Πιλάβιος: «Νέα προσπάθεια στη διαιτησία»
SHARE

Πιλάβιος: «Νέα προσπάθεια στη διαιτησία»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ υποστήριξε πως η ελληνική διαιτησία κάνει μια νέα προσπάθεια ενώ έκανε λόγο για διαρκή διαδικασία σε ό,τι αφορά την κάθαρση στο ποδόσφαιρο.

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra και υποστήριξε πως οι διαιτητές έχουν αποφορτιστεί μετά την υπόθεση των «στημένων» αγώνων και πλέον φαίνεται να κάνουν νέα προσπάθεια και σωστά βήματα, ενώ παράλληλα φρόντισε να εξάρει το έργο του Κύρου Βασσάρα στο οργανωτικό κομμάτι της ΚΕΔ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα της αντικατάστασης των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων, ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανέλαβε την ευθύνη για τον λάθος τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα ενώ τόνισε πως στο ΔΣ της ομοσπονδίας τη Δευτέρα θα υπάρξουν τα δυο νέα πρόσωπα. Επίσης, μίλησε για τη διαδικασία της κάθαρσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και τη δική του συμμετοχή σε επιτροπή της FIFA όπως έγινε γνωστό.

«Η επιτροπή λέγεται "Επιτροπή Ποδοσφαίρου" και το αντικείμενό της έχει να κάνει με τις εξαγγελίες του προέδρου της FIFA πως θα αναλάβει μια επιτροπή, που θα την αποτελούν παλιοί ποδοσφαιριστές, παλιοί παράγοντες, πρόεδροι ομοσπονδιών, πράγματα του ποδοσφαίρου αυτού καθ' αυτού», είπε αρχικά ο Σοφοκλής Πιλάβιος.

Στη συνέχεια, για το πώς επιλέχθηκε, σχολίασε: «Είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και θα κοιτάξουν την εξέλιξη του αθλήματος. Το πιο σημαντικό για μένα είναι πως προεδρεύει ο Μισέλ Πλατινί, είναι τιμή για μένα που είμαι στη συγκεκριμένη επιτροπή, που με επέλεξε. Ο κ. Πλατινί ούτως ή άλλως είναι αντιπρόεδρος της FIFA και ήταν μεταξύ αυτών που με επέλεξαν να είμαι στην επιτροπή αυτή».

Για το πώς μπορεί να επωφεληθεί η Ελλάδα, ανέφερε: «Σε κάθε επιτροπή, η χώρα μπορεί να επωφεληθεί από πολλά πράγματα. Στην UEFA συμμετέχουμε σε πέντε επιτροπές. Συμμετέχω εγώ στην επιτροπή του Champions League, ο κ. Βασσάρας είναι στην επιτροπή διαιτησίας, κι άλλοι παράγοντες. Ο κ. Οικονομίδης στην ιατρική επιτροπή κλπ.. Μπορούμε να αντλήσουμε πολλά πράγματα από το εξωτερικό, είτε είναι στην Ευρώπη είτε όχι. Από τεχνογνωσία, επαφές, εμπειρίες που μπορούμε να συλλέξουμε από αυτά που έχουν κάνει έξω. Θέλω να πω πως οι άνθρωποι που εργάζονται στις επιτροπές της UEFA και της FIFA, μπορούν να φέρουν πολλά θετικά πράγματα στη χώρα».

Για τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη ανέφερε: «Ο κ. Θεοδωρίδης έχει ξεφύγει από αυτό το επίπεδο. Είναι το νο3 της UEFA κι αυτό για μας τους Έλληνες είναι πάρα πολύ μεγάλη τιμή. Για μένα προσωπικά είναι κάτι που βλέπω με μεγάλη αγάπη και συμπάθεια. Γνωριζόμαστε από τεσσάρων χρονών, είμαστε σαράντα χρόνια φίλοι. Τώρα είναι και ο Πατρίκ Κομνηνός στην UEFA».

Για τη συνάντηση που θα έχει η ΕΠΟ με την πολιτεία για το νέο νομοσχέδιο, τόνισε: «Πρώτον, τη Δευτέρα εμείς έχουμε ένα ΔΣ το οποίο θα αναφερθεί στις πτυχές και τα άρθρα του νέου νόμου. Την Τρίτη, η σύσκεψη έχει να κάνει με τον απολογισμό του πρώτου γύρου στο θέμα της βίας μάλλον. Λέω μάλλον, γιατί θα θέσουμε κι εμείς το θέμα αν δεν είναι στην ατζέντα. Για αυτό εμείς κάνουμε το συμβούλιο τη Δευτέρα για να μπορώ να έχω τη γνώμη του συμβουλίου για το τι θα πούμε την Τρίτη».

Για το αν θα συζητηθεί θέμα διαιτησίας, είπε: «Το θέμα της διαιτησίας δεν νομίζω να συζητηθεί. Νομίζω πως ο ΓΓΑ εκφράζει μια προσωπική άποψη για το θέμα της διαιτησίας και είναι δικαίωμα του να το κάνει. Δεν νομίζω πως έχει να κάνει σε κάτι με το θέμα των επιχορηγήσεων. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε στον κόσμο πως σε ό,τι αφορά την ΕΠΟ δεν επιχορηγείται. Η ΕΠΟ έχει δικούς της πόρους. Η ΓΓΑ επιχορηγεί τις ενώσεις-μέλη της ΕΠΟ. Η ΕΠΟ έχει μια σύνδεση με τον ΟΠΑΠ ο οποίος έχει την Εθνική Ελλάδας».

Σε ερώτηση για το αν η πολιτεία βρίσκει το «εύκολο θύμα» στο ποδόσφαιρο θέλοντας να κόψει τις χορηγίες, απάντησε: «Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Υπάρχει μεγάλη οικονομική στενότητα, είναι γνωστό σε όλους. Τώρα τσακωνόμαστε γαι τις συντάξεις. Δεν είναι τίμιο και ηθικό να μιλάμε για αυτό το πράγμα. Θεωρώ πως πράγματι υπάρχει θέληση να εξαλειφθεί η βία και είναι ένα είδος κίνητρου αυτό το πράγμα».

Για τα έσοδα που περιμένει η ΕΠΟ, πρόσθεσε: «Είμαστε πάρα πολύ πίσω από την περσινή χρονιά. Κάθε χρόνο από τότε που έγινα εγώ πρόεδρος, βρήκα μια συνεννόηση και είχαμε ένα ποσό που δίναμε στις Ενώσεις, απευθείας από τη Γενική Γραμματεία, φέτος είμαστε πάρα πολύ πίσω. Θα δούμε πως θα πάει και η οικονομία της χώρας. Πέρσι είχαμε κλείσει στα 4,5 εκατ. ευρώ για τα μέλη της ΕΠΟ όπως σας είπα. Δόθηκαν νομίζω το 1,8 εκατ. ευρώ, το θέμα όμως είναι πιο είναι το εφικτό. Σε αυτό είμαστε αρκετά δύσκολα, όπως όλος ο κόσμος. Υπάρχει προγραμματισμός. Θα πω κάτι χωρίς να θέλω να πάρω το μέρος της ΓΓΑ. Τους λένε έναν "χ" προϋπολογισμό και μετά δεν τους τον δίνουν. Σε όλα τα υπουργεία έχει συμβεί αυτό, στο πλαίσιο του γενικού προγραμματισμού του πράγματος».

Για την ελληνική διαιτησία και αν έχουν αποφορτιστεί οι διαιτητές: «Βλέπω πως γίνεται μια νέα προσπάθεια. Δεν θέλω να πω κάτι και να συγκρίνω τον έναν με τον άλλον. Η διαιτησία πάντα κρίνεται στο τέλος της χρονιάς κι έχει δείξει δείγματα πως γίνεται μια νέα προσπάθεια. Η προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και δύο χρόνια με την ανάπτυξη, θέλει έναν δρόμο. Το λέω συνέχεια, αλλά έτσι είναι. Η παραγωγή νέων διαιτητών θέλει έναν δρόμο. Οργανωτικά πιστεύω πως ο Κύρος είναι πάρα πολύ καλός. Νομίζω πως έχουν αποφορτιστεί γενικά οι διαιτητές. Πιστεύω πως υπάρχει μια αποφόρτιση. Παρόλα αυτά, βλέπω πως ο Τύπος θα πρέπει να παίξει έναν ρόλο βοηθητικό. Είναι καλύτερα τα πράγματα, αλλά πρέπει να έχει έναν άλλο ρόλο».

Για την αποχώρηση των κ. Φάκου και Αντωνακάκη: «Στον τρόπο της αποχώρησης ανέλαβα, σε συνέντευξη που έδωσα, την πλήρη ευθύνη και είπα πως είναι δικό μου λάθος το πως έγινε. Επί της ουσίας, μετά από τόση δουλειά που έγινε έπρεπε να υπάρχει μια εναλλαγή. Δεν υπάρχει κενό γιατί υπάρχουν πειθαρχικές επιτροπές και το ΔΣ σε κάτι τρομερό. Σαφώς θα έπρεπε να υπάρχουν οι θέσεις, για αυτό πήρα και την ευθύνη του λάθους που έγινε ως προς τον τρόπο».

Για το πότε θα αντικατασταθούν: «Τη Δευτέρα θα υπάρξει αντικατάσταση των μελών. Τακτικοί δικαστές δεν γίνεται να είναι, δεν επιτρέπεται να μπουν σε μικτές επιτροπές. Αυτό που συζητάμε όμως είναι ο θεσμός του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα που δεν έχει να κάνει με τις επιτροπές. Ούτε στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα μπορεί να μπει τακτικός δικαστής, γιατί δεν επιτρέπεται από το νόμο. Εμάς δεν μας ενοχλεί. Βέβαια, είμαστε σε μια εποχή που η δικαιοσύνη έχει πάρα, πάρα πολύ δουλειά. Η πολιτεία ψάχνει να δει τι γίνεται με τα δικαστήρια. Οι αποφάσεις αργούν πολύ και χρειάζεται αναδιάρθρωση. Οι θέσεις θα καλυφθούν από συνταξιούχος, δεν είναι απαραίτητο να είναι εισαγγελέας αυτός που θα πάρει τη θέση όπως λέει το καταστατικό».

Για το αν υπάρχει τελικά κάθαρση, υπογράμμισε: «Είναι διαρκής αυτή η διαδικασία. Το θέμα είναι να κοιτάξουμε λίγο τα αποτελέσματα. Φέτος έχει πάει Ιανουάριος και δεν έχω ούτε έναν φάκελο από την UEFA. Αυτό δεν είναι σημαντικό; Δεν έχουν γίνει κάποια βήματα; Να δούμε τα αποτελέσματα λίγο. Όλοι έχουν τα μάτια τους ανοιχτά καθώς άλλο είναι ο φόβος και άλλο η αλλαγή νοοτροπίας. Είναι τεράστια υπόθεση».

Για το τι έκανε προς αυτή την κατεύθυνση η ΕΠΟ, σχολίασε: «Δεν μπορούμε να ζητάμε το κράτος να βοηθιέται από την ΕΠΟ. Η ΕΠΟ ότι μπορεί κάνει, με ό,τι δυνάμεις έχει. Ούτε μάρτυρες μπορεί να προστατεύσει, ούτε να πάει στον εισαγγελέα και να πει να επισπεύσουμε τις υποθέσεις, ειδικά την ώρα που καίγεται η Ελλάδα. Με τον ΓΓΑ, έχουμε συνεχή επαφή και δουλεύουμε πάνω σε αυτά τα ζητήματα».

Live streaming Άρης-Κατάγια
Live streaming Άρης-Κατάγια
ΠΑΟΚ: Χάνει το ντέρμπι με Άρη ο Πέλκας
ΠΑΟΚ: Χάνει το ντέρμπι με Άρη ο Πέλκας
Τσίπρας μετά την παραίτηση Κοτζιά: Αναλαμβάνω εγώ και δεν θα δεχθώ διγλωσσία στα Εθνικά θέματα
Τσίπρας μετά την παραίτηση Κοτζιά: Αναλαμβάνω εγώ και δεν θα δεχθώ διγλωσσία στα Εθνικά θέματα
Ξάνθη: Χωρίς Καμαρά με Λεβαδειακό
Ξάνθη: Χωρίς Καμαρά με Λεβαδειακό

 • Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018
 • Βόλεϊ: ΠΑΟΚ - Καζινμπάρτσικα (Ζ)
  16:00CEV Champions League Ανδρών 2018-19. 1ος γύρος. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • GP Confidential 2018 E20
  16:15Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E3
  16:25Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E666
  16:55Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  17:00Talladega 1000Bullbs.com 500. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E10
  17:15Αθλητική εκπομπή.
 • NBA Daily
  17:25Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
  18:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  18:15Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • COSMOTE SPORT 7HD
  18:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  18:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  19:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E3
  19:15Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Βόλεϊ: ΠΑΟΚ - Καζινμπάρτσικα
  20:00CEV Champions League Ανδρών 2018-19. 1ος γύρος. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Ιαπωνίας
  20:15Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη Σουζούκα, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
  20:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Σουηδία - Σλοβακία
  21:30Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2018.Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  22:008η αγωνιστική.
 • Topspin
  22:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  22:45Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E666
  23:00Στιγμιότυπα.
 • La Liga Specials - Files E2
  23:05Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γουότφορντ - Μπόρνμουθ
  23:25Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • NBA Daily
  23:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Ουέσκα
  23:50Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς (Ζ)
  00:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:35Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  00:552η αγωνιστική. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  01:2010η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Τένις: 2018 ATP 1000
  01:45Σαγκάη. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Ντούισμπουργκ
  01:50Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  03:00Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Βόλφσμπουργκ
  03:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • WRC 2018
  04:50Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Special: Φώτης Κατσικάρης - Ένας Έλληνας στον Ρυθμό των Jazz
  05:15Ένα οδοιπορικό του Ρήγα Δάρδαλη στο Salt Lake City της Αμερικής, όπου πλέον βρίσκεται ο Έλληνας τεχνικός Φώτης Κατσικάρης, έχοντας τον ρόλο του βοηθού προπονητή στους Γιούτα Τζαζ και η αποκλειστική συνέντευξή του στην COSMOTE TV.
 • Τένις: Laver Cup 2018
  05:50Νταβίντ Γκοφάν/ Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ - Τζακ Σοκ/Νικ Κύργιος. Αγώνας Διπλού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπ. Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  06:00Talladega 1000Bullbs.com 500. Στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll
  06:30Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • GP Confidential 2018 E20
  07:15Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: ΠΑΟΚ - Καζινμπάρτσικα
  07:30CEV Champions League Ανδρών 2018-19. 1ος γύρος. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • RBAR 2018
  08:00Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  08:15NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  09:15Talladega 1000Bullbs.com 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  10:00Γιανγκσού, Κίνα. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Μάιντς - Χέρτα Βερολίνου
  10:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • NBA Daily
  11:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  11:20Γιανγκσού, Κίνα. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Νίζνι Νόβγκοροντ
  11:45VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Μαγδεβούργο
  12:30Γερμανικό Κύπελλο 2018-19. Φάση των 16. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Λεβερκούζεν
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • GP Confidential 2018 E20
  13:15Στιγμιότυπα.
 • RBAR 2018 - Magazine
  14:00Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: ΠΑΟΚ - Καζινμπάρτσικα
  14:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. 1ος γύρος. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  14:45Talladega 1000Bullbs.com 500. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Πορτιμονένσε - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  15:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • WRC 2018
  16:00Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Μπαρτσελόνα
  16:05Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
  16:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Surfing ISA World Surfing Games
  16:45Υδάτινα σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Σάλκε
  17:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Moto3 2018
  17:15PTT Thailand Grand Prix. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E42
  18:00Στιγμιότυπα.
 • Moto2 2018
  18:40PTT Thailand Grand Prix. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E3
  18:45Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Special: Φώτης Κατσικάρης - Ένας Έλληνας στον Ρυθμό των Jazz
  19:00Ένα οδοιπορικό του Ρήγα Δάρδαλη στο Salt Lake City της Αμερικής, όπου πλέον βρίσκεται ο Έλληνας τεχνικός Φώτης Κατσικάρης, έχοντας τον ρόλο του βοηθού προπονητή στους Γιούτα Τζαζ και η αποκλειστική συνέντευξή του στην COSMOTE TV.
 • Τένις: 2018 ATP 1000
  19:30Σαγκάη. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Θέλτα
  20:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • MotoGP 2018
  20:10PTT Thailand Grand Prix. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E10
  20:45Αθλητική εκπομπή.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies