Σάντος: «Πρώτος στόχος τα προημιτελικά και βλέπουμε...»
SHARE

Σάντος: «Πρώτος στόχος τα προημιτελικά και βλέπουμε...»

Την πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας στα προημιτελικά του Euro 2012 έθεσε ως πρωταρχικό στόχο ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος παράλληλα χαρακτήρισε λανθασμένη τη γνώμη που υπάρχει στο εξωτερικό για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

«Πιστεύω ότι το γκρουπ στο οποίο κληρωθήκαμε στην τελική φάση του Euro είναι αρκετά ανοικτό, θεωρητικά, πάντα η Ρωσία παρουσιάζεται ως το πρώτο φαβορί. Από την άλλη πλευρά έχουμε την Πολωνία, η οποία αγωνίζεται στο σπίτι της, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα έχει μαζί της τον κόσμο και κατά συνέπεια την δυναμική της ομάδας που αγωνίζεται στην έδρα της. Από εκεί και πέρα υπάρχει η Τσεχία και εμείς. Δύο ομάδες δυνατές που έχουν τις δυνατότητες να φτάσουν ψηλά. Για όλους αυτούς τους λόγους πιστεύω πως είναι το πιο ανοικτό γκρουπ», είπε αρχικά ο Φερνάντο Σάντος για τον όμιλο της Εθνικής μας ομάδας στο Euro 2012.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Φερνάντο Σάντος στην εφημερίδα «Νέα»:

-Όταν η Εθνική ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο Euro, με ποια θέση θα είστε ευχαριστημένος; Μπορεί να περάσει στα προημιτελικά;

«Αν δεν περάσουμε στην επόμενη φάση, στους οκτώ της διοργάνωσης δηλαδή, δεν θα είμαι ευχαριστημένος. Άρα ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος είναι να περάσουμε από τον όμιλο. Μπορεί η ομάδα να παίξει καλά, μπορεί να κερδίσει παιχνίδια, να έχει καλές εμφανίσεις, αν όμως δεν προκριθούμε, τότε δεν θα είμαι ικανοποιημένος. Από τη στιγμή, πάντως, που θα περάσεις στην επόμενη φάση, όλα μπορούν να γίνουν, έστω και αν έχεις να αντιμετωπίσεις μία εκ των ομάδων Γερμανία, Ολλανδία ή Πορτογαλία. Σε ένα παιχνίδι τα πάντα μπορούν να συμβούν».

-Στη διάρκεια της προετοιμασίας στην Αυστρία, ποια είναι τα αγωνιστικά στοιχεία θέλετε να δώσετε στην Εθνική;

«Αυτό που θέλω είναι να μάθουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο παιχνίδι. Το σημαντικό για εμένα είναι να μάθουν οι παίκτες πώς θα πρέπει να επιτίθενται, πώς θα πρέπει να αντιδρούν όταν χάνουν την μπάλα, πώς θα κάνουμε την μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Αυτό που θέλω είναι όταν θα ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις μας στο Euro, ο κάθε ποδοσφαιριστής να γνωρίζει τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο. Θα προπονηθούμε, επίσης πάρα πολύ καλά στα στημένα. Τόσο στα επιθετικά, όσο και τα αμυντικά γιατί τα θεωρώ πολύ σημαντικά. Θα ήθελα μετά την δεκαπενθήμερη προετοιμασία στην Αυστρία οι παίκτες να γνωρίζουν με κλειστά μάτια τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο».

-Ποια είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα της Εθνικής;

«Η ομάδα χρειάζεται μεγαλύτερη ποιότητα στην επίθεση, θεωρώ ότι και στο μέλλον θα έχουμε την άμυνα για βάση. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που μπορούν να αντεπεξέλθουν και μάλιστα με επιτυχία τα επόμενα χρόνια. Οι δύο Παπαδόπουλοι, ο Παπασταθόπουλος, ο Τοροσίδης, οι οποίοι για τα επόμενα 5-6 χρόνια θα είναι η βάση της ομάδας. Οσο όμως προχωράμε προς τα εμπρός, διαπιστώνουμε πως οι περισσότεροι από τους παίκτες δεν θα είναι στην Εθνική τα επόμενα 3-4 χρόνια. Και η αλήθεια είναι ότι θα έχουμε πρόβλημα να βρούμε αυτούς που θα τους αντικαταστήσουν. Αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα της Εθνικής ομάδας. Είναι γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γιατί, αν ρίξετε μια ματιά σε όλες τις πρωτοκλασάτες ομάδες, στο κέντρο και την επίθεση παίζουν  συνήθως ξένοι. Δείτε τον Παναθηναϊκό, μόνο ο Κατοουράνης παίζει. Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει κανένας. Στον ΠΑΟΚ ο Φωτάκης και ο Σαλπιγγίδης. Τελευταία και ο Αθανασιάδης. Στην ΑΕΚ; Κανένας  στον οποίο μπορείς να στηριχθείς για τα επόμενα χρόνια. Και αυτό είναι πρόβλημα».

-Τι διαφορετικό θέλετε να δώσετε στην ομάδα του 2012, σε σχέση με αυτές που είδαμε στο Euro 2004 και 2008 αλλά και στο Μουντιάλ του 2010;

«Θέλω μια ομάδα η οποία θα μπαίνει στο γήπεδο για να κερδίσει. Θέλω να αλλάξω το αγωνιστικό πνεύμα. Να μπαίνουμε στο γήπεδο όχι με την σκέψη να μην χάσουμε, αλλά για να κερδίσουμε. Κάτι, επίσης, που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η κατοχή της μπάλας. Να μάθουμε να κρατάμε την μπάλα στα πόδια μας. Να κοντρολάρουμε το παιχνίδι με κατοχή μπάλας. Η ομάδα έχει μάθει να αμύνεται και το κάνει καλά. Τώρα πρέπει να βελτιωθεί στον παραγωγικό τομέα».

-Αν θέλατε να καταγράψετε το παιχνίδι εκείνο στο οποίο η ομάδα είχε την αγωνιστική ταυτότητα που θέλετε, ποιο θα ήταν αυτό;

«Με την Κροατία. Και νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό. Στο πρώτο ημίχρονο η Εθνική αμυνόταν καλά, αλλά μέχρι εκεί. Τον έλεγχο του αγώνα τον είχαν οι Κροάτες. Στο δεύτερο ημίχρονο, συνεχίσαμε να αμυνόμαστε καλά, αλλά ήμασταν εμείς που είχαμε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του αγώνα. Εμείς ήμασταν οι πρωταγωνιστές, η ομάδα που κυριαρχούσε μέσα στο γήπεδο και μάλιστα χωρίς να χαλάσουμε την αμυντική μας λειτουργία. Θέλω να δω στο Euro μια Εθνική Ελλάδας όπως στο δεύτερο ημίχρονο με την Κροατία».

-Με βάση όλα αυτά, πιο μπορεί να είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου;

«Το πρόβλημα είναι καθαρά των ομάδων και του τρόπου σκέψης τω παραγόντων. Αυτό που λείπει στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι να ετοιμάζει τους παίκτες στις ηλικίες των 16 έως 20 χρόνων. Έτσι ώστε να μπορούν να σταθούν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Σε αυτό υπολείπεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δείτε μόνοι σας και κρίνετε. Πόσες ομάδες έχουν επενδύσει σε νέους παίκτες και πόσες έχουν ακολουθήσει την εύκολη λύση με ξένος. Αυτό είναι το κεντρικό ζήτημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δούλεψα στην ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και μπορώ να πω ότι σε αυτό το κομμάτι, των ηλικιών από 16 έως 20 χρόνων, δεν γίνεται τίποτα σε επίπεδο υποδομών για παράδειγμα. Τα τελευταία δύο χρόνια οι ομάδες έχουν λάβει τα μηνύματα και κάτι προσπαθούν να κάνουν».

-Πώς κρίνετε τις απαξιωτικές αναφορές των ξένων ΜΜΕ εις βάρος της χώρας αλλά και του ελληνικού λαού;

«Είναι λανθασμένη η άποψη για τους Έλληνες στο εξωτερικό. Πολλές φορές, ενώ βρίσκομαι στην Πορτογαλία και στην Ελλάδα γίνονται συγκεντρώσεις, βλέπω αναφορές όπως «πόλεμος στην Αθήνα» και άλλα παρόμοια. Όταν ρωτούν τη γνώμη μου τονίζω ότι αυτοί οι τίτλοι δεν αποτυπώνουν την πραγματικότητα. Δεν υπάρχει πόλεμος. Υπάρχει ένας λαός που διαμαρτύρεται. Κάποιες φορές γίνονται και επεισόδια. Αλλά δεν είναι πάντα έτσι.

Θεωρώ, λοιπόν, ότι η όλη εικόνα είναι λανθασμένη. Δεν είναι μόνο το Σύνταγμα και όσα γίνονται εκεί η Ελλάδα. Βλέπω να γίνονται επεισόδια σε πολλές χώρες, στη Γερμανία, την Αγγλία, τη Γαλλία, αλλά δεν παίρνουν αυτή την έκταση. Ούτε υπάρχει τέτοια διαστρέβλωση. Ένα άλλο παράδειγμα; Ο Έλληνας πηγαίνει στα μπουζούκια. Τώρα το έμαθαν; Αυτό δεν γινόταν και πριν από 10-20 χρόνια; Το ίδιο θα γίνεται και έπειτα από 10 χρόνια».

-Λίονελ Μέσι ή Ρονάλντο;

«Ως θέαμα προτιμάω τον Μέσι. Ως κομμάτι του συνόλου ψηφίζω τον Ρονάλντο. Ο Κριστιάνο κάνει την περισσότερη δουλειά για την ομάδα. Ο Μέσι είναι ένας αρτίστας. Αλλά βεβαίως θα τους ήθελα και τους δύο στην ομάδα. Κατά την προσωπική μου εκτίμηση είναι πολύ δύσκολο για μια ομάδα να έχει περισσότερους από έναν παίκτη της κατηγορίας του Μέσι. Άντε δύο το μάξιμουμ. Αν έχεις όμως και τρεις και τέσσερις Ρονάλντο, μπορείς να τους χωρέσεις. Ο Μέσι είναι ένας».

-Τι λείπει από τον Έλληνα ποδοσφαιριστή για να μπορέσει να φτάσει σε τόσο υψηλά επίπεδα;

«Οι Έλληνες είναι καλοί επαγγελματίες, αυτό δεν μπορώ να το αμφισβητήσω. Απλά ο επαγγελματισμός τους εξαντλείται στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της δουλειάς και όχι στο να επιδιώξουν το κάτι παραπάνω. Το πάθος για το ποδόσφαιρο από την άλλη είναι το μεγάλο συν για τους Έλληνες. Το έχουν μέσα τους. Παίζουν ποδόσφαιρο παντού. Στον δρόμο, στα γήπεδα, παντού. Το αρνητικό είναι ότι οι Έλληνες παίζουν μπάλα, όχι ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Μπάλα παίζεις μόνος σου».

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Ο Γιάννης Σπάθας για την ατάκα για Ολυμπιακό και Αιγάλεω: «Το έκανα για να προκαλέσω»
Ο Γιάννης Σπάθας για την ατάκα για Ολυμπιακό και Αιγάλεω: «Το έκανα για να προκαλέσω»
«Λύγισαν» στο Πρωινό! Ο θάνατος του Θέμου Αναστασιάδη και τα δάκρυα στο πλατό!
«Λύγισαν» στο Πρωινό! Ο θάνατος του Θέμου Αναστασιάδη και τα δάκρυα στο πλατό!
Μια Ελλάδα φως, μια Ελλάδα τένις
Μια Ελλάδα φως, μια Ελλάδα τένις
Ο Λαμόνικα στο Φενέρ-Ολυμπιακός
Ο Λαμόνικα στο Φενέρ-Ολυμπιακός

 • Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019
 • Ποδόσφαιρο: Νιουκάστλ - Κάρντιφ Σίτι
  08:40Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  08:4510η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Παναχαϊκή ΓΕ
  09:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • WRC 2018
  09:30Σουηδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Red Bull Cliff Diving World Series 2018
  10:15Επεισόδιο: 3ος σταθμός: Αζόρες. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  10:40Μεξικό. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γουότφορντ - Μπέρνλι
  10:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Ανδρέας Σερεβέτας.
 • NBA Daily
  11:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Topspin
  11:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • WRC 2018
  11:50Γαλλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll
  12:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • WRC 2018
  13:00Αργεντινή. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλη
  13:10Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Πυγμαχία: KOTV 2019 E3
  13:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  13:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  14:10Πορτογαλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  15:0023η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Ποδόσφαιρο: Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ (Ζ)
  15:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • WRC 2018
  15:20Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Φενέρμπαχτσε - Βουκουρέστι (Ζ)
  15:30CEV Champions League Γυναικών 2018-19. Φάση ομίλων. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Pick n' Roll
  16:15Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  16:30Sydney Gala.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  17:15Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E13
  17:30Αφιέρωμα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Λεγανές
  17:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  18:00Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E680
  18:25Στιγμιότυπα.
 • Grand Prix Ανασκόπηση 2018
  18:45Εκπομπή αφιερωμένη στους λάτρεις της ταχύτητας. Όλη η διαδρομή για την ανάδειξη των πρωταθλητών σε Formula 1, Moto GP, WRC, FIA Words Rallycross και Formula E για το 2018.
 • NBA Daily
  18:55Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Τένις: Ζιλ Σιμόν - Μπενουά Περ
  19:102019 ATP World Tour 250. Πούνε. Προημιτελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  19:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Ουέσκα - Ατλέτικο Μαδρίτης
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ - Κισσαμικός
  20:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Drone Champions League 2018 E5
  21:00Επεισόδιο: Λίμνη Ζυρίχης. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Τσάβες - Πόρτο
  21:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E680
  22:00Στιγμιότυπα.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  22:15Μόντε Κάρλο.
 • Μπάσκετ: Μέμφις Γκρίζλις - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  22:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  23:00ISM Can-Am 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ
  00:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Αλαβές
  00:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Λεμεσού - Λάτσιο
  00:25UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Topspin
  00:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Σαν Αντόνιο Σπερς (Ζ)
  01:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος Αθηνών - Απόλλων Σμύρνης
  02:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Εσπανιόλ
  02:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Ρόμα - Ρεάλ Μαδρίτης
  02:20UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  02:40Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  03:25Μόντε Κάρλο.
 • Pick n' Roll
  04:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Drone Champions League 2018 E5
  04:10Επεισόδιο: Λίμνη Ζυρίχης. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - ΠΑΟΚ
  04:15UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 12ος όμιλος. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2019
  05:15Χάγη, Ολλανδία. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  05:25Σπάρτη. 7ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Μπαρτσελόνα
  05:45Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Αλαβές
  06:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Βόλεϊ: Φενέρμπαχτσε - Βουκουρέστι
  06:30CEV Champions League Γυναικών 2018-19. Φάση ομίλων. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  06:50Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος Αθηνών - Απόλλων Σμύρνης
  07:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • GP Confidential 2018 E25
  07:35Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E680
  08:00Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  08:20Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E16
  08:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Εσπανιόλ
  08:40Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Έβερτον
  08:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Σαν Αντόνιο Σπερς
  08:55NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2019 E1
  09:15Αθλητική εκπομπή.
 • WRC 2018
  09:30Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  10:00Διεθνής Μαραθώνιος - Σαγκάη.
 • Red Bull Cliff Diving World Series 2018
  10:30Επεισόδιο: 4ος σταθμός: Σίσικον. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  10:40Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βιτόρια Γκιμαράες - Μπενφίκα
  10:55Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόρνμουθ - Γουέστ Χαμ
  11:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Ξάνθη ΑΟ
  11:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • NBA Daily
  11:35Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  11:45Ανασκόπηση της σεζόν.
 • WRC 2018
  11:50Μεγ. Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19
  12:20All Star Game. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • WRC 2018
  13:00Ισπανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Λεγανές
  13:10Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γιουνγκ Μπόις
  13:15UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Χέρτα Βερολίνου
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  14:10Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E680
  14:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  15:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: ΟΦΗ - Εργοτέλης (Ζ)
  15:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • WRC 2018
  15:20Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Βόλεϊ: Κάζαλματζορε - Ιλ Μπιζόντε Φιρέντσε
  15:30Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Φράιμπουργκ
  16:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  16:30Sydney Gala.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  17:00Μόντε Κάρλο.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  17:15Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • WRC 2019 (Ζ)
  17:30Pre-Season. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Μπιλμπάο
  17:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ
  18:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  18:10XTERRA World Championship.
 • WRC 2019 (Ζ)
  18:30SS1 La Breole - Selonnet, Μόντε Κάρλο. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2019 E4
  19:10Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • NASCAR Decades: 90's
  19:35Μέρος Α'. Ντοκιμαντέρ.
 • Τένις: Στιβ Νταρσί - Ίβο Κάρλοβιτς
  19:402019 ATP World Tour 250. Πούνε. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Βαλένθια
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: ΟΦΗ - Εργοτέλης
  20:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Σαν Αντόνιο Σπερς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • NASCAR Decades: 90's
  20:15Μέρος Β'. Ντοκιμαντέρ.
 • WRC 2019
  20:55Pre-Season. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον
  21:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μορεϊρένσε
  21:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies