Πιλάβιος: «Νέα προσπάθεια στη διαιτησία»
SHARE

Πιλάβιος: «Νέα προσπάθεια στη διαιτησία»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ υποστήριξε πως η ελληνική διαιτησία κάνει μια νέα προσπάθεια ενώ έκανε λόγο για διαρκή διαδικασία σε ό,τι αφορά την κάθαρση στο ποδόσφαιρο.

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra και υποστήριξε πως οι διαιτητές έχουν αποφορτιστεί μετά την υπόθεση των «στημένων» αγώνων και πλέον φαίνεται να κάνουν νέα προσπάθεια και σωστά βήματα, ενώ παράλληλα φρόντισε να εξάρει το έργο του Κύρου Βασσάρα στο οργανωτικό κομμάτι της ΚΕΔ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα της αντικατάστασης των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων, ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανέλαβε την ευθύνη για τον λάθος τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα ενώ τόνισε πως στο ΔΣ της ομοσπονδίας τη Δευτέρα θα υπάρξουν τα δυο νέα πρόσωπα. Επίσης, μίλησε για τη διαδικασία της κάθαρσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και τη δική του συμμετοχή σε επιτροπή της FIFA όπως έγινε γνωστό.

«Η επιτροπή λέγεται "Επιτροπή Ποδοσφαίρου" και το αντικείμενό της έχει να κάνει με τις εξαγγελίες του προέδρου της FIFA πως θα αναλάβει μια επιτροπή, που θα την αποτελούν παλιοί ποδοσφαιριστές, παλιοί παράγοντες, πρόεδροι ομοσπονδιών, πράγματα του ποδοσφαίρου αυτού καθ' αυτού», είπε αρχικά ο Σοφοκλής Πιλάβιος.

Στη συνέχεια, για το πώς επιλέχθηκε, σχολίασε: «Είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και θα κοιτάξουν την εξέλιξη του αθλήματος. Το πιο σημαντικό για μένα είναι πως προεδρεύει ο Μισέλ Πλατινί, είναι τιμή για μένα που είμαι στη συγκεκριμένη επιτροπή, που με επέλεξε. Ο κ. Πλατινί ούτως ή άλλως είναι αντιπρόεδρος της FIFA και ήταν μεταξύ αυτών που με επέλεξαν να είμαι στην επιτροπή αυτή».

Για το πώς μπορεί να επωφεληθεί η Ελλάδα, ανέφερε: «Σε κάθε επιτροπή, η χώρα μπορεί να επωφεληθεί από πολλά πράγματα. Στην UEFA συμμετέχουμε σε πέντε επιτροπές. Συμμετέχω εγώ στην επιτροπή του Champions League, ο κ. Βασσάρας είναι στην επιτροπή διαιτησίας, κι άλλοι παράγοντες. Ο κ. Οικονομίδης στην ιατρική επιτροπή κλπ.. Μπορούμε να αντλήσουμε πολλά πράγματα από το εξωτερικό, είτε είναι στην Ευρώπη είτε όχι. Από τεχνογνωσία, επαφές, εμπειρίες που μπορούμε να συλλέξουμε από αυτά που έχουν κάνει έξω. Θέλω να πω πως οι άνθρωποι που εργάζονται στις επιτροπές της UEFA και της FIFA, μπορούν να φέρουν πολλά θετικά πράγματα στη χώρα».

Για τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη ανέφερε: «Ο κ. Θεοδωρίδης έχει ξεφύγει από αυτό το επίπεδο. Είναι το νο3 της UEFA κι αυτό για μας τους Έλληνες είναι πάρα πολύ μεγάλη τιμή. Για μένα προσωπικά είναι κάτι που βλέπω με μεγάλη αγάπη και συμπάθεια. Γνωριζόμαστε από τεσσάρων χρονών, είμαστε σαράντα χρόνια φίλοι. Τώρα είναι και ο Πατρίκ Κομνηνός στην UEFA».

Για τη συνάντηση που θα έχει η ΕΠΟ με την πολιτεία για το νέο νομοσχέδιο, τόνισε: «Πρώτον, τη Δευτέρα εμείς έχουμε ένα ΔΣ το οποίο θα αναφερθεί στις πτυχές και τα άρθρα του νέου νόμου. Την Τρίτη, η σύσκεψη έχει να κάνει με τον απολογισμό του πρώτου γύρου στο θέμα της βίας μάλλον. Λέω μάλλον, γιατί θα θέσουμε κι εμείς το θέμα αν δεν είναι στην ατζέντα. Για αυτό εμείς κάνουμε το συμβούλιο τη Δευτέρα για να μπορώ να έχω τη γνώμη του συμβουλίου για το τι θα πούμε την Τρίτη».

Για το αν θα συζητηθεί θέμα διαιτησίας, είπε: «Το θέμα της διαιτησίας δεν νομίζω να συζητηθεί. Νομίζω πως ο ΓΓΑ εκφράζει μια προσωπική άποψη για το θέμα της διαιτησίας και είναι δικαίωμα του να το κάνει. Δεν νομίζω πως έχει να κάνει σε κάτι με το θέμα των επιχορηγήσεων. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε στον κόσμο πως σε ό,τι αφορά την ΕΠΟ δεν επιχορηγείται. Η ΕΠΟ έχει δικούς της πόρους. Η ΓΓΑ επιχορηγεί τις ενώσεις-μέλη της ΕΠΟ. Η ΕΠΟ έχει μια σύνδεση με τον ΟΠΑΠ ο οποίος έχει την Εθνική Ελλάδας».

Σε ερώτηση για το αν η πολιτεία βρίσκει το «εύκολο θύμα» στο ποδόσφαιρο θέλοντας να κόψει τις χορηγίες, απάντησε: «Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Υπάρχει μεγάλη οικονομική στενότητα, είναι γνωστό σε όλους. Τώρα τσακωνόμαστε γαι τις συντάξεις. Δεν είναι τίμιο και ηθικό να μιλάμε για αυτό το πράγμα. Θεωρώ πως πράγματι υπάρχει θέληση να εξαλειφθεί η βία και είναι ένα είδος κίνητρου αυτό το πράγμα».

Για τα έσοδα που περιμένει η ΕΠΟ, πρόσθεσε: «Είμαστε πάρα πολύ πίσω από την περσινή χρονιά. Κάθε χρόνο από τότε που έγινα εγώ πρόεδρος, βρήκα μια συνεννόηση και είχαμε ένα ποσό που δίναμε στις Ενώσεις, απευθείας από τη Γενική Γραμματεία, φέτος είμαστε πάρα πολύ πίσω. Θα δούμε πως θα πάει και η οικονομία της χώρας. Πέρσι είχαμε κλείσει στα 4,5 εκατ. ευρώ για τα μέλη της ΕΠΟ όπως σας είπα. Δόθηκαν νομίζω το 1,8 εκατ. ευρώ, το θέμα όμως είναι πιο είναι το εφικτό. Σε αυτό είμαστε αρκετά δύσκολα, όπως όλος ο κόσμος. Υπάρχει προγραμματισμός. Θα πω κάτι χωρίς να θέλω να πάρω το μέρος της ΓΓΑ. Τους λένε έναν "χ" προϋπολογισμό και μετά δεν τους τον δίνουν. Σε όλα τα υπουργεία έχει συμβεί αυτό, στο πλαίσιο του γενικού προγραμματισμού του πράγματος».

Για την ελληνική διαιτησία και αν έχουν αποφορτιστεί οι διαιτητές: «Βλέπω πως γίνεται μια νέα προσπάθεια. Δεν θέλω να πω κάτι και να συγκρίνω τον έναν με τον άλλον. Η διαιτησία πάντα κρίνεται στο τέλος της χρονιάς κι έχει δείξει δείγματα πως γίνεται μια νέα προσπάθεια. Η προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και δύο χρόνια με την ανάπτυξη, θέλει έναν δρόμο. Το λέω συνέχεια, αλλά έτσι είναι. Η παραγωγή νέων διαιτητών θέλει έναν δρόμο. Οργανωτικά πιστεύω πως ο Κύρος είναι πάρα πολύ καλός. Νομίζω πως έχουν αποφορτιστεί γενικά οι διαιτητές. Πιστεύω πως υπάρχει μια αποφόρτιση. Παρόλα αυτά, βλέπω πως ο Τύπος θα πρέπει να παίξει έναν ρόλο βοηθητικό. Είναι καλύτερα τα πράγματα, αλλά πρέπει να έχει έναν άλλο ρόλο».

Για την αποχώρηση των κ. Φάκου και Αντωνακάκη: «Στον τρόπο της αποχώρησης ανέλαβα, σε συνέντευξη που έδωσα, την πλήρη ευθύνη και είπα πως είναι δικό μου λάθος το πως έγινε. Επί της ουσίας, μετά από τόση δουλειά που έγινε έπρεπε να υπάρχει μια εναλλαγή. Δεν υπάρχει κενό γιατί υπάρχουν πειθαρχικές επιτροπές και το ΔΣ σε κάτι τρομερό. Σαφώς θα έπρεπε να υπάρχουν οι θέσεις, για αυτό πήρα και την ευθύνη του λάθους που έγινε ως προς τον τρόπο».

Για το πότε θα αντικατασταθούν: «Τη Δευτέρα θα υπάρξει αντικατάσταση των μελών. Τακτικοί δικαστές δεν γίνεται να είναι, δεν επιτρέπεται να μπουν σε μικτές επιτροπές. Αυτό που συζητάμε όμως είναι ο θεσμός του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα που δεν έχει να κάνει με τις επιτροπές. Ούτε στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα μπορεί να μπει τακτικός δικαστής, γιατί δεν επιτρέπεται από το νόμο. Εμάς δεν μας ενοχλεί. Βέβαια, είμαστε σε μια εποχή που η δικαιοσύνη έχει πάρα, πάρα πολύ δουλειά. Η πολιτεία ψάχνει να δει τι γίνεται με τα δικαστήρια. Οι αποφάσεις αργούν πολύ και χρειάζεται αναδιάρθρωση. Οι θέσεις θα καλυφθούν από συνταξιούχος, δεν είναι απαραίτητο να είναι εισαγγελέας αυτός που θα πάρει τη θέση όπως λέει το καταστατικό».

Για το αν υπάρχει τελικά κάθαρση, υπογράμμισε: «Είναι διαρκής αυτή η διαδικασία. Το θέμα είναι να κοιτάξουμε λίγο τα αποτελέσματα. Φέτος έχει πάει Ιανουάριος και δεν έχω ούτε έναν φάκελο από την UEFA. Αυτό δεν είναι σημαντικό; Δεν έχουν γίνει κάποια βήματα; Να δούμε τα αποτελέσματα λίγο. Όλοι έχουν τα μάτια τους ανοιχτά καθώς άλλο είναι ο φόβος και άλλο η αλλαγή νοοτροπίας. Είναι τεράστια υπόθεση».

Για το τι έκανε προς αυτή την κατεύθυνση η ΕΠΟ, σχολίασε: «Δεν μπορούμε να ζητάμε το κράτος να βοηθιέται από την ΕΠΟ. Η ΕΠΟ ότι μπορεί κάνει, με ό,τι δυνάμεις έχει. Ούτε μάρτυρες μπορεί να προστατεύσει, ούτε να πάει στον εισαγγελέα και να πει να επισπεύσουμε τις υποθέσεις, ειδικά την ώρα που καίγεται η Ελλάδα. Με τον ΓΓΑ, έχουμε συνεχή επαφή και δουλεύουμε πάνω σε αυτά τα ζητήματα».


Παναθηναϊκός: Δανεικοί Κουντουριώτης και Αγγελόπουλος
Παναθηναϊκός: Δανεικοί Κουντουριώτης και Αγγελόπουλος
Ο… μέσος Έντερσον, ο Τιάγκο Μότα και η αντίδραση του Πεπ (vid)
Ο… μέσος Έντερσον, ο Τιάγκο Μότα και η αντίδραση του Πεπ (vid)
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων 16/01 (video)
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων 16/01 (video)
Το μέλλον είναι εδώ: Δημιουργήθηκαν τα παπούτσια που τα ελέγχεις μέσα από το κινητό σου! (pics+vid)
Το μέλλον είναι εδώ: Δημιουργήθηκαν τα παπούτσια που τα ελέγχεις μέσα από το κινητό σου! (pics+vid)

 • Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019
 • Μπάσκετ: Ντένβερ Νάγκετς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  08:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος Αθηνών
  09:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2019
  09:45Χάγη, Ολλανδία. 1ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:20Μέγαρα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2019
  10:35Χάγη, Ολλανδία. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • GP Confidential 2018 E25
  10:50Στιγμιότυπα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  11:20Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • NBA Daily
  11:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World SUP and Paddleboard Championship
  12:00Στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll
  12:15Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Βόλεϊ: Ζάξα - Τσιβιτανόβα
  13:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • WRC 2018
  13:45SS10 El Montmell 1, Ισπανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Σαν Αντόνιο Σπερς - Σάρλοτ Χόρνετς
  14:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • WRC 2018
  15:05SS19 Santa Marina 2 Power Stage, Ισπανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: Καρολίνα Πλίσκοβα - Λέσια Τσουρένκο
  15:45WTA 2019. Brisbane International. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Εργοτέλης - ΟΦΗ
  16:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  16:55Charlotte Bank of America Roval 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Ρεάλ Μαδρίτης
  17:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E15
  17:30Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E679
  18:00Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  18:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Βόλεϊ: Μπερλίν Βόλεϊ - Σκρα Μπέλχατοφ (Ζ)
  19:00CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Μπάσκετ: Ντένβερ Νάγκετς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  19:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπάγερν Μονάχου
  20:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Έιμπαρ
  21:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E15
  21:30Στιγμιότυπα.
 • Ράλι Ντακάρ 2019
  21:459η φάση. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  22:00Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E12
  22:30Αθλητική εκπομπή.
 • Τένις: Νόβακ Τζόκοβιτς - Κάρεν Κατσάνοφ
  23:00Mubadala World Tennis Championship 2018. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  23:15Sydney Gala.
 • Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019
 • Drone Champions League 2018 E3
  00:00Επεισόδιο: Πεκίνο. Στιγμιότυπα.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  00:2523η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • NBA Daily
  00:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Βίντι - ΠΑΟΚ
  00:55UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 12ος όμιλος. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Τορόντο Ράπτορς (Ζ)
  01:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Sports Classics: ABC of Crashed Ice
  01:15Μάθετε την ορολογία για αυτό το άθλημα ταχύτητας καθώς και τους κανόνες που το διαχωρίζουν από τα όρια της βαρβαρότητας. Ένας οδηγός για το Red Bull Crashed Ice.
 • Topspin
  01:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • GP Confidential 2018 E25
  02:00Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  02:45Ισπανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βικτόρια Πλζεν - Ρεάλ Μαδρίτης
  02:50UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2019
  03:00Χάγη, Ολλανδία. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Sports Classics: ABC of Crashed Ice
  04:00Μάθετε την ορολογία για αυτό το άθλημα ταχύτητας καθώς και τους κανόνες που το διαχωρίζουν από τα όρια της βαρβαρότητας. Ένας οδηγός για το Red Bull Crashed Ice.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:45Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Μπερλίν Βόλεϊ - Σκρα Μπέλχατοφ
  05:30CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Κολοσσός H Hotels
  06:00Betshop Basket League 2018-19. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Sports Classics: ABC of Parkour
  06:15Παρκούρ: το άθλημα που περιλαμβάνει τρέξιμο, άλματα και αναρρίχηση σε φυσικά και αστικά εδάφη και ωθεί το σώμα στα όριά του. Είναι απρόβλεπτο και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό λόγω της τέχνης των αθλητών. Μάθετε τα πάντα για τις κινήσεις και τη μαγεία του.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  07:00Dover Gander Outdoors 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E15
  08:15Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Τορόντο Ράπτορς
  08:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος ΓΣΣ
  09:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2019
  09:30Χάγη, Ολλανδία. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2019
  10:40Χάγη, Ολλανδία. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:55Μέγαρα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  11:25Καζάν, Ρωσία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • NBA Daily
  11:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Γκραν Κανάρια
  12:15Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Βόλεϊ: Μπερλίν Βόλεϊ - Σκρα Μπέλχατοφ
  13:30CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • WRC 2018
  13:45SS21 Wedding Bells 1, Αυστραλία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ντένβερ Νάγκετς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  14:20NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • WRC 2018
  15:05SS24 Wedding Bells 2 Power Stage, Αυστραλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Βόλεϊ: Ολυμπιακός - BBSK Κωνσταντινούπολης (Ζ)
  16:00CEV Cup Ανδρών 2018-19. Φάση των 16. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  16:55Dover Gander Outdoors 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Τορόντο Ράπτορς
  17:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβάντε
  17:05Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Λαμία - Παναθηναϊκός
  18:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Πυγμαχία: KOTV 2019 E3
  18:30Στιγμιότυπα.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E6
  19:00Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Βόλεϊ: Ολυμπιακός - BBSK Κωνσταντινούπολης
  19:45CEV Cup Ανδρών 2018-19. Φάση των 16. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Ν. Γιορκ Νικς (Ζ)
  20:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Νιουκάστλ
  20:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • GP Confidential 2018 E25
  21:00Στιγμιότυπα.
 • Ράλι Ντακάρ 2019
  21:4510η φάση. Στιγμιότυπα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies