Αδαμάκης: «Δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της ομάδας  Λυριωτάκης»

Αδαμάκης: «Δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της ομάδας Λυριωτάκης»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Βασίλης Αδαμάκης για την κατάσταση που επικρατεί στον Εθνικό Αστέρα, από τη στιγμή που ο Λευτέρης Λυριωτάκης ανέβαλε την διοίκηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανέλαβε ο οδηγός λεωφορείου της ΕΘΕΛ (κ. Λυριωτάκης), λέγοντας ότι είναι επιχειρηματίας, την τύχη της ομάδας μας με μη νόμιμο τρόπο (θα αποφανθούν τα ελληνικά δικαστήρια), δημιουργώντας στον κόσμο της Καισαριανής ψεύτικες υποσχέσεις, όπως ότι δήθεν θα σώσει την ομάδα, κάνοντας ηχηρές μεταγραφές (;), θα λύσει τα οικονομικά της προβλήματα, λέγοντας ότι λεφτά υπάρχουν (;) κι άλλα.

Απεναντίας όμως, όχι μόνο δεν πραγματοποίησε αυτά που υποσχέθηκε, αλλά υποβάθμισε και χρέωσε ηθικά την ομάδα ακόμη πιο πολύ. Η ομάδα δεν αγωνίστηκε με Πανελευσιακό και Κισσαμικό (με αποτέλεσμα την αφαίρεση βαθμών) όχι εξαιτίας των ανύπαρκτων χρεών όπως και ο ίδιος πολύ καλά γνωρίζει, αλλά εξαιτίας της δικής του ανικανότητας και της προσωρινής διοίκησής να ανταπεξέλθει οικονομικά.

Το πρόστιμο με τον Ιωνικό είναι δικής του υπαιτιότητας. Το δε μηδαμινό χρέος από κάρτες παικτών, από τη στιγμή που ανέλαβε την προσωρινή διοίκηση της ομάδας είναι δική του υποχρέωση. Ο δε (αξιόλογος), προπονητής, κ. Ανδρέας Σάννης, επανήλθε (μετά την δυστυχώς καθυστερημένη απομάκρυνσή του από την προηγούμενη διοίκηση), να ολοκληρώσει το καταστροφικό έργο κατά της ομάδας, με τις δικές του επιλογές, που είχε αρχίσει από το καλοκαίρι και να διασύρει εκ του αποτελέσματος μέχρι τώρα, την ιστορική ομάδα μας.

Αυτά προς ενημέρωση των αγανακτισμένων φίλων της ομάδας, που μας ρωτούν καθημερινά για την κατάσταση και την πορεία της ομάδας.

Να είναι σίγουροι ότι η αλήθεια θα λάμψει και η ομάδα θα βρει τον δρόμο της.

Β. Αδαμάκης».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved