«Κανένα ματς δεν είναι εύκολο»
Μία σημαντική από βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε ο Αθηναϊκός με τη νίκη του κόντρα στο Χαϊδάρι (2-1) την περασμένη Κυριακή (13/2), όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη στη μάχη που γίνεται για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Οι «λόρδοι» βρίσκονται τρεις βαθμούς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και, πλέον, καλούνται να αντιμετωπίσουν την ουραγό Νέα Ιωνία σε εκτός έδρας αναμέτρηση. Με μια πρώτη ματιά, το έργο των ποδοσφαιριστών του Κώστα Τσαβαλιά φαντάζει εύκολο, όμως ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις δυσκολίες της συνάντησης και δηλώνει τα εξής:
«Όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος θα είναι δύσκολα. Κανένας αντίπαλος δεν είναι εύκολος! Θα πάμε στη Νέα Ιωνία αποφασισμένοι να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».
Όσον αφορά το ματς της περασμένης αγωνιστικής, ο Κώστας Τσαβαλιάς υπογράμμισε: «Είμαι ικανοποιημένος και από την εμφάνισή μας, πέρα από το αποτέλεσμα. Είχαμε πολύ καλή απόδοση και για αυτό θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου».