Στιλ στο Onsports: «Πρωτάθλημα και ομίλους»

Στιλ στο Onsports: «Πρωτάθλημα και ομίλους»

Ο Λουκ Στιλ μίλησε στο Onsports για την πρώτη χρονιά του στον Παναθηναϊκό, το «μηδέν» στα play off και τους στόχους της επόμενης χρονιάς με το «τριφύλλι».

Ήταν μια από τις αποκαλύψεις της φετινής χρονιάς για τον Παναθηναϊκό. Αν και άρχισε τη σεζόν όντας στον πάγκο, πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια λίγο πριν από τα μισά και δεν… κουνιέται πλέον από εκεί για κανέναν λόγο. Όχι ότι υπάρχουν και πολλοί, αφού ο Λουκ Στιλ είναι εξαιρετικός και προσφέρει ασφάλεια στους «πράσινους» όταν υπερασπίζεται την εστία τους.

Ο Άγγλος τερματοφύλακας μίλησε στο Onsports μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, δείχνοντας πως περιμένει… σαν τρελός τα προκριματικά του Champions League. Όπως τόνισε, ο μεγάλος στόχος της ομάδας θα είναι πλέον η είσοδος στους ομίλους και φυσικά το πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου. Παράλληλα, ο Λουκ Στιλ είχε στο νου του και τον… πατέρα του, ο οποίος ήρθε αυθημερόν από την Αγγλία για να τον δει να παίζει στη Λεωφόρο κι έπαθε… πλάκα με τον κόσμο του Παναθηναϊκού!

Η συνέντευξη του Λουκ Στιλ στο Onsports

Πήρατε την πρώτη θέση, μέσα από μια δύσκολη διαδικασία όπως είναι τα play off, το περίμενες τόσο εύκολο;

«Ήταν δύσκολο, παράξενη κατάσταση. Εμείς καταφέραμε να «καθαρίσουμε» και να πάρουμε την πρωτιά πραγματικά πολύ γρήγορα. Ήταν το τέλειο σενάριο, έχουμε κρατήσει το «μηδέν» σε τέσσερα ματς. Όλοι είναι πολύ χαρούμενοι, περίμεναν όλοι αρκετά πράγματα από εμάς κι εμείς τα καταφέραμε».

Πλέον ο Παναθηναϊκός είναι στα προκριματικά του Champions League, πως νιώθεις που θα παίξεις σε αυτό το επίπεδο;

«Είναι τα πάντα για εμένα. Είναι ένα από τα όνειρά μου. Μεγάλα κλαμπ σαν τον Παναθηναϊκό, αξίζουν να είναι στο Champions League κι εμείς πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε τον σύλλογο υπερήφανο. Αυτό που θέλω τώρα είναι να καταφέρουμε να παίξουμε στους ομίλους. Θα είναι εξαιρετικό».

Ο κόσμος, όμως, ζητάει το πρωτάθλημα. Μπορείτε να το καταφέρετε του χρόνου;

«Σίγουρα μπορούμε. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως όλοι θα δώσουμε τα πάντα για να το πετύχουμε αυτό. Ρεαλιστικά, έχουμε πιθανότητες και όλοι είναι ενθουσιασμένοι με το πώς παίζουμε τώρα. Αν συνεχίσουμε έτσι ενωμένοι, παίζοντας πραγματικά σαν ομάδα, τότε θα μεγαλώσουν οι πιθανότητές μας να κάνουμε κάτι πραγματικά καλό τη νέα χρονιά. Το πρωτάθλημα είναι ξεκάθαρα στόχος μας».

Σε είδαμε να φεύγεις μαζί με τον πατέρα σου από το γήπεδο…

«Ο πατέρας μου ήρθε για μια ημέρα, για να με δει».

Σίγουρα θα είναι περήφανος για σένα…

«Πιστεύω πως ναι, θα είναι περήφανος. Στην Αγγλία του ήταν πολύ πιο εύκολο να έρχεται και να βλέπει τα παιχνίδια, αλλά εδώ είναι δύσκολο να έρχεται συχνά στην Ελλάδα. Του αρέσει να με βλέπει να παίζω και πιστεύω πως θα ευχαριστήθηκε και σήμερα. Είναι ενθουσιασμένος με την ατμόσφαιρα εδώ, εντυπωσιάστηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού!».



Πρόστιμο 30.000 ευρώ στη Φενέρμπαχτσε για το ντου οπαδών προς παίκτες της Μονακό
Πρόστιμο 30.000 ευρώ στη Φενέρμπαχτσε για το ντου οπαδών προς παίκτες της Μονακό
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς-Πάουλα Μπαντόσα
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς-Πάουλα Μπαντόσα
Αλόνσο: «Όλοι θέλουν να νικήσουν τη Λεβερκούζεν»
Αλόνσο: «Όλοι θέλουν να νικήσουν τη Λεβερκούζεν»
Στοχεύουν... Παρίσι και ευρωπαϊκά μετάλλια οι τοξοβόλοι μας
Στοχεύουν... Παρίσι και ευρωπαϊκά μετάλλια οι τοξοβόλοι μας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved