Ομόνοια Πέτρας – Εθνικός Φιλιππιάδας 0-1

Ομόνοια Πέτρας – Εθνικός Φιλιππιάδας 0-1

Ο Εθνικός Φιλιππιάδας, αν και δύσκολα, απέδρασε με τους τρεις βαθμούς της νίκης με σκορ 0-1 από την Ομόνοια Πέτρας η οποία παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ακόμα μια ήττα για την Ομόνοια η οποία όμως παρουσίασε καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στον πρωτοπόρο του 5ου ομίλου. Στην αντίπερα όχθη ο Εθνικός συνέχισε με νίκη και στην 9η αγωνιστική πιάνοντας κορυφή.

Στα αγωνιστικά, ο Εθνικός μπήκε δυνατά στο ματς έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η Ομόνοια περιορίστηκε στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας. Ο Εθνικός προσπάθησε να απειλήσει την αντίπαλη εστία κυρίως με στημένες φάσεις. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε χωρίς κάποια μεγάλη ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Φιλιππιάδας ανέβασε ρυθμό με σκοπό να πετύχει το γκολ της νίκης. Το φκολ της νίκης ήρθε για τον Εθνικό στο 81’ με τον Μπόμπορη να εκμεταλλεύεται την ολιγωρία της άμυνας και  να πετυχαίνει το 0-1 το οποίο έμελε να μείνει μέχρι το τέλος. 

     ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΤΡΑΣ: Σταμάτης, Ορφανός, Νάσιος, Κακατάτσιος, Πέτσας, Σταμούλης Ε., Τσάπαλης, Μανιφάβας Σ., Οικονόμου (61΄ Παππάς Α.), Δερβένης (79΄ Παππάς Γ.), Μαργαρίτης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ: Μπαντής, Κοντογεώργος (46΄ Κολιός), Μπούρμπος (60΄ Γατσέλος), Ηλίας, Πάνος, Λέντζος, Παναγιώτου, Μούτας, Γυφτοκώστας (90΄ Τσακανίκας), Μπόμπορης, Δημουλιάς.



Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός: «Βασιλική» παράταση ή «ερυθρόλευκη» πρόκριση
Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός: «Βασιλική» παράταση ή «ερυθρόλευκη» πρόκριση
Παναθηναϊκός AKTOR: Ομάδα που δεν κωλώνει πουθενά
Παναθηναϊκός AKTOR: Ομάδα που δεν κωλώνει πουθενά
Ο Χρήστος Ζαφείρης έγινε… χρεωστική κάρτα στην Τσεχία!
Ο Χρήστος Ζαφείρης έγινε… χρεωστική κάρτα στην Τσεχία!
Τότεναμ: Χωρίς τον Σον κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ
Τότεναμ: Χωρίς τον Σον κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved