Αστέρας Ρεθύμνου: Το video της παρουσίασης, οι εντυπώσεις και τα «ευχαριστώ»

Αστέρας Ρεθύμνου: Το video της παρουσίασης, οι εντυπώσεις και τα «ευχαριστώ»

Όσα έγιναν στην παρουσίαση της νέας φανέλας του Αστέρα Ρεθύμνου.

Άκρως επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση του Νέου Αστέρα Ρεθύμνου, για την παρουσίαση του νέου λογότυπου, αλλά και της φανέλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τις καλύτερες των εντυπώσεων άφησε η παρουσίαση της περασμένης Τετάρτης στο «Bikakis cafe», με το νέο λογότυπο του Αστέρα Ρεθύμνου να κερδίζει όλους τους παρευρισκόμενους, μεταφέροντας μας στη νέα εποχή της ομάδας.

Εντυπωσιακή ήταν και η νέα φανέλα, τόσο η εντός όσο και η εκτός έδρας εμφάνιση, της εταιρείας ένδυσης Macron. Επίσης την Τετάρτη παρουσιάστηκε ο κεντρικός χορηγός που θα συνοδεύει την ομάδα μας στα παιχνίδια της Σοχώρας, αλλά και στα υπόλοιπα γήπεδα της Κρήτης, η εταιρεία ECOLINE.

Σύσσωμη η οικογένεια του ΑΟΝ Αστέρα αισθάνεται υπερήφανη για τη νέα εποχή που διανύει και δουλεύει καθημερινά, ώστε να είναι πιστή σε όλα αυτά που θέλει να επιτύχει, να διεκδικήσει και να «χτίσει», προς τέρψη των Ρεθυμνιωτών ποδοσφαιριστών και της κοινωνίας μας.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που συνέβαλλαν για την επιτυχημένη τέλεση της παρουσίασης της περασμένης Τετάρτης. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Κωνσταντίνο Μαμαγκάκη, για αυτό το εξαιρετικό σήμα που δημιούργησε που αντιπροσωπεύει όχι μόνο την ομάδα μας και την 75χρονη ιστορία της, αλλά και ολόκληρο το Ρέθυμνο. Τεράστιο ευχαριστώ επίσης, στο νέο χορηγό μας την εταιρεία ECOLINE και ιδιαίτερα στον Εμπορικό Διευθυντή της στην Κρήτη κ. Γιώργο Ανδρουλάκη, για την στήριξη της προσπάθειας μας, αλλά και την παρουσία του στην εκδήλωση της Τετάρτης.

Ευχαριστούμε επίσης τον εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου κ. Δημήτρη Λαχνιδάκη, τον πρόεδρο κ. Τίτο Χνάρη και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΡ κ.κ. Γιώργο Δασκαλομαρκάκη, Δημήτρη Κουργιαντάκη, Νίκο Μαρκουλιδάκη, Μπάμπη Μακρυγιάννη για την παρουσία τους στην εκδήλωση. Όπως επίσης ευχαριστούμε και την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου κα Μαρία Λιονή και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ. Νικόλαο Συριγωνάκη για τους χαιρετισμούς που απέστειλαν, αφού λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων τους δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στην εκδήλωση. Ακόμη ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας μας που έδωσαν το παρόν στην παρουσίαση και ιδιαίτερα τους Θοδωρή Δουλουμπέκη, Μανώλη Κρεβατσούλη, Μανώλη Γιαννούλη, Νίκο Αποστολάκη. Επίσης ευχαριστούμε τους δημοσιογράφους, τα έντυπα, τηλεοπτικά και ηλεκτρονικά μέσα του Ρεθύμνου και της Κρήτης που κάλυψαν με τον καλύτερο τρόπο την εκδήλωση, δίνοντας της την πραγματική της διάσταση.

Τέλος, ευχαριστούμε το «Bikakis Cafe» και τον ιδιοκτήτη του κ. Στέλιο Μπικάκη, όπως και την «Ταβέρνα Αλέκος» και τον ιδιοκτήτη του κ. Σήφη Φραγκιαδάκη για την φιλοξενία τους την περασμένη Τετάρτη.

ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Κώστας Μαμαγκάκης (ιδιοκτήτης «ORFIK DESIGN» – δημιουργός νέου λογοτύπου ΑΟΝ Αστέρα)
«Είμαι χαρούμενος που έχω δημιουργήσει το καινούριο σήμα του Αστέρα. Ένα πραγματικά ιδιαίτερο σύμβολο-σήμα που θα κοσμεί την φανέλα της ομάδας πλέον. Ήταν ένα παιδικό όνειρο, πιο πολύ να αγωνιστώ στον Αστέρα, παρά να σχεδιάσω το σήμα του, αλλά αφού έγινε και έτσι, είναι μια χαρά. Μια δουλειά μου γίνεται κομμάτι της ιστορίας ενός μεγάλου συλλόγου, που με 75 χρόνια ιστορίας αυτή τη στιγμή, κοσμεί τον ποδοσφαιρικό χώρο του Ρεθύμνου και της Κρήτης. Είμαι αρκετά χαρούμενος για αυτό».

Δημήτρης Λαχνιδάκης (εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού Δήμου Ρεθύμνου)
«Σήμερα είχαμε μια μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη, το νέο σήμα του Αστέρα. Πρόκειται για ένα καινούριο και καινοτόμο σήμα. Συγχαρητήρια στην ομάδα για αυτή την πρωτοβουλία που πήρε, γιατί το νέο σήμα αυτό έχει μια ταυτότητα. Όπως είπε και ο δημιουργός του, πολλά σήματα υπάρχουν με το αστέρι, αλλά το συγκεκριμένο αστέρι θα είναι πάρα πολλά χρόνια στη φανέλα της ομάδας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον εμπνευστή, τον Κώστα Μαμαγκάκη, ο οποίος είναι ένας πολύ καλός και ταλαντούχος γραφίστας στην πόλη μας, που έχει δημιουργήσει και άλλα σήματα με θέμα τον αθλητισμό. Επίσης στην ομάδα, η οποία δημιούργησε αυτό το καινούριο brand και πιστεύω θα δώσει νέα ώθηση στο σκοπό που επιτελεί. Επίσης να ευχαριστήσουμε το νέο χορηγό την ECOLINE, ο οποίος είναι αρωγός στη νέα προσπάθεια φέτος της ομάδας. Να ευχηθώ στα παιδιά που θα συμμετάσχουν φέτος στο πρωτάθλημα να έχουν καλές επιτυχίες, με υγεία και χαρά».

Τίτος Χνάρης (πρόεδρος Δ.Σ. ΕΠΣΡ)
«Ο Αστέρας είναι ένα ιστορικό σωματείο, με πολλές επιτυχίες, με παιδιά που έχουν αναδειχθεί, έχουν καταξιωθεί και έχουν κάνει τεράστιες καριέρες. Ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Το σήμα είναι καταπληκτικό, διαχρονικό, με ταυτότητα, στοχευμένο και θεωρώ ότι απεικονίζει και προσδιορίζει την ταυτότητα του Αστέρα Ρεθύμνου. Θέλω να ευχηθώ από καρδιάς πάντα επιτυχίες. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που οι ομάδες του Ρεθύμνου αποκτούν την ταυτότητα τους και εξελίσσονται. Είμαι πολύ χαρούμενος ειλικρινά».

Παπαδάκης Νίκος του Μιχαήλ (μέλος Δ.Σ. ΑΟΝ Αστέρα)
«Να γνωρίζεται πως από τα 75 χρόνια ιστορίας του Αστέρα, στα 60 είμαι ενεργός. Το καινούριο σήμα μας είναι πάρα πολύ ωραίο και αξίζουν συγχαρητήρια στον δημιουργό κ. Μαμαγκάκη, αλλά και στον χορηγό μας την ECOLINE».

Παπαδάκης Νίκος του Αντωνίου (πρόεδρος Δ.Σ. ΑΟΝ Αστέρα)
«Πρέπει να προχωρήσουμε με τις επιταγές της νέας εποχής και να δούμε σε αυτές τις δύσκολες εποχές να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας, οι οποίες είναι πάρα πολλές. Ο σύλλογος έχει βρεθεί με το γυναικείο τμήμα στην Α’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της, το ανδρικό τμήμα επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες και στη Γ’ Εθνική. Πρέπει όλα αυτά να συνδυαστούν να γίνει ένας σωστός προγραμματισμός και προσπαθούμε καθημερινά να το φέρουμε εις πέρας, για να γίνει όσο καλύτερα γίνεται αυτή η διαδικασία και η ομαλή μετάβαση θεωρούμε από τη νέα σεζόν στην κανονικότητα.

Για το σήμα θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, τον Κώστα Μαμαγκάκη. Θεωρώ είναι μεγάλη μας τιμή που αυτός ο άνθρωπος ασχολήθηκε με την ομάδα μας και δημιούργησε αυτό το εξαιρετικό σήμα. Εύχομαι να είναι και γουρλίδικο, να προχωρήσουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Γιώργος Ανδρουλάκης (Εμπορικός Διευθυντής Κρήτης ECOLINE)
«Τιμή μας που είμαστε χορηγός σε μια ιστορική ομάδα σαν τον Αστέρα Ρεθύμνου και να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία σε όλα τα παιδιά και γενικότερα στην ομάδα. Εύχομαι να εκπληρωθούν όλοι οι στόχοι της ομάδας και καλή συνέχεια».

Δημήτρης Βαλλέργας (μέλος Δ.Σ. ΑΟΝ Αστέρα)
«Η σημερινή εκδήλωση ήταν ότι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε για να δείξουμε στον κόσμο ποια είναι η καινούρια ταυτότητα του Αστέρα Ρεθύμνου. Ο Αστέρας δεν είναι απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά είναι ένας Οργανισμός που αγκαλιάζει όλη την πόλη. Η ομάδα του Αστέρα είναι η αρχαιότερη ομάδα της πόλης και προέρχεται από το κέντρο της παλιάς πόλης. Στους εκπροσώπους της ECOLINE τους είπα 5 πράγματα για το Ρέθυμνο, 5 πράγματα για τον Αστέρα, με εμπιστεύτηκαν. Είμαι σίγουρος πως η συνύπαρξη ECOLINE-Αστέρα θα πάει πάρα πολύ καλά και θα τους έχουμε πάρα πολλά χρόνια δίπλα μας, να μας βοηθούν σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε για το μέλλον».

Παρουσίαση σήματος και φανέλας του Νέου Αστέρα Ρεθύμνου



Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Ο ελίτ Τσβάιερ διευθύνει τη ρεβάνς των ημιτελικών
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Ο ελίτ Τσβάιερ διευθύνει τη ρεβάνς των ημιτελικών
Premier League: Απορρίφθηκε η έφεση της Νότιγχαμ Φόρεστ, παραμένει η αφαίρεση βαθμών - Η βαθμολογία
Premier League: Απορρίφθηκε η έφεση της Νότιγχαμ Φόρεστ, παραμένει η αφαίρεση βαθμών - Η βαθμολογία
Επίθεση με καυστικό οξύ: Στην εντατική 26χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής (vid)
Επίθεση με καυστικό οξύ: Στην εντατική 26χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής (vid)
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Οι διαιτητές του καθοριστικού Game 5
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Οι διαιτητές του καθοριστικού Game 5
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved