Πρόωρο τέλος για Κάρλος;
Σκέψεις αποχώρησης από την ενεργό δράση κάνει ο Ρομπέρτο Κάρλος μετά την νέα ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε στην Ρωσία.
Ο έμπειρος αμυντικός αγωνίζεται στην Ανζί ωστόσο έχει πέσει θύμα ρατσιστικών επιθέσεων καθώς οι Ρώσοι οπαδοί του πετάνε μπανάνες (!), με πιο πρόσφατη αυτή που έγινε στο παιχνίδι με την Κρίλια.
«Σκέφτηκα να σταματήσω, είναι αλήθεια. Αν όμως συμβεί κάτι ξανά θα πρέπει να αποφασίσω. Ένιωσα πληγωμένος. Υπήρχαν τόσα πολλά παιδιά… Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να εκλείψουν από το ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Ρομπέρτο Κάρλος στον βραζιλιάνικο Τύπο.
«Οι συμπαίκτες μου τα αποδυτήρια με πήραν αγκαλιά και φώναζαν ρυθμικά το όνομα μου. Οι συμπαίκτες μου με αγαπάνε πραγματικά», πρόσθεσε ο έμπειρος άσος.