«Κέρδισα πολλά στη Θύελλα»

«Κέρδισα πολλά στη Θύελλα»

Ο Μιχάλης Ιορδανίδης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Θύελλας Πετρωτού, ωστόσο με επιστολή του δείχνει ότι οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν φιλικά.

Αναλυτικά, η επιστολή του Μιχάλη Ιορδανίδη αναφέρει:
«Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για όλα όσα μου έχετε προσφέρει στους τέσσερις και μισό μήνες συνεργασίας μας. Από την πρώτη ημέρα που ήρθα στο Πετρωτό ως προπονητής η συνεργασία που είχαμε ήταν πάρα πολύ καλή και έχω κερδίσει πάρα πολλά. Πιστεύω ότι όλοι μαζί, πρόεδρος, ποδοσφαιριστές, Διοικητικό Συμβούλιο, τεχνικό τιμ, έχουμε κάνει τα πάντα ώστε αυτή η ομάδα να καταφέρει να παραμείνει στην Δ’ Εθνική Κατηγορία αλλά και να  πάρει το κύπελλο ΕΠΣ Τρικάλων.

Χωρίς την βοήθεια σας αλλά και την στήριξη σας σίγουρα τίποτα δεν θα καταφέρναμε. Η ομαδική δουλειά, η οργάνωση και το συνεχές ενδιαφέρον που υπήρχε από εσάς τον Πρόεδρο και το συμβούλιο για το καλύτερο δυνατό της ομάδας απέδωσε καρπούς. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρα τον πρόεδρο μας κ. Χρήστο Ζαχόπουλο ο οποίος με στήριξε σε δύσκολες στιγμές και στάθηκε δίπλα σε μένα και στην ομάδα. Ευχαριστώ επίσης όλα τα άτομα του διοικητικού συμβουλίου κ.κ. Ζαχόπουλο Β., Γεωργίου Χ.. Τσιατσιάβα Α., τον υπεύθυνο τύπου κ. Κοντοχρήστο Β., με τους οποίους είχαμε πολύ καλή συνεργασία  και κυρίως όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους είχαμε καθημερινή επαφή και άριστη συνεργασία, όπως επίσης και τους φροντιστές κ. Μουσταφαλάρι, κ. Τζιόντζιο που ο κάθε ένας από το δικό του πόστο προσέφεραν ότι μπορούσαν ώστε αυτή η ομάδα να κρατηθεί στην κατηγορία.

Δε θα μπορούσα φυσικά να παραλείψω και τους υπέροχους φιλάθλους της ομάδας, τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για τη στήριξη στο ποδοσφαιρικό τιμ, αλλά και σε μένα προσωπικά, στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα.

Σας ευχαριστώ όλους, για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε σαν προπονητή της ομάδας του Πετρωτού ακόμα μία φορά  και εύχομαι αυτή η ομάδα να έχει πάντα επιτυχίες και υψηλούς στόχους γιατί το αξίζει».



«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved