Το προαποφασισμένο για Μπούργος, η βοήθεια του Νέτο στον Μπερνάρ και οι ευκαιρίες που έρχονται!

Το προαποφασισμένο για Μπούργος, η βοήθεια του Νέτο στον Μπερνάρ και οι ευκαιρίες που έρχονται!

Ο Μαρτυριάρης επιστρέφει αναλύοντας την υπόθεση αποχώρησης Μπούργος, ξεκαθαρίζει την παρουσία Νέτο δίπλα στον Μπερνάρ και περιμένει «καυτό» 15ήμερο γιατί ήρθε η ώρα που όλες οι ομάδες περίμεναν.

*Ο Νέτο είναι Άρης. Τί δουλειά έχει δίπλα στον Μπερνάρ εδώ και τόσες μέρες; Η απλή εξήγηση είναι η εξαιρετική σχέση με τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου αλλά και τον ίδιο τον παίκτη. Όμως δεν είναι μόνο αυτό που ισχύει.

*Ο παλαίμαχος του Άρη ουσιαστικά θα βοηθήσει σε κάποια ζητήματα τον Μπερνάρ, ειδικά στους πρώτους μήνες παραμονής του στην Ελλάδα. Για να είναι πιο εύκολη η προσαρμογή του στη χώρα, να έχει έναν δικό του άνθρωπο κοντά σε οτιδήποτε χρειαστεί στην καθημερινότητά του. Μέχρι να μπει για τα καλά στο κλίμα της ζωής στην χώρα μας.

*Στην προηγούμενη εμφάνισή του ο «Μαρτυριάρης» σας είχε πει πως πλησιάζει απομάκρυνση προπονητή «μεγάλης» ομάδας. Έγινε συντομότερα απ’ όσο το περίμενα κιόλας. Πάει ο Χερμάν. Να ήταν κι άλλος. Μας χαιρέτησε ήδη.

*Γιατί μας χαιρέτισε; Όχι επειδή έχασε στο Αγρίνιο πάντως. Η γκρίνια και η δυσπιστία είχε αρχίσει από την προετοιμασία κιόλας. Πολλά έφταναν στα αυτιά του Καρυπίδη αναφορικά με το επίπεδο της δουλειάς που γίνεται εκεί. Μάλιστα αρκετοί πιστεύουν πως ένας απ’ τους λόγους αποχώρησης του Ναζλίδη ήταν κι αυτός. Το γεγονός πως δεν πίστευε καθόλου τον Μπούργος ως προπονητή.

*Απλά τώρα που αποχώρησε ο Αργεντινός, όλοι περίμεναν κάτι ισχυρό και κυρίως με προσωπικότητα στη θέση του τεχνικού. Γιατί πλέον έχουν αρχίσει και συνηθίζουν τους προπονητές με κοντινή ημερομηνία λήξης.

*Σεπτέμβρης έφτασε και θα τους δείτε όλους τώρα να τρέχουν σα να μην έχει αύριο. Όχι επειδή τελειώνουν οι μέρες, αλλά για να μη χαθούν οι ευκαιρίες. Πλέον κανείς παίκτης που δεν υπολογίζεται στην ομάδα του δε θα είναι επιλεκτικός για την Ελλάδα. Θα πει το «ναι» με ευκολία. Γι’ αυτό μπήκε αυτό το έξτρα περιθώριο στις μεταγραφές κιόλας.

*Όχι που εμείς νομίζαμε πως οι Τούρκοι που έχουν επίσης έξτρα διάστημα τον Σεπτέμβρη για μεταγραφές, ήταν βλάκες. Είδαμε τι παίκτες πήγαιναν εκεί μετά την 31η Αυγούστου και ξαφνικά αποφασίστηκε μεγαλύτερη μεταγραφική περίοδος.

*Απλά προκύπτουν και περισσότερα ψέματα τώρα. Γιατί οι εκπρόσωποι των παικτών χρησιμοποιώντας Ελληνικές και Τούρκικες ομάδες που έχουν περιθώριο στις μεταγραφές, προσπαθούν να ανεβάσουν την τιμή των παικτών τους. Για τους ευρωπαίους δεν είμαστε αγορά φιλοδοξίας και προοπτικής. Είμαστε λεφτά. Και τέλος.

*Μεγάλη ατυχία ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Κόντε. Κυρίως για το παιδί που είναι και στα 34. Η ομάδα ψάχνει ήδη επιθετικό και θα πάρει. Τώρα μένει να δούμε αν θα είναι ο Στάικος αυτός που θα τον επιλέξει ή κάποιος άλλος προπονητής. Πολλά ακούγονται πάντως.

*Και στην Κρήτη η θέση του προπονητή δεν είναι στα καλύτερά της. Ο ΟΦΗ τερμάτισε σχετικά ψηλά την περασμένη σεζόν, φέτος μέχρι τώρα δεν έχει πάει κάτι καλά στην ομάδα. Ειδικά αν δεν πάρει αποτέλεσμα στον Βόλο, ο Νιόπλιας μάλλον θα μετρά αντίστροφα.

*Σε ησυχία δεν κάθεται ο Ουάρντα. Τέτοιο ταλέντο κρίμα πραγματικά. Και η Κύπρος ανάστατη είναι με τον Αιγύπτιο. Η λύση για αυτόν θα ήταν καμιά Φινλανδία ή Νορβηγία, να μην έχει τι να κάνει μετά τις 6 το απόγευμα να σκέφτεται μόνο το ποδόσφαιρο. Ελλάδα και Κύπρος, δεν είναι για τον Ουάρντα και τα μυαλά του.

 

 



Παναθηναϊκός AKTOR: Κρίσιμη ημέρα για Σλούκα και Χουάντσο
Παναθηναϊκός AKTOR: Κρίσιμη ημέρα για Σλούκα και Χουάντσο
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Λεσόρ που θύμισε Μπατίστ!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Λεσόρ που θύμισε Μπατίστ!
Εuroleague: Το πρόγραμμα του Final Four στο Βερολίνο - Πότε παίζουν Παναθηναϊκός AKTOR κι Ολυμπιακός
Εuroleague: Το πρόγραμμα του Final Four στο Βερολίνο - Πότε παίζουν Παναθηναϊκός AKTOR κι Ολυμπιακός
Φώτης Ιωαννίδης: Το μήνυμα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό
Φώτης Ιωαννίδης: Το μήνυμα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved