Η εγγύηση Μέντες, ο… Παναθηναϊκός της φθήνιας και ο λόγος της ανατροπής με Μάτος!

Η εγγύηση Μέντες, ο… Παναθηναϊκός της φθήνιας και ο λόγος της ανατροπής με Μάτος!

Ο Μαρτυριάρης είναι ξανά εδώ λίγο πριν το τέλος των μεταγραφών, επισημαίνοντας αυτά που πολλοί θα θέλουν να τους βάλουν… περιτύλιγμα για να ομορφύνουν!

*Η ευλογία του Ολυμπιακού ακούει στο όνομα Ζόρζε Μέντες. Καλά τα λεφτά, καλές οι συμμετοχές στο Champions League, αλλά μην ακούω για σκάουτινγκ κι άλλα τέτοια. Ο Ολυμπιακός έγινε ομάδα τέτοιου επιπέδου αυτή την εποχή, επειδή έχει άριστες σχέσεις με τον συγκεκριμένο ατζέντη και γενικά με καλούς ατζέντηδες.

*Ο Πορτογάλος δεν είναι μυστικό πως… κινεί την αγορά. Έχοντας πελατολόγιο που κάνει τη διαφορά κι όχι παίκτες που απλά σε βοηθούν να μείνεις σε ένα επίπεδο. Αυτό, βέβαια, είναι μια αμφίδρομη σχέση πάντα. Έχει οικονομικό κέρδος απ’ τον Ολυμπιακό είναι ξεκάθαρο. Κι ο ΟΣΦΠ εκτός από καλούς παίκτες, έχει τη δυσκολία να κρατήσει ποδοσφαιριστή πάνω από 1-2 χρόνια. Δεν είναι τυχαίο…

*Απλά μη νομίζετε πως ξαφνικά είναι τόσο έντονο το Πορτογαλικό στοιχείο λόγω Πέδρο Μάρτινς και επιλογών του προπονητή των νταμπλούχων. Να ξέρουμε και τι λέμε…

*Αφού ξεκίνησα με Ολυμπιακό, ας συνεχίσω με Άρη… Βλέπετε κάποια σύνδεση; Δεν ξέρω, ρωτάω… «Κλείνει» παίκτη απ’ τη Νότιγχαμ. Προφανώς για τον Άρη η ενίσχυσή του πρέπει υποχρεωτικά να αφορά είτε παίκτες που προέρχονται απ’ τον Ολυμπιακό, είτε απ’ την… αδερφή του (Νότιγχαμ). Δε λέω πως υπάρχει κάτι μεμπτό, αλλά κάτι μου λέει πως είναι κάτι που επιθυμούν να επιδεικνύεται. Ξαναλέω όχι κάτι μεμπτό, αλλά μια καλή σχέση ρε παιδί μου! Βγάζει μάτι πλέον.

*Αλήθεια, τελικά στη μεταγραφή Ματέο Γκαρσία υπήρξε βοήθεια από τον Ολυμπιακό; Όπως έλεγε εκείνη η περιβόητη… διαρροή της ΠΑΕ Άρης;

*Ένα 48ωράκι μένει για τις μεταγραφές κι ο Παναθηναϊκός ακόμη… ψάχνει την αγορά μπας και βγει κάτι καλό. Κάτι που θα κάνει τη διαφορά. Πέρασαν δύο σκυλιά έξω απ’ το γραφείο που γράφω και γελούσαν. Με αυτή την υπόθεση! Ξέρετε γιατί; Επειδή μέχρι κι αυτά καταλαβαίνουν πως το θέμα δεν είναι να βρεθεί ο… κατάλληλος που θα κάνει τη διαφορά και δε θα αποκτηθεί απλά και μόνο για να γίνει η μεταγραφή.

*Το χρήμα παιδιά… Το μαρούλι… Τα τούβλα… Το μπικικίνι… Όπως θέλετε πείτε το, αλλά αυτό είναι όλη η ουσία. Ο καλός, αυτός που κάνει τη διαφορά για τον Παναθηναϊκό τη δεδομένη στιγμή, είναι ο χαφ με μικρό κασέ. Χαφ που θα έπαιρναν τη φανέλα του Παναθηναϊκού… σπίτι τους, υπάρχουν ένα σωρό κι ελεύθερα και περιπτώσεις που παραχωρούν οι ομάδες τους. Όμως έχουν ένα κακό στο… βιογραφικό τους. Θέλουν λεφτά!

*Να σας πω και κάτι για τον Μάτος… Το πράγμα «γύρισε» με τον Βραζιλιάνο επειδή πέρα από την ποδοσφαιρική του ικανότητα, το «δέσιμο» με την ομάδα και το πρόβλημα στη θέση του δεξιού μπακ που έχει ο ΠΑΟΚ, ο 34χρονος τήρησε άψογη επαγγελματική στάση. Δεν έκανε άνω-κάτω τα αποδυτήρια παρότι τον έθεσαν εκτός ομάδας ουσιαστικά, δεν… διέρρεε δεξιά κι αριστερά διάφορα για δυσαρέσκεια ή οτιδήποτε τέτοιο, δεν «κάθισε» σε κανένα συμβόλαιο ακόμη και σε ενδεχόμενη φυγή του. Μάλιστα μόνος του είχε πει στη διοίκηση πως αν δεν υπολογίζεται δε θα αποτελέσει εμπόδιο και θα ήθελε να πάει κάπου που θα έχει τις ευκαιρίες του, χωρίς όμως να φτάσει τίποτα στα άκρα με τον ΠΑΟΚ.

*Θα το πω πιο απλά… Δεν κλάφτηκε και δεν έδειξε διάθεση να σκεφτεί μόνο το χρήμα και την πάρτη του. Χωρίς μάλιστα να είναι χθεσινός στον ΠΑΟΚ! Η φιλοδοξία και η φιλοσοφία του, άλλαξαν τα δεδομένα. Για τους ίδιους ακριβώς λόγους δεν έγινε ποτέ αυτό με άλλους παίκτες. Που ίσως να είναι κοντά στην ηλικία και να μιλούν και την ίδια γλώσσα μ’ αυτόν.

*Θα κλείσω με Πανάθα… Οκ, ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης ακόμη περιμένουμε να κάνει τις ανακοινώσεις για τον Βοτανικό. Απ’ το μέσα στο καλοκαίρι, πήγαμε τέλη καλοκαιριού, από εκεί τέλη Σεπτέμβρη, μπήκε ο Οκτώβρης και τίποτα. Πέρα απ’ την πλευρά του Δήμου, όμως, έχετε ακούσει τίποτα για το περιβόητο πλάνο που «τρέχει» θεωρητικά για ανάπλαση της Λεωφόρου; Αυτό το μεγαλόπνοο σχέδιο (όπως παρουσιαζόταν) που είχε προχωρήσει ο Αλαφούζος λέω. Την επόμενη φορά μου απαντάτε, μέχρι τότε σκεφτείτε το… Εξέλιξη δε θα υπάρξει στο μεσοδιάστημα, μη σκάτε!



Παναθηναϊκός AKTOR: «Πράσινη» γιορτή στο ΟΑΚΑ με τον Προμηθέα - Γενική είσοδος 7 ευρώ!
Παναθηναϊκός AKTOR: «Πράσινη» γιορτή στο ΟΑΚΑ με τον Προμηθέα - Γενική είσοδος 7 ευρώ!
Κέντρικ Ναν: Το «ευχαριστώ» στον κόσμο και το μήνυμα για το Βερολίνο - «Θέλουμε τον τίτλο»
Κέντρικ Ναν: Το «ευχαριστώ» στον κόσμο και το μήνυμα για το Βερολίνο - «Θέλουμε τον τίτλο»
Παναθηναϊκός AKTOR: Πόσα εισιτήρια δικαιούται για το Final Four της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR: Πόσα εισιτήρια δικαιούται για το Final Four της EuroLeague
Πιτίνο: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, πάμε για το 7ο»
Πιτίνο: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, πάμε για το 7ο»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved