Νάπολι: «Έκρηξη» Γκατούζο! (Photos)

Νάπολι: «Έκρηξη» Γκατούζο! (Photos)

Νάπολι: Συνέντευξη Τύπου που θύμισε την περίφημη της εποχής που ήταν στον ΟΦΗ, παραχώρησε ο Τζενάρο Γκατούζο!

Η Νάπολι ηττήθηκε απ’ τη Μίλαν και ετοιμάζεται για το εντός έδρας ματς με τη Ριέκα. Η κριτική είναι έντονη για τους «παρτενοπέι», με τον Τζενάρο Γκατούζο να βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής. Ο Ιταλός τεχνικός, αν για ένα πράγμα δεν φημίζεται, είναι η ψυχραιμία και η υπομονή του!

Έτσι, βρήκε αφορμή για να απαντήσει σε όλα στη συνέντευξη Τύπου την παραμονή του αγώνα με τη Ριέκα για το Europa League. Σε υψηλούς τόνους, θυμίζοντας αρκετά τις ημέρες που ήταν στον ΟΦΗ, καθώς χρησιμοποίησε και φράσεις που δε λέγονται δημόσια από προπονητές συνήθως.

Μάλιστα άσκησε και κριτική στους παίκτες του, τονίζοντας πως θέλει να τους δει περισσότερο «κακούς» στον αγωνιστικό χώρο.

Συγκεκριμένα ο Τζενάρο Γκατούζο δήλωσε:

«Η ομάδα θα πρέπει να σκεφτεί πώς θα δουλεύει. Εκείνοι που δουλεύουν στον κόσμο του ποδοσφαίρου έχουν την τύχη να κερδίζουν σημαντικά ποσά και να είναι προστατευμένοι. Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε κάτι άλλο, διαφορετικά ψάχνουμε για δικαιολογίες. Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν, ξέρουν ότι δεν θέλω ανθρώπους που έχουν άλλοθι στο μυαλό τους.

Κάνω αυτή τη δουλειά με πάθος. Είναι πολύ εύκολο να μιλάμε για αμοιβές. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά χρειάζεται να είμαστε… κακοί στο παιχνίδι μας και ανταγωνιστικοί. Είμαι χαρούμενος. Αν κάποιος πίστευε ότι θα φτάναμε στους 130 βαθμούς, αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα.

Μίλησα απλά στην ομάδα, εξέφρασα τις απόψεις μου. Δεν υπήρχε καυγάς. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας βλέπω να υπάρχει ζήλος αλλά δεν είναι αρκετό. Θέλω να δω περισσότερα, απαιτώ περισσότερα.

Είναι σημαντικό να διαβάζουμε σωστά τα ματς. Ξέρουμε πώς να υποφέρουμε, θα πρέπει να αρχίσουμε να μυριζόμαστε τον κίνδυνο ξανά. Δεν μπορείς να παίζεις καλά για 90 λεπτά, υπάρχουν στιγμές που θα χρειαστεί να φορέσεις το κράνος και να παίξεις ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο, αυτό είναι που θέλω να δω.

Υπάρχουν στιγμές που δείχνεις ενδιαφέρον και προσφέρεις κομπλιμέντα και άλλες που λες “άντε γ…….υ” σε όποιον το αξίζει. Αυτό που είπα είναι πως η ομάδα θα πρέπει να ανεβάσει τον πήχη, θα πρέπει να μυρίσει τον κίνδυνο και να βοηθήσει ο ένας τον άλλο».

 



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved