Σάντος: «Πρώτος στόχος τα προημιτελικά και βλέπουμε...»
SHARE

Σάντος: «Πρώτος στόχος τα προημιτελικά και βλέπουμε...»

Την πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας στα προημιτελικά του Euro 2012 έθεσε ως πρωταρχικό στόχο ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος παράλληλα χαρακτήρισε λανθασμένη τη γνώμη που υπάρχει στο εξωτερικό για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

«Πιστεύω ότι το γκρουπ στο οποίο κληρωθήκαμε στην τελική φάση του Euro είναι αρκετά ανοικτό, θεωρητικά, πάντα η Ρωσία παρουσιάζεται ως το πρώτο φαβορί. Από την άλλη πλευρά έχουμε την Πολωνία, η οποία αγωνίζεται στο σπίτι της, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα έχει μαζί της τον κόσμο και κατά συνέπεια την δυναμική της ομάδας που αγωνίζεται στην έδρα της. Από εκεί και πέρα υπάρχει η Τσεχία και εμείς. Δύο ομάδες δυνατές που έχουν τις δυνατότητες να φτάσουν ψηλά. Για όλους αυτούς τους λόγους πιστεύω πως είναι το πιο ανοικτό γκρουπ», είπε αρχικά ο Φερνάντο Σάντος για τον όμιλο της Εθνικής μας ομάδας στο Euro 2012.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Φερνάντο Σάντος στην εφημερίδα «Νέα»:

-Όταν η Εθνική ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο Euro, με ποια θέση θα είστε ευχαριστημένος; Μπορεί να περάσει στα προημιτελικά;

«Αν δεν περάσουμε στην επόμενη φάση, στους οκτώ της διοργάνωσης δηλαδή, δεν θα είμαι ευχαριστημένος. Άρα ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος είναι να περάσουμε από τον όμιλο. Μπορεί η ομάδα να παίξει καλά, μπορεί να κερδίσει παιχνίδια, να έχει καλές εμφανίσεις, αν όμως δεν προκριθούμε, τότε δεν θα είμαι ικανοποιημένος. Από τη στιγμή, πάντως, που θα περάσεις στην επόμενη φάση, όλα μπορούν να γίνουν, έστω και αν έχεις να αντιμετωπίσεις μία εκ των ομάδων Γερμανία, Ολλανδία ή Πορτογαλία. Σε ένα παιχνίδι τα πάντα μπορούν να συμβούν».

-Στη διάρκεια της προετοιμασίας στην Αυστρία, ποια είναι τα αγωνιστικά στοιχεία θέλετε να δώσετε στην Εθνική;

«Αυτό που θέλω είναι να μάθουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο παιχνίδι. Το σημαντικό για εμένα είναι να μάθουν οι παίκτες πώς θα πρέπει να επιτίθενται, πώς θα πρέπει να αντιδρούν όταν χάνουν την μπάλα, πώς θα κάνουμε την μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Αυτό που θέλω είναι όταν θα ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις μας στο Euro, ο κάθε ποδοσφαιριστής να γνωρίζει τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο. Θα προπονηθούμε, επίσης πάρα πολύ καλά στα στημένα. Τόσο στα επιθετικά, όσο και τα αμυντικά γιατί τα θεωρώ πολύ σημαντικά. Θα ήθελα μετά την δεκαπενθήμερη προετοιμασία στην Αυστρία οι παίκτες να γνωρίζουν με κλειστά μάτια τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο».

-Ποια είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα της Εθνικής;

«Η ομάδα χρειάζεται μεγαλύτερη ποιότητα στην επίθεση, θεωρώ ότι και στο μέλλον θα έχουμε την άμυνα για βάση. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που μπορούν να αντεπεξέλθουν και μάλιστα με επιτυχία τα επόμενα χρόνια. Οι δύο Παπαδόπουλοι, ο Παπασταθόπουλος, ο Τοροσίδης, οι οποίοι για τα επόμενα 5-6 χρόνια θα είναι η βάση της ομάδας. Οσο όμως προχωράμε προς τα εμπρός, διαπιστώνουμε πως οι περισσότεροι από τους παίκτες δεν θα είναι στην Εθνική τα επόμενα 3-4 χρόνια. Και η αλήθεια είναι ότι θα έχουμε πρόβλημα να βρούμε αυτούς που θα τους αντικαταστήσουν. Αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα της Εθνικής ομάδας. Είναι γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γιατί, αν ρίξετε μια ματιά σε όλες τις πρωτοκλασάτες ομάδες, στο κέντρο και την επίθεση παίζουν  συνήθως ξένοι. Δείτε τον Παναθηναϊκό, μόνο ο Κατοουράνης παίζει. Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει κανένας. Στον ΠΑΟΚ ο Φωτάκης και ο Σαλπιγγίδης. Τελευταία και ο Αθανασιάδης. Στην ΑΕΚ; Κανένας  στον οποίο μπορείς να στηριχθείς για τα επόμενα χρόνια. Και αυτό είναι πρόβλημα».

-Τι διαφορετικό θέλετε να δώσετε στην ομάδα του 2012, σε σχέση με αυτές που είδαμε στο Euro 2004 και 2008 αλλά και στο Μουντιάλ του 2010;

«Θέλω μια ομάδα η οποία θα μπαίνει στο γήπεδο για να κερδίσει. Θέλω να αλλάξω το αγωνιστικό πνεύμα. Να μπαίνουμε στο γήπεδο όχι με την σκέψη να μην χάσουμε, αλλά για να κερδίσουμε. Κάτι, επίσης, που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η κατοχή της μπάλας. Να μάθουμε να κρατάμε την μπάλα στα πόδια μας. Να κοντρολάρουμε το παιχνίδι με κατοχή μπάλας. Η ομάδα έχει μάθει να αμύνεται και το κάνει καλά. Τώρα πρέπει να βελτιωθεί στον παραγωγικό τομέα».

-Αν θέλατε να καταγράψετε το παιχνίδι εκείνο στο οποίο η ομάδα είχε την αγωνιστική ταυτότητα που θέλετε, ποιο θα ήταν αυτό;

«Με την Κροατία. Και νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό. Στο πρώτο ημίχρονο η Εθνική αμυνόταν καλά, αλλά μέχρι εκεί. Τον έλεγχο του αγώνα τον είχαν οι Κροάτες. Στο δεύτερο ημίχρονο, συνεχίσαμε να αμυνόμαστε καλά, αλλά ήμασταν εμείς που είχαμε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του αγώνα. Εμείς ήμασταν οι πρωταγωνιστές, η ομάδα που κυριαρχούσε μέσα στο γήπεδο και μάλιστα χωρίς να χαλάσουμε την αμυντική μας λειτουργία. Θέλω να δω στο Euro μια Εθνική Ελλάδας όπως στο δεύτερο ημίχρονο με την Κροατία».

-Με βάση όλα αυτά, πιο μπορεί να είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου;

«Το πρόβλημα είναι καθαρά των ομάδων και του τρόπου σκέψης τω παραγόντων. Αυτό που λείπει στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι να ετοιμάζει τους παίκτες στις ηλικίες των 16 έως 20 χρόνων. Έτσι ώστε να μπορούν να σταθούν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Σε αυτό υπολείπεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δείτε μόνοι σας και κρίνετε. Πόσες ομάδες έχουν επενδύσει σε νέους παίκτες και πόσες έχουν ακολουθήσει την εύκολη λύση με ξένος. Αυτό είναι το κεντρικό ζήτημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δούλεψα στην ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και μπορώ να πω ότι σε αυτό το κομμάτι, των ηλικιών από 16 έως 20 χρόνων, δεν γίνεται τίποτα σε επίπεδο υποδομών για παράδειγμα. Τα τελευταία δύο χρόνια οι ομάδες έχουν λάβει τα μηνύματα και κάτι προσπαθούν να κάνουν».

-Πώς κρίνετε τις απαξιωτικές αναφορές των ξένων ΜΜΕ εις βάρος της χώρας αλλά και του ελληνικού λαού;

«Είναι λανθασμένη η άποψη για τους Έλληνες στο εξωτερικό. Πολλές φορές, ενώ βρίσκομαι στην Πορτογαλία και στην Ελλάδα γίνονται συγκεντρώσεις, βλέπω αναφορές όπως «πόλεμος στην Αθήνα» και άλλα παρόμοια. Όταν ρωτούν τη γνώμη μου τονίζω ότι αυτοί οι τίτλοι δεν αποτυπώνουν την πραγματικότητα. Δεν υπάρχει πόλεμος. Υπάρχει ένας λαός που διαμαρτύρεται. Κάποιες φορές γίνονται και επεισόδια. Αλλά δεν είναι πάντα έτσι.

Θεωρώ, λοιπόν, ότι η όλη εικόνα είναι λανθασμένη. Δεν είναι μόνο το Σύνταγμα και όσα γίνονται εκεί η Ελλάδα. Βλέπω να γίνονται επεισόδια σε πολλές χώρες, στη Γερμανία, την Αγγλία, τη Γαλλία, αλλά δεν παίρνουν αυτή την έκταση. Ούτε υπάρχει τέτοια διαστρέβλωση. Ένα άλλο παράδειγμα; Ο Έλληνας πηγαίνει στα μπουζούκια. Τώρα το έμαθαν; Αυτό δεν γινόταν και πριν από 10-20 χρόνια; Το ίδιο θα γίνεται και έπειτα από 10 χρόνια».

-Λίονελ Μέσι ή Ρονάλντο;

«Ως θέαμα προτιμάω τον Μέσι. Ως κομμάτι του συνόλου ψηφίζω τον Ρονάλντο. Ο Κριστιάνο κάνει την περισσότερη δουλειά για την ομάδα. Ο Μέσι είναι ένας αρτίστας. Αλλά βεβαίως θα τους ήθελα και τους δύο στην ομάδα. Κατά την προσωπική μου εκτίμηση είναι πολύ δύσκολο για μια ομάδα να έχει περισσότερους από έναν παίκτη της κατηγορίας του Μέσι. Άντε δύο το μάξιμουμ. Αν έχεις όμως και τρεις και τέσσερις Ρονάλντο, μπορείς να τους χωρέσεις. Ο Μέσι είναι ένας».

-Τι λείπει από τον Έλληνα ποδοσφαιριστή για να μπορέσει να φτάσει σε τόσο υψηλά επίπεδα;

«Οι Έλληνες είναι καλοί επαγγελματίες, αυτό δεν μπορώ να το αμφισβητήσω. Απλά ο επαγγελματισμός τους εξαντλείται στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της δουλειάς και όχι στο να επιδιώξουν το κάτι παραπάνω. Το πάθος για το ποδόσφαιρο από την άλλη είναι το μεγάλο συν για τους Έλληνες. Το έχουν μέσα τους. Παίζουν ποδόσφαιρο παντού. Στον δρόμο, στα γήπεδα, παντού. Το αρνητικό είναι ότι οι Έλληνες παίζουν μπάλα, όχι ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Μπάλα παίζεις μόνος σου».

Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Οι διαιτητές του αγώνα (photo)
Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Οι διαιτητές του αγώνα (photo)
Θα ανέβει στην κορυφή του ομίλου η Εθνική Ομάδα;
Θα ανέβει στην κορυφή του ομίλου η Εθνική Ομάδα;
Μπήκε η γκολάρα της χρονιάς και την έβαλε γυναίκα! (video)
Μπήκε η γκολάρα της χρονιάς και την έβαλε γυναίκα! (video)
ΑΕΛ: Υπολογίζει σε Μόρα ο Φέστα
ΑΕΛ: Υπολογίζει σε Μόρα ο Φέστα

 • Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  10:30Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  10:45Γιανγκσού, Κίνα. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Τένις: 2018 ATP 500
  12:00Rakuten Japan Open Tennis Championships. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Γκραν Κανάρια
  12:45Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  13:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E3
  13:15Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • RBAR 2018 - Magazine
  13:45Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  14:004η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  14:30Talladega 1000Bullbs.com 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  14:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
  15:00Betshop Basket League 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Πολωνία - Ιταλία
  15:30UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος A3. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Topspin (Ζ)
  16:00Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Special: Φώτης Κατσικάρης - Ένας Έλληνας στον Ρυθμό των Jazz (Ζ)
  17:00Ένα οδοιπορικό του Ρήγα Δάρδαλη στο Salt Lake City της Αμερικής, όπου πλέον βρίσκεται ο Έλληνας τεχνικός Φώτης Κατσικάρης, έχοντας τον ρόλο του βοηθού προπονητή στους Γιούτα Τζαζ και η αποκλειστική συνέντευξή του στην COSMOTE TV.
 • Sports Classics: XTERRA European Tour 2018 E3
  17:30Outdoor Specials.
 • GP Confidential 2018 E20
  18:00Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  18:15Rolex Shanghai. Τελικός.
 • Ποδόσφαιρο: Ισλανδία - Ελβετία (Ζ)
  18:45UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος A2. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • MotoGP 2018
  20:45PTT Thailand Grand Prix. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Ισπανία - Αγγλία
  21:15UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος A4. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Μπάσκετ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Νίζνι Νόβγκοροντ
  21:30VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • GP Confidential 2018 E20
  22:00Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: Drone GP 2018 E1
  22:15Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: Εσθονία - Ουγγαρία
  22:30UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος C2.
 • RBAR 2018 - Magazine
  22:45Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Φούξε Βερολίνου - Λέμγκο
  23:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  23:30Σέρρες. 2ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ζιρόνα - Έιμπαρ
  23:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
  00:00Betshop Basket League 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  00:25Φάση ομίλων. 2η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  00:40Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Topspin
  00:45Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Λευκορωσία - Μολδαβία
  01:20UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος D2. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μαγδεβούργο - Ντινάμο Δρέσδης
  01:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E41
  02:15Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  03:00Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λουξεμβούργο - Σαν Μαρίνο
  03:15UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος D2. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Στουτγκάρδη
  03:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Μπάσκετ: Χίμκι - Κάλεφ
  04:10VTB United League 2018-19. Κανονική σεζόν. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • GP Confidential 2018 E20
  04:15Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  05:00Σπαθοβούνι.
 • Τένις: Laver Cup 2018
  05:15Νόβακ Τζόκοβιτς/Ρότζερ Φέντερερ-Κέβιν Άντερσον/Τζακ Σοκ. Αγώνας Διπλού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπ. Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζ. ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Βοσνία-Ερζεγοβίνη - Βόρεια Ιρλανδία
  05:30UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος B3. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  05:40Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Ντούισμπουργκ
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Γκραν Κανάρια
  06:25Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Topspin
  07:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Φινλανδία - Ελλάδα
  07:45UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος C2. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • RBAR 2018 - Magazine
  08:15Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
  08:40Betshop Basket League 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  09:00Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ισλανδία - Ελβετία
  10:00UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος A2. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  10:15Γιανγκσού, Κίνα. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Λεβερκούζεν
  10:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  10:50Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Special: Φώτης Κατσικάρης - Ένας Έλληνας στον Ρυθμό των Jazz
  10:55Ένα οδοιπορικό του Ρήγα Δάρδαλη στο Salt Lake City της Αμερικής, όπου πλέον βρίσκεται ο Έλληνας τεχνικός Φώτης Κατσικάρης, έχοντας τον ρόλο του βοηθού προπονητή στους Γιούτα Τζαζ και η αποκλειστική συνέντευξή του στην COSMOTE TV.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Κρίστιανσταντ
  11:30VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπανταλόνα
  11:55Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Εσθονία - Ουγγαρία
  12:15UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος C2. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  13:05SS14 Dyfnant 1, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Topspin
  13:15Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Καζακστάν - Ανδόρα (Ζ)
  14:00UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος D1.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Λοκομοτίβ Κουμπάν
  14:10VTB United League 2018-19. Κανονική σεζόν. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • WRC 2018
  14:25SS23 Great Orme Llandudno 2, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Ισπανία - Αγγλία
  14:30UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος A4. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  15:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Εσπανιόλ - Βιγιαρεάλ
  15:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  16:15Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2018-19 E2802
  16:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E41
  16:30Στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll (Ζ)
  17:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E3
  17:15Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:258η αγωνιστική.
 • MotoGP 2018
  17:30PTT Thailand Grand Prix. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  18:005η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
  18:30Betshop Basket League 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Νορβηγία - Βουλγαρία (Ζ)
  18:45UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος C3.
 • Pick n' Roll
  20:30Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  20:45Talladega 1000Bullbs.com 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies