Σάντος: «Μια οικογένεια η Εθνική» (photos)

Σάντος: «Μια οικογένεια η Εθνική» (photos)

Ο Φερνάντο Σάντος έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση των κόμικ «Μουντιαλίτος» που αφορούν την Εθνική Ελλάδας αλλά δεν αποκάλυψε κάτι για το μέλλον του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός στο της παρουσίασης των κόμικ:

«Μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα των Μουντιαλίτος. Είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να διηγηθείς ιστορίες. Ιστορίες μιας εποχής πάρα πολύ καλής για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ξεκίνησε στη χώρα μου από το ταξίδι του 2004. Σίγουρα για εμένα εκείνη η στιγμή ήταν γλυκόπικρη. Αυτό που περιμένω και είμαι σίγουρος είναι πως και η επόμενη δεκαετία θα είναι επιτυχημένη.

Η ομάδα μπορεί να συνεχίζει να βελτιώνεται και να πετυχαίνει τέτοια επιτεύγματα. Στα παιδιά θέλω να πω να μην φοβάστε να ονειρεύεστε, πρέπει να ονειρεύεστε και να βάζετε υψηλούς στόχους. Μόνο έτσι μπορείτε να πραγματοποιήσετε μεγάλα πράγματα».

Για το φιλικό Εθνική 2004 εναντιόν Εθνικής 2014: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα γίνει αυτό το φιλικό με την Εθνική του 2004. Πρέπει όλοι να είναι περήφανοι που θα αγωνιστούν απέναντι στον Νικοπολίδη, τον Μπασινά, τον Δέλλα και τα άλλα παιδιά. Εγώ αν ήμουν παίκτης της τωρινή Εθνική θα ένιωθα τεράστιο δέος για να παίξω σε αυτό το φιλικό. Από ότι έμαθα έχουν ξεκινήσει και διπλές προπονήσεις για να μας αντιμετωπίσουν, άρα θα είναι επικίνδυνοι (σ.σ. γέλια)».

Για το αν η Εθνική είναι οικογένεια: «Έχω συνειδητοποιήσει πως η Εθνική ομάδα είναι μια οικογένεια που έχει ανθρώπους που την αγαπούν και τη στηρίζουν».

Για την παραμονή του: «Θέλω να επικεντρωθούμε στην παρουσίαση μιας όμορφης προσπάθειας σε κάτι πρωτοποριακό και όχι να ασχοληθούμε για την παραμονή μου. Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Μπαρτζώκας: «Όταν επέστρεψα κανείς δε φανταζόταν ότι θα είναι τόσο δυνατές οι ελληνικές ομάδες»
Μπαρτζώκας: «Όταν επέστρεψα κανείς δε φανταζόταν ότι θα είναι τόσο δυνατές οι ελληνικές ομάδες»
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οριστικά χωρίς Γουόρντ και ΜακΚίσικ οι Πειραιώτες
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οριστικά χωρίς Γουόρντ και ΜακΚίσικ οι Πειραιώτες
ΠΑΟΚ: Υποδέχθηκε το 2026 με εντυπωσιακό pyroshow για τα 100 χρόνια ζωής (pics)
ΠΑΟΚ: Υποδέχθηκε το 2026 με εντυπωσιακό pyroshow για τα 100 χρόνια ζωής (pics)
AEK: Συμφώνησε με Βάργκα και έρχεται στην Ελλάδα
AEK: Συμφώνησε με Βάργκα και έρχεται στην Ελλάδα
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved