Βραζιλία: Πρώτος αγώνας με θεατές στις εξέδρες

Βραζιλία: Πρώτος αγώνας με θεατές στις εξέδρες

Έξι χιλιάδες θεατές θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον τελικό του τοπικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος του Μαρανάο, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (16/5), ανάμεσα στην Σαμπάϊο Κορέα και την Μότο Κλαμπ.

Αυτή, θα είναι η πρώτη φορά από τον Μάρτιο του 2020, που φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διά ζώσης έναν αγώνα στην Βραζιλία.

Οι φίλαθλοι θα καλύψουν το 15% των κερκίδων στο στάδιο «Καστελάο» του Σάο Λουίς, την πρωτεύουσα της πολιτείας, για να παρακολουθήσουν τον πρώτο τελικό της διοργάνωσης.

«Η κυβέρνηση του Μαρανάο, επιτρέπει την παρουσία των φιλάθλων με την μορφή μιας δοκιμής, υπό την προϋπόθεση ότι οι άνθρωποι θα έχουν εμβολιαστεί ή θα παρουσιάσουν ένα αρνητικό τεστ κορονοϊού που έγινε 48 ώρες πριν τον αγώνα» ανέφερε σε ανάρτηση του στο Twitter, ο τοπικός παράγοντας, Ροτζέριο Καφετέϊρα.

Οι θεατές θα πρέπει να φορούν προστατευτικές μάσκες, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα αποβληθούν από το γήπεδο, όπως επίσης το ίδιο θα συμβεί εάν δεν τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας. Οι οργανωμένοι οπαδοί δεν θα έχουν πρόσβαση στο γήπεδο, ενώ όσοι αγοράσουν εισιτήριο για το ματς, θα ενταχθούν σε μια βάση δεδομένων, ώστε να παρακολουθούνται μετά τον αγώνα.

Το ποσοστό μετάδοσης του κορονοϊού, έχει μειωθεί τις τελευταίες εβδομάδες στην Βραζιλία, όπου η πανδημία έχει προκαλέσει μέχρι στιγμής, τομν θάνατο 430.000 ανθρώπων, ενώ στο Μαρανάο που έχει πληθυσμό 6,8 εκατομμύρια, οι θάνατοι ανέρχονται σε 7.644.

«Εάν όλα πάνε καλά και συνεργαστούν οι φίλαθλοι, σίγουρα θα έχουμε σταδιακή επιστροφή τους στο γήπεδο», διαβεβαίωσε ο Αντόνιο Αμέρικο Γκονσάλβες, πρόεδρος της τοπικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.



Κηφισιά: Στο «Κλ. Βικελίδης» χωρίς Ραμίρες και Μαϊντάνα
Κηφισιά: Στο «Κλ. Βικελίδης» χωρίς Ραμίρες και Μαϊντάνα
Final 8: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά τον «πράσινο» θρίαμβο
Final 8: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά τον «πράσινο» θρίαμβο
Έξαλλος Λεσόρ: «Μπροστά σε αστυνομικούς, υπεύθυνους Ομοσπονδίας, μου έλεγαν να ηρεμήσω»
Έξαλλος Λεσόρ: «Μπροστά σε αστυνομικούς, υπεύθυνους Ομοσπονδίας, μου έλεγαν να ηρεμήσω»
ΑΕΛ: Η αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ
ΑΕΛ: Η αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved