Σαμολαδάς: «Χτίζουμε κάτι καλό»

Σαμολαδάς: «Χτίζουμε κάτι καλό»

Στην αθλητική εκπομπή του FM 100 «Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει» μίλησε ο τεχνικός διευθυντής του ΑΟ Νίκος Σαμολαδάς.

Αρχικά αναφέρθηκε στις πολύ καλές συνθήκες της προετοιμασίας της ομάδας στο Καρπενήσι: «Όλα βαίνουν κατ’ ευχή στο πιο απαιτητικό κομμάτι της σεζόν που είναι το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Δεν έχουμε καθόλου τραυματισμούς, λειτουργούμε οργανωμένα με ανθρώπους επιστημονικά καταρτισμένους σε κάθε τομέα. Είμαι πεπεισμένος ότι χτίζουμε κάτι καλό» είπε χαρακτηριστικά.

«Το ρόστερ έχει ολοκληρωθεί κάτα 80% με 90%»

Όσον αφορά την ολοκλήρωση του ρόστερ τόνισε: «Αυτή τη στιγμή το ρόστερ είναι ολοκληρωμένο κατά 80% με 90%. Εξετάζουμε την περίπτωση κάποιων παιδιών και δοκιμάζουμε μερικά για να δούμε αν μπορούν να ανταπεξέλθουν. Ψάχνουμε κυρίως για μεσοεπιθετικούς και ότι άλλο μας υποδείξει ο προπονητής».

«Δεν ζήτησε φορ ο Αμανατίδης»

Για το αν θα αποκτηθεί καθαρό σέντερ φορ ο Νίκος Σαμολαδάς είπε: «Δεν μας έχει ζητήσει κάτι τέτοιο ο κόουτς. Υπάρχει ο Σταματής που έχει τρομακτική διάθεση και θέλει να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο, ο Άλεξιτς αλλά και αρκετοί μεσοπειθετικοί που σκοράρουν».

Τέλος με Περόνε

Ο Νίκος Σαμολαδάς έβαλε τέλος και στα σενάρια απόκτησης του Αργεντίνου Περόνε: «Κάναμε επαφές και με τον Μάντζιο και με τον Περόνε. Ο Μάντζιος πήγε στον Λεβαδειακό ενώ ο Περόνε στις επαφές που είχα μαζί του δεν μου έδειξε ότι είχε διάθεση να αγωνιστεί στην ομάδα μας και στην κατηγορία».

«Ο πρόεδρος πληρώνει παλιούς και νέους»

Ο τεχνικός διευθυντής αναφέρθηκε και στην συνεισφορά του Ηλία Αϊβάζογλου: «Μέχρι στιγμής έχει ικανοποιήσει τις μεταγραφικές επιθυμίες. Το γεγονός ότι χτίζεται μία ομάδα από την αρχή σημαίνει ότι ο πρόεδρος πληρώνει και τις παλιές υποχρεώσεις αλλά και τις προκαταβολές των νέων παικτών».

Ο Νίκος Σαμολαδάς εξέφρασε την ευχή του το γήπεδο να είναι έτοιμο για τα φιλικά παιχνίδια του Σεπτεμβρίου (θα ανακοινωθεί σύντομα το πρόγραμμα) ενώ όταν ρωτήθηκε για το πώς βλέπει την κατηγορία είπε χαρακτηριστικά: «Γιατί ξέρουμε με ακρίβεια που θα παίζουμε; Από τα τηλεοπτικά θα εξαρτηθούν πολλά. Εμείς είμαστε έτοιμοι ακόμη και στην περίπτωση που προκύψει Σούπερ Λιγκ 2 με δύο ομίλους».

Πηγή: goaltrikala



Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved