ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός: Από στιγμή σε στιγμή η απόφαση του Διαιτητικού

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός: Από στιγμή σε στιγμή η απόφαση του Διαιτητικού

Προβληματική χαρακτηρίστηκε η απόφαση αλλαγής έδρας στο ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός για το Κύπελλο.

Την έκδοση της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου για την έδρα του αγώνα Κυπέλλου στο ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός περιμένουν έως τις 12 οι δύο ομάδες, λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη σέντρα στις 15:00 στο Αγρίνιο.

Η προσφυγή των Ηπειρωτών στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης της ΕΠΟ να αλλάξει έδρα στο παιχνίδι, με αιτιολογία την ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου εκδικάστηκε το πρωί.

Η πρόεδρος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ χαρακτήρισε δς διάτρητη νομικά την απόφαση να αλλάξει η έδρα του πρώτου προημιτελικού του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό.

Ο δικηγόρος της ΕΠΟ, Νίκος Μπάρτζης ισχυρίστηκε ότι δεν έχει δηλωθεί εναλλακτική έδρα από τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο κι ότι το γήπεδο της Ανατολής που έχει δηλωθεί ως δεύτερη έδρα στο πρωτάθλημα, δεν πληροί τις προϋποθέσεις.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, που εκπροσωπήθηκε από τη Χρύσα Σεβαστοπούλου, υποστήριξε πως η απόφαση πάρθηκε αυθαίρετα, χωρίς να έχει έρθει έγγραφο περί ακαταλληλότητας.

Παρών στην εκδίκαση ήταν και ο πρόεδρος των Ηπειρωτών, Γιώργος Χριστοβασίλης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Διαθέτω το τηλέφωνό μου να το ανοίξετε και να δείτε τις συνομιλίες που είχα. Ποτέ τη Δευτέρα και την Τρίτη η ΕΠΟ δεν μου ζήτησε τίποτα. Θα πρέπει να πληρώσω 250.000 ευρώ ρήτρα σε χορηγούς. Το Αγρίνιο δεν έχει ξενοδοχείο, ένα είχε και το πρόλαβε ο Παναθηναϊκός. Θα ήξερε προφανώς την απόφαση νωρίτερα».

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του Διαιτητικού πάντως εξέφρασε την απορία της για την απόφαση, σημειώνοντας: «Για να είμαστε σοβαροί, δεν ξέρω αν υπήρχε νομικός στην επιτροπή που πήρε την απόφαση αυτή, ελπίζω να μην υπήρχε. Η απόφαση είναι διάτρητη νομικά, δεν έχει τον (σ.σ. νομικό) λόγο της αλλαγής έδρας».

Παρέμβαση υπέρ της ΕΠΟ έκανε και ο Παναθηναϊκός. «Γνωρίζουμε ότι το γήπεδο των Ζωσιμάδων αρκετές φορές έχει προβλήματα Υπάρχουν πραγματικά ζητήματα, έχουν τραυματιστεί ποδοσφαιριστές στο συγκεκριμένο γήπεδο στο παρελθόν. Ο κανονισμός λέει ότι δεν ισχύει η εναλλακτική έδρα που δηλώνεται στο πρωτάθλημα», επισήμανε ο Αλκιβιάδης Παπαντωνίου.

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αναμένεται άμεσα και σε περίπτωση που κάνει δεκτή την προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα, τότε το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό θα αναβληθεί εκ νέου.



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved