Κολιτσιδάκης στο Onsports: «Οργάνωση... Super League η Επισκοπή»

Κολιτσιδάκης στο Onsports: «Οργάνωση... Super League η Επισκοπή»

Για τη φετινή πορεία της Επισκοπής, τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και της ανόδου, τις ιδανικές, όπως τις χαρακτήρισε, συνθήκες οργάνωσης και τη στήριξη του κόσμου, μίλησε στο Onsports ο τεχνικός της ρεθυμνιώτικης ομάδας, Θανάσης Κολιτσιδάκης.

Η Επισκοπή βρίσκεται αυτή τη στιγμή μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 10ου ομίλου, κι έχοντας ακόμα δέκα αγωνιστικές μπροστά της θα παλέψει για τον τίτλο και την άνοδο, με…  «γνώμονα» την εξαιρετική πορεία που διαγράφει έως τώρα.

 Ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Κολιτσιδάκης, που επέστρεψε το Δεκέμβριο στον πάγκο της Επισκοπής μετά από περίπου δύο χρόνια, μιλώντας στο Onsports, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Κυριακής (4/03) με τον Ηρόδοτο και τόνισε πως η ισοπαλία ήταν ένα αποτέλεσμα που τους άρεσε…

«Ήταν ένα ντέρμπι μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου της βαθμολογίας. Παίξαμε για τη νίκη, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πετύχουμε το γκολ που θα μας χάριζε τους τρεις βαθμούς. Ωστόσο, η ισοπαλία μας «βόλεψε», καθώς βρεθήκαμε μόνοι πρώτοι στην κορυφή, ενώ μέχρι τότε ισοβαθμούσαμε στην πρώτη θέση. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους και ταλαντούχους παίκτες που στόχος της είναι πάντα η νίκη, ώστε να παραμείνουμε εκεί που είμαστε, δηλαδή στην κορυφή».

Ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου…

«Στόχος μας για φέτος δεν είναι τίποτα λιγότερο από το πρωτάθλημα. Όταν γύρισα στην ομάδα την βρήκα επτά βαθμούς πίσω και τώρα έχουμε καταφέρει να είναι πρώτη. Έχουμε δέκα παιχνίδια ακόμα και πιστεύω πως αν συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς θα υλοποιήσουμε το στόχο μας».

Ωστόσο, ο Κολιτσιδάκης δεν έμεινε μόνο στο πρωτάθλημα…          

«Θέλουμε την άνοδο στη Football League 2 και μετά στη Football League. Δεν μας αρκεί να μείνουμε στην Γ’, θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να προχωρήσει και να σταθεί σε αυτό το επίπεδο, καθώς πληροί όλες τις προδιαγραφές».

Αναφορικά με το ποιες ομάδες θεωρεί αρκετά δυνατές από τον όμιλο, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε…

«Θεωρώ ότι ο Ηρόδοτος, ο Γιούχτας και ο ΠΟΑ είναι οι πιο ανταγωνιστικές ομάδες του ομίλου που θα παλέψουν για τον τίτλο».

Ο 45χρονος προπονητής δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στην Επισκοπή, στην έλλειψη προβλημάτων και στην πολύ καλή οργάνωση…

«Η κατάσταση στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλή. Θα έλεγα ότι έχουμε ένα ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο οργάνωσης, με τις συνθήκες να συγκρίνονται, χωρίς υπερβολή, με ομάδας της Super League. Η διοίκηση παρέχει τόσο σε μένα όσο και στους παίκτες όλες τις ανέσεις, προκειμένου να είμαστε προσηλωμένοι στο ποδόσφαιρο και μόνο. Έχουμε πολύ καλές εγκαταστάσεις και όλα λειτουργούν στην εντέλεια. Όλα τα προβλήματα είναι λυμένα και είμαστε ίσως η μοναδική ομάδα που είναι τόσο οργανωμένη στο ποδοσφαιρικό τμήμα».

Κλείνοντας, ο Κολιτσιδάκης αναφέρθηκε στη στήριξη του κόσμου στην προσπάθεια της ομάδας…

«Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε ακόμα όσο κόσμο θα θέλαμε. Τώρα που είμαστε πρώτοι πιστεύω ότι ο κόσμος θα έρθει πιο εύκολα στο γήπεδο, απ’ ότι στην αρχή που δεν είχαμε τόσο καλή πορεία και οι φίλαθλοι ήταν λίγο απογοητευμένοι. Ελπίζω να συσπειρωθούν και να στηρίξουν την Επισκοπή πολύ περισσότερο από εδώ και πέρα».



Η έκπληξη της Βίκυς Κάνουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Η έκπληξη της Βίκυς Κάνουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Premier League: Διαιτητής με κάμερα στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Premier League: Διαιτητής με κάμερα στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Ως πότε μπορούν να κάνουν διακοπές όσοι πήραν επιταγές κοινωνικού τουρισμού για το 2023
Ως πότε μπορούν να κάνουν διακοπές όσοι πήραν επιταγές κοινωνικού τουρισμού για το 2023
Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved