Μεξές: «Δεν έχω αποφασίσει»
Ο Φιλίπε Μεξές θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Ρόμα και με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα ακόμη.
Ο διεθνής Γάλλος αμυντικός βλέπει το όνομα του να κάνει «παρέλαση» στις εφημερίδες αφού διαρκώς φέρεται να έχει συμφωνήσει με κάποια ομάδα με τις Άρσεναλ, Μίλαν, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον του.
«Το συμβόλαιο μου λήγει το καλοκαίρι και δεν νιώθω καμία πίεση. Νιώθω σαν ένα ελεύθερο… ‘πνεύμα’. Θα περιμένω και θα δω όλες τις προτάσεις. Δεν είπα ποτέ πως θα φύγω από την Ιταλία», δήλωσε ο Γάλλος στο AGI.
«Θα αποφασίσω τους επόμενους μήνες. Ξέρω πως υπάρχουν πολλές συζητήσεις για την Μίλαν, για την ανανέωση με την Ρόμα και για μια ενδεχόμενη μεταγραφή μου στην Αγγλία. Αλλά δεν μπορώ να πω κάτι τώρα», κατέληξε ο Μεξές.