Ακόμα σκοράρουν στο «Μεάτσα»

Ακόμα σκοράρουν στο «Μεάτσα»

Εντυπωσιακό παιχνίδι στο «Τζουσέπε Μεάτσα» όπου η Ίντερ φιλοξένησε την Τζένοα, επικρατώντας 5-4 στο ντεμπούτο του Αντρέα Στραματσιόνι στον πάγκο της.

Στις νίκες επέστρεψε η Ίντερ, ύστερα από τα τελευταία της άσχημα αποτελέσματα, σε ένα από τα εντυπωσιακότερα παιχνίδια της φετινής σεζόν. Οι «νερατζούρι» στο ντεμπούτο του Αντρέα Στραματσιόνι παρουσίασαν ένα διαφορετικό πρόσωπο, επικρατώντας 5-4 της Τζένοα. Ο Μιλίτο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, καθώς με δύο γρήγορα τέρματα (17’, 27’) έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του ,για να έρθει ο Σάμουελ στο 38’ να κάνει το 3-0. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, η Τζένοα, μείωσε σε 3-1 με τέρμα του Σκούλι. Στο 59’ ο Παλάσιο από το σημείο του πέναλτι έκανε το 3-2, βάζοντας την ομάδα του στο κόλπο του θετικού αποτελέσματος. Ο Ζάρατε στο 74΄έκανε το 4-2, ωστόσο ο Τζιλαρντίνο στο 80’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 4-3, φάση όπου αποβλήθηκε ο Ζούλιο Σέζαρ. Πέντε λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Μπελούτσι να υποπέσει σε πέναλτι και να αποβληθεί, με τον Μιλίτο, κάνοντας χατ-τρικ να διαμορφώνει το 5-3. Το τελικό αποτέλεσμα, «γράφτηκε» και πάλι από το σημείο του πέναλτι με τον Τζιλαρντίνο να κάνει το 5-4 στις καθυστερήσεις.

Σημαντική νίκη πήρε η Παλέρμο, εκτός έδρας με 3-1 απέναντι στην Μπολόνια, κάνοντας μεγάλη ανατροπή. Ο Σόρενσεν στο 50’ άνοιξε το σκορ για τους «ροσομπλού», με τον Ντονάτι στο 68’ να ισοφαρίζει σε 1-1 και τον Ερνάντεζ στο 76’ να ολοκληρώνει την ανατροπή. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Ίλισιτς στο 86’.

Από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας ξέφυγε οριστικά η Κάλιαρι, η οποία επικράτησε 2-0 της Αταλάντα στο «Σαντ Έλια». Ο Κόντι στο 11’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Πινίγια στο 55’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Στο ισόπαλο 0-0 «κόλλησαν» Λέτσε και Τσεζένα με αποτέλεσμα να παραμείνουν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Την έκπληξη της αγωνιστικής έκανε η Κιέβο, η οποία πέρασε νικηφόρα 2-1 από το «Αρτέμιο Φράνκι» απέναντι στη Φιορεντίνα. Ο Πελισιέ στο 24’ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, με τον Λάγιτς στο 71’ να ισοφαρίζει σε 1-1. Τη νίκη στην Κιέβο, έδωσε ο Ριγκόνι με τέρμα στο 88’.

Τέλος, η Σιένα πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 απέναντι στην Ουντινέζε, με τον Ντέστρο στο 70’ να σημειώνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του Καμπιονάτο.



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved