Σάντος: «Πρώτος στόχος τα προημιτελικά και βλέπουμε...»
SHARE

Σάντος: «Πρώτος στόχος τα προημιτελικά και βλέπουμε...»

Την πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας στα προημιτελικά του Euro 2012 έθεσε ως πρωταρχικό στόχο ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος παράλληλα χαρακτήρισε λανθασμένη τη γνώμη που υπάρχει στο εξωτερικό για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

«Πιστεύω ότι το γκρουπ στο οποίο κληρωθήκαμε στην τελική φάση του Euro είναι αρκετά ανοικτό, θεωρητικά, πάντα η Ρωσία παρουσιάζεται ως το πρώτο φαβορί. Από την άλλη πλευρά έχουμε την Πολωνία, η οποία αγωνίζεται στο σπίτι της, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα έχει μαζί της τον κόσμο και κατά συνέπεια την δυναμική της ομάδας που αγωνίζεται στην έδρα της. Από εκεί και πέρα υπάρχει η Τσεχία και εμείς. Δύο ομάδες δυνατές που έχουν τις δυνατότητες να φτάσουν ψηλά. Για όλους αυτούς τους λόγους πιστεύω πως είναι το πιο ανοικτό γκρουπ», είπε αρχικά ο Φερνάντο Σάντος για τον όμιλο της Εθνικής μας ομάδας στο Euro 2012.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Φερνάντο Σάντος στην εφημερίδα «Νέα»:

-Όταν η Εθνική ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο Euro, με ποια θέση θα είστε ευχαριστημένος; Μπορεί να περάσει στα προημιτελικά;

«Αν δεν περάσουμε στην επόμενη φάση, στους οκτώ της διοργάνωσης δηλαδή, δεν θα είμαι ευχαριστημένος. Άρα ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος είναι να περάσουμε από τον όμιλο. Μπορεί η ομάδα να παίξει καλά, μπορεί να κερδίσει παιχνίδια, να έχει καλές εμφανίσεις, αν όμως δεν προκριθούμε, τότε δεν θα είμαι ικανοποιημένος. Από τη στιγμή, πάντως, που θα περάσεις στην επόμενη φάση, όλα μπορούν να γίνουν, έστω και αν έχεις να αντιμετωπίσεις μία εκ των ομάδων Γερμανία, Ολλανδία ή Πορτογαλία. Σε ένα παιχνίδι τα πάντα μπορούν να συμβούν».

-Στη διάρκεια της προετοιμασίας στην Αυστρία, ποια είναι τα αγωνιστικά στοιχεία θέλετε να δώσετε στην Εθνική;

«Αυτό που θέλω είναι να μάθουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο παιχνίδι. Το σημαντικό για εμένα είναι να μάθουν οι παίκτες πώς θα πρέπει να επιτίθενται, πώς θα πρέπει να αντιδρούν όταν χάνουν την μπάλα, πώς θα κάνουμε την μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Αυτό που θέλω είναι όταν θα ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις μας στο Euro, ο κάθε ποδοσφαιριστής να γνωρίζει τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο. Θα προπονηθούμε, επίσης πάρα πολύ καλά στα στημένα. Τόσο στα επιθετικά, όσο και τα αμυντικά γιατί τα θεωρώ πολύ σημαντικά. Θα ήθελα μετά την δεκαπενθήμερη προετοιμασία στην Αυστρία οι παίκτες να γνωρίζουν με κλειστά μάτια τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο».

-Ποια είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα της Εθνικής;

«Η ομάδα χρειάζεται μεγαλύτερη ποιότητα στην επίθεση, θεωρώ ότι και στο μέλλον θα έχουμε την άμυνα για βάση. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που μπορούν να αντεπεξέλθουν και μάλιστα με επιτυχία τα επόμενα χρόνια. Οι δύο Παπαδόπουλοι, ο Παπασταθόπουλος, ο Τοροσίδης, οι οποίοι για τα επόμενα 5-6 χρόνια θα είναι η βάση της ομάδας. Οσο όμως προχωράμε προς τα εμπρός, διαπιστώνουμε πως οι περισσότεροι από τους παίκτες δεν θα είναι στην Εθνική τα επόμενα 3-4 χρόνια. Και η αλήθεια είναι ότι θα έχουμε πρόβλημα να βρούμε αυτούς που θα τους αντικαταστήσουν. Αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα της Εθνικής ομάδας. Είναι γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γιατί, αν ρίξετε μια ματιά σε όλες τις πρωτοκλασάτες ομάδες, στο κέντρο και την επίθεση παίζουν  συνήθως ξένοι. Δείτε τον Παναθηναϊκό, μόνο ο Κατοουράνης παίζει. Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει κανένας. Στον ΠΑΟΚ ο Φωτάκης και ο Σαλπιγγίδης. Τελευταία και ο Αθανασιάδης. Στην ΑΕΚ; Κανένας  στον οποίο μπορείς να στηριχθείς για τα επόμενα χρόνια. Και αυτό είναι πρόβλημα».

-Τι διαφορετικό θέλετε να δώσετε στην ομάδα του 2012, σε σχέση με αυτές που είδαμε στο Euro 2004 και 2008 αλλά και στο Μουντιάλ του 2010;

«Θέλω μια ομάδα η οποία θα μπαίνει στο γήπεδο για να κερδίσει. Θέλω να αλλάξω το αγωνιστικό πνεύμα. Να μπαίνουμε στο γήπεδο όχι με την σκέψη να μην χάσουμε, αλλά για να κερδίσουμε. Κάτι, επίσης, που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η κατοχή της μπάλας. Να μάθουμε να κρατάμε την μπάλα στα πόδια μας. Να κοντρολάρουμε το παιχνίδι με κατοχή μπάλας. Η ομάδα έχει μάθει να αμύνεται και το κάνει καλά. Τώρα πρέπει να βελτιωθεί στον παραγωγικό τομέα».

-Αν θέλατε να καταγράψετε το παιχνίδι εκείνο στο οποίο η ομάδα είχε την αγωνιστική ταυτότητα που θέλετε, ποιο θα ήταν αυτό;

«Με την Κροατία. Και νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό. Στο πρώτο ημίχρονο η Εθνική αμυνόταν καλά, αλλά μέχρι εκεί. Τον έλεγχο του αγώνα τον είχαν οι Κροάτες. Στο δεύτερο ημίχρονο, συνεχίσαμε να αμυνόμαστε καλά, αλλά ήμασταν εμείς που είχαμε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του αγώνα. Εμείς ήμασταν οι πρωταγωνιστές, η ομάδα που κυριαρχούσε μέσα στο γήπεδο και μάλιστα χωρίς να χαλάσουμε την αμυντική μας λειτουργία. Θέλω να δω στο Euro μια Εθνική Ελλάδας όπως στο δεύτερο ημίχρονο με την Κροατία».

-Με βάση όλα αυτά, πιο μπορεί να είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου;

«Το πρόβλημα είναι καθαρά των ομάδων και του τρόπου σκέψης τω παραγόντων. Αυτό που λείπει στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι να ετοιμάζει τους παίκτες στις ηλικίες των 16 έως 20 χρόνων. Έτσι ώστε να μπορούν να σταθούν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Σε αυτό υπολείπεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δείτε μόνοι σας και κρίνετε. Πόσες ομάδες έχουν επενδύσει σε νέους παίκτες και πόσες έχουν ακολουθήσει την εύκολη λύση με ξένος. Αυτό είναι το κεντρικό ζήτημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δούλεψα στην ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και μπορώ να πω ότι σε αυτό το κομμάτι, των ηλικιών από 16 έως 20 χρόνων, δεν γίνεται τίποτα σε επίπεδο υποδομών για παράδειγμα. Τα τελευταία δύο χρόνια οι ομάδες έχουν λάβει τα μηνύματα και κάτι προσπαθούν να κάνουν».

-Πώς κρίνετε τις απαξιωτικές αναφορές των ξένων ΜΜΕ εις βάρος της χώρας αλλά και του ελληνικού λαού;

«Είναι λανθασμένη η άποψη για τους Έλληνες στο εξωτερικό. Πολλές φορές, ενώ βρίσκομαι στην Πορτογαλία και στην Ελλάδα γίνονται συγκεντρώσεις, βλέπω αναφορές όπως «πόλεμος στην Αθήνα» και άλλα παρόμοια. Όταν ρωτούν τη γνώμη μου τονίζω ότι αυτοί οι τίτλοι δεν αποτυπώνουν την πραγματικότητα. Δεν υπάρχει πόλεμος. Υπάρχει ένας λαός που διαμαρτύρεται. Κάποιες φορές γίνονται και επεισόδια. Αλλά δεν είναι πάντα έτσι.

Θεωρώ, λοιπόν, ότι η όλη εικόνα είναι λανθασμένη. Δεν είναι μόνο το Σύνταγμα και όσα γίνονται εκεί η Ελλάδα. Βλέπω να γίνονται επεισόδια σε πολλές χώρες, στη Γερμανία, την Αγγλία, τη Γαλλία, αλλά δεν παίρνουν αυτή την έκταση. Ούτε υπάρχει τέτοια διαστρέβλωση. Ένα άλλο παράδειγμα; Ο Έλληνας πηγαίνει στα μπουζούκια. Τώρα το έμαθαν; Αυτό δεν γινόταν και πριν από 10-20 χρόνια; Το ίδιο θα γίνεται και έπειτα από 10 χρόνια».

-Λίονελ Μέσι ή Ρονάλντο;

«Ως θέαμα προτιμάω τον Μέσι. Ως κομμάτι του συνόλου ψηφίζω τον Ρονάλντο. Ο Κριστιάνο κάνει την περισσότερη δουλειά για την ομάδα. Ο Μέσι είναι ένας αρτίστας. Αλλά βεβαίως θα τους ήθελα και τους δύο στην ομάδα. Κατά την προσωπική μου εκτίμηση είναι πολύ δύσκολο για μια ομάδα να έχει περισσότερους από έναν παίκτη της κατηγορίας του Μέσι. Άντε δύο το μάξιμουμ. Αν έχεις όμως και τρεις και τέσσερις Ρονάλντο, μπορείς να τους χωρέσεις. Ο Μέσι είναι ένας».

-Τι λείπει από τον Έλληνα ποδοσφαιριστή για να μπορέσει να φτάσει σε τόσο υψηλά επίπεδα;

«Οι Έλληνες είναι καλοί επαγγελματίες, αυτό δεν μπορώ να το αμφισβητήσω. Απλά ο επαγγελματισμός τους εξαντλείται στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της δουλειάς και όχι στο να επιδιώξουν το κάτι παραπάνω. Το πάθος για το ποδόσφαιρο από την άλλη είναι το μεγάλο συν για τους Έλληνες. Το έχουν μέσα τους. Παίζουν ποδόσφαιρο παντού. Στον δρόμο, στα γήπεδα, παντού. Το αρνητικό είναι ότι οι Έλληνες παίζουν μπάλα, όχι ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Μπάλα παίζεις μόνος σου».

Παναθηναϊκός: Εξετάζεται ο Κριστιάν Λόπες
Παναθηναϊκός: Εξετάζεται ο Κριστιάν Λόπες
Παναθηναϊκός: Το post του Μουνιέ για τις νέες εμφανίσεις (photo)
Παναθηναϊκός: Το post του Μουνιέ για τις νέες εμφανίσεις (photo)
ΠΑΣ Γιάννινα: Συμφωνία με Νεόφυτο Μιχαήλ
ΠΑΣ Γιάννινα: Συμφωνία με Νεόφυτο Μιχαήλ
Τραγωδία στην Ινδία: 324 νεκροί από τις χειρότερες «πλημμύρες του αιώνα» και η βροχή συνεχίζεται
Τραγωδία στην Ινδία: 324 νεκροί από τις χειρότερες «πλημμύρες του αιώνα» και η βροχή συνεχίζεται

 • Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ
  22:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ζιρόνα - Βαγιαδολίδ
  22:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  22:20Μαρκόπουλο.
 • GP Confidential 2018 E14
  22:50Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000 (Ζ)
  23:00Western & Southern Open. Προημιτελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • RBAR 2018
  23:25Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2018 ATP 1000
  23:30Rogers Cup. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Χούτενμπεργκ - Ανόβερο
  23:35Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 26η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  23:552η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Λεβάντε
  00:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  00:252η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E33
  00:30Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  00:40Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Κυριακής
  00:551η αγωνιστική. Η εκπομπή εστιάζει στους αγώνες της Κυριακής, αναλύοντας και την αθλητική δράση της προηγούμενης μέρας. Επίσης, περιλαμβάνει στατιστικά και τακτικές ενώ αναμεταδίδει και τα αθλητικά νέα που ξεχώρισαν στις Κυριακάτικες εφημερίδες, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000 (Ζ)
  01:00Western & Southern Open. Προημιτελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E657
  01:05Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  01:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Μπεσίκτας - Νταρουσάφακα
  01:35Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόρνμουθ - Κάρντιφ Σίτι
  01:50Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • WRC 2018
  03:00SS11 Harju 2, Φινλανδία. Πριγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  03:30Rogers Cup. Στιγμιότυπα.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  03:451η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Προμηθέας Πάτρας
  04:00Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC 2018
  04:05SS23 Ruuhimaki 1 Power Stage, Φινλανδία. Πριγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση
  04:15Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  04:45Salomon Maxi Race.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  05:15Canada Man.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Ουνιόν Βερολίνου
  05:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • WRC 2018
  05:40Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  05:45Paragliding World Cup.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Λεβάντε
  06:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  06:15Western & Southern Open. Προημιτελικοί.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E657
  06:20Στιγμιότυπα.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  06:252η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  06:45Michigan Consumers Energy 400. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Ανόβερο - Μέλσουνγκεν
  07:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  07:102η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Beach Soccer: Ελλάδα - Καζακστάν
  07:45Euro League 2018. Μόσχα. Αγώνας ανδρών. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι
  07:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Moto3 2018
  08:00Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Μπαρτσελόνα
  08:15UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2017-18. Τελικός. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E657
  08:40Στιγμιότυπα.
 • Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση
  09:15Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Προμηθέας Πάτρας
  09:25Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Moto2 2018
  09:30Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  10:102η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Τσάβες
  10:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • MotoGP 2018
  10:55Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  11:00Western & Southern Open. Προημιτελικοί.
 • Ποδόσφαιρο: Κάρντιφ Σίτι - Νιουκάστλ (Ζ)
  11:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Μπεσίκτας - Νταρουσάφακα
  11:45Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 5η αγωνιστική.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018 (Ζ)
  12:20Αμβούργο, Γερμανία. 1ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • WRC 2018
  12:30Γερμανία. Στιγμιότυπα ημέρας 1.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E27
  12:45Αφιέρωμα.
 • WRC 2018 (Ζ)
  13:00SS12 Panzerplatte 2, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση
  13:30Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB 2018 - Τελικοί (Ζ)
  13:35Αμβούργο, Γερμανία. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Τότεναμ - Φούλαμ (Ζ)
  14:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • GP Confidential 2018 E15
  14:05Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E657
  14:15Στιγμιότυπα.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E2
  14:45Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  14:50Michigan Consumers Energy 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Χάντμπολ: Ανόβερο - Μέλσουνγκεν
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E1
  15:30Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Τένις: WTA 2018 (Ζ)
  16:00Western & Southern Open. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB 2018 - Τελικοί (Ζ)
  16:05Αμβούργο, Γερμανία. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Εσπανιόλ (Ζ)
  16:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Άρσεναλ (Ζ)
  16:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Μπάσκετ: Νταρουσάφακα - Φενέρμπαχτσε
  16:40Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Bundesliga Clubs 2018-19 E3
  17:15Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB 2018 - Τελικοί (Ζ)
  17:20Αμβούργο, Γερμανία. Τρίτη θέση ανδρών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Μποαβίστα - Μπενφίκα (Ζ)
  18:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ζ)
  18:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • WRC 2018
  18:20Γερμανία. Στιγμιότυπα ημέρας 1.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Σαουθάμπτον
  18:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB 2018 - Τελικοί (Ζ)
  18:35Αμβούργο, Γερμανία. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Άρσεναλ
  19:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • WRC 2018
  19:05SS12 Panzerplatte 2, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:50Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Βιτόρια Σετούμπαλ (Ζ)
  20:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Αλαβές (Ζ)
  20:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • GP Confidential 2018 E15
  20:20Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λέστερ - Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς
  20:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies