμύρνης, η Ρόδος».

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Μποχώνης είπε:

Για το «φλερτ» που είχε με άλλες ομάδες το περασμένο καλοκαίρι: «Είχα κάποιες προτάσεις από την Κρήτη και από την πόλη μου, την Θεσσαλονίκη. Αποφάσισα να μείνω στην ομάδα για να κάνουμε μία καλή πορεία και μέσα από αυτή να βοηθηθώ και εγώ».
Για το δέσιμο που έχει με τον ΑΟΧ: «Είναι καλό να δένεσαι με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Εδώ και ενάμιση χρόνο, αγάπησα και αγαπήθηκα ποδοσφαιρικά και το βλέπω στα πρόσωπα και στους χαρακτηρισμούς που έχουν οι άνθρωποι εδώ για εμένα. Ήταν ένας λόγος ο κόσμος να μείνω στην ομάδα που μου προσφέρει και προσφέρω και εγώ. Είναι η καλύτερη ανταμοιβή η αγάπη του κόσμου».

Για τους πολλούς μήνες προετοιμασίας που έκαναν οι παίκτες και την καθυστέρηση του πρωταθλήματος: «Αυτό από τη μία είναι ένα μείον για κάθε ποδοσφαιριστή, γιατί η ουσία για τον παίκτη είναι να ξεκινήσουν τα παιχνίδια. Από την άλλη όταν χτίζεις μία νέα ομάδα είναι ένα συν για να φτιάξεις ένα καλό σύνολο και να είσαι πιο έτοιμος στο πρωτάθλημα».

Για το ματς με τον Πανηλειακό που ήταν κομβικής σημασίας: «Τη φετινή χρονιά το πρωτάθλημα είναι μικρό και τα παιχνίδια λίγα. Στον πρώτο γύρο δεν καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τους βαθμούς που θα ήθελε η ομάδα και αυτούς που θα έπρεπε να πάρει βάση της εικόνας που είχε. Είμαστε χαμηλά στην βαθμολογία και θέλαμε να κάνουμε μία νέα αρχή στον δεύτερο γύρο. Όταν αντιμετωπίζουμε το πρωτοπόρο, υπάρχει ένα επιπλέον κίνητρο και άγχος για να νικήσουμε. Όλη τη εβδομάδα δουλέψαμε και λέγαμε ότι εκείνο το παιχνίδι είναι τελικός και έπρεπε να το πάρουμε».

Για το ότι σκόραρε: «Το γκολ που έβαλα είναι στιγμιαία χαρά, αλλά όταν σκεφτώ ότι η ομάδα πήρε τους τρεις βαθμούς, τότε παίρνω διπλή χαρά. Παίξαμε πολύ καλά στο παιχνίδι με τον Πανηλειακό και αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη. Η επιβράβευση ήρθε και από τον προπονητή του Πανηλειακού, Σωτήρη Αντωνίου, που είπε τα καλύτερα για εμάς».

Για το δεύτερο γύρο και αν ο ΑΟΧ μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω: «Με την κατάλληλη δουλειά που γίνεται καθημερινά μπορούν όλα να γίνουν. Υπάρχουν κάποιες ομάδες, που είναι φαβορί, όπως ο Απόλλων Σμύρνης. Είμαστε μία νεανική ομάδα, που δουλεύει σκληρά και ελπίζουμε ο δεύτερος γύρος να μας δώσει όσα δεν μας έδωσε ο πρώτος και να τερματίσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά. Βάση εικόνας δικαιούμαστε κάτι καλύτερο, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν βλέπουν αυτόν που κάνει τις φάσεις, αλλά αυτόν που βάζει γκολ».

Για την τετράδα παιχνιδιών που ακολουθούν με Ηλυσιακό, ΠΑΟ Ρουφ, Αστέρας Μαγούλας και Καλαμάτα: «Στα τέσσερα επόμενα ματς μπορούμε να αποκομίσουμε το 100% αν είμαστε σοβαροί, πιο ουσιαστικοί και πιο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια, γιατί όλες οι ομάδες είναι στα μέτρα μας».

Για τον Γιάννη Πετράκη: «Ήθελα να δουλέψω μαζί του, ήμουν σίγουρος ότι θα αποκομίσω γνώσεις. Είναι καλός προπονητής και αδικείται που είναι στην Γ’ Εθνική. Είναι από τα πιο θετικά στοιχεία που ο ΑΟΧ έχει έναν τέτοιον άνθρωπο. Δουλεύει με πάθος και ζήλο με τους νεαρούς παίκτες και δεν το βλέπεις αυτό πολύ σε άλλους προπονητές. Έχει όλους τους παίκτες στο ίδιο επίπεδο και όπως έχει δείξει στα έως τώρα ματς βοηθάει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους δίνει ευκαιρίες για να δείξουν το ταλέντο τους. Θα τους δώσει γερές βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Υπάρχουν καλοί παίκτες, ταλέντα στον ΑΟΧ και με αυτόν τον προπονητή μπορούν να εξελιχθούν».

Για το αν θέλει να αγωνισθεί στην Football League: «Είμαι επαγγελματίας, αν προκύψει πρόταση από μεγαλύτερη κατηγορία θα τη σκεφτώ σοβαρά. Έχει μεγάλη δυναμική, κόσμο ο ΑΟΧ και μπορεί να φτάσει κάποια στιγμή στη Β’ Εθνική και να κάνει το βήμα παραπάνω. Δεν έχει κάτι να ζηλέψει κάτι από άλλες ομάδες που αγωνίζονται στη Β’ Εθνική».

Για τους Blue Boys: «Αγαπούν πολύ τον ΑΟΧ. Είναι αυτοί που δίνουν το σύνθημα για να μπορέσει η ομάδα να κάνει το κάτι παραπάνω φέτος».

Για την οργάνωση που υπάρχει στην ομάδα: «Αν συγκρίνω τις δύο χρονιές, η φετινή είναι πιο οργανωμένη, υπάρχουν άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα, ακούν τα προβλήματα των παικτών και αυτό τους βοηθά να αισθάνονται καλά. Πιστεύω ότι θα υπάρξει και άλλη βελτίωση και η ομάδα ελπίζω να φτάσει σε επίπεδο Α’ Εθνικής».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Νίκου Μποχώνη μέσω της WEB TV στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΟΧ:
http://www.aoxania.gr/



Premier League: Απορρίφθηκε η έφεση της Νότιγχαμ Φόρεστ, παραμένει η αφαίρεση βαθμών - Η βαθμολογία
Premier League: Απορρίφθηκε η έφεση της Νότιγχαμ Φόρεστ, παραμένει η αφαίρεση βαθμών - Η βαθμολογία
Επίθεση με καυστικό οξύ: Στην εντατική 26χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής (vid)
Επίθεση με καυστικό οξύ: Στην εντατική 26χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής (vid)
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Οι διαιτητές του καθοριστικού Game 5
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Οι διαιτητές του καθοριστικού Game 5
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι και Παρί Σεν Ζερμέν-Ντόρτμουντ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι και Παρί Σεν Ζερμέν-Ντόρτμουντ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved