«Ο Μέσι είναι αθώος»
Σύμφωνα με τον νομικό εκπρόσωπο του Λιονέλ Μέσι, ο Αργεντινός σταρ δεν ευθύνεται για το σκάνδαλο των οφειλών προς τις ισπανικές αρχές.
«Οι πληροφορείς που δημοσιεύτηκαν χωρίς καμία επιβεβαίωση από εμάς ή από κάποια έρευνα. Κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τις συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τον πελάτη μου, αλλά εξακολουθούμε να πιστεύουμε απόλυτα στην αθωότητά του και δεν έχει αλλάξει η θέση μας», ήταν τα λόγια του Άχνελ Χουάρες, νομικού εκπροσώπου του Αργεντινού σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.
Σύμφωνα με όσα είχαν διαρρεύσει ο Μέσι είναι ένοχος για φοροδιαφυγή ύψους 4 εκατ. ευρώ, με τη δίκη να είναι προγραμματισμένη για τις 17 Σεπτεμβρίου, ημέρα που θα διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.