Παραμένει στην κορυφή η Καρδίτσα

Τη νίκη με 4-1 πήραν οι Ελπίδες Καρδίτσας κόντρα στον Οδυσσέα Γλυφάδας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του γυναικείου πρωταθλήματος.

Παραμένει στην κορυφή η Καρδίτσα

Οι φιλοξενούμενες μπήκαν δυνατά στον αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 2’ με τη Μοσχοφίδου. Στο 10΄ήρθε η απάντηση από τις γηπεδούχες με την Κόγγουλη να κάνει το 1-1 , ενώ δέκα λεπτά αργότερα (20’) η ίδια παίκτρια πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό της γκολ έκανε το 2-1. Λίγα λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου η Στρατένοβιτς έβαλε ακόμα ένα γκολ για την ομάδα της Καρδίτσας στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με 3-1.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε η Κόγγουλη στο 92’ ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την αναμέτρηση για τις Ελπίδες Καρδίτσας.

ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Χατζηλαζάρου, Καλλιάρα (90’ Ριζου), Αλεξίου, Ρήγα, Πάσχου (87' Κουτσώνα), Γεραγόρη, Σήμου, Λαζανά (58’ Καλογεροπούλου), Στράνκοβιτς, Κόγγουλη, Στρετένοβιτς.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Πελετίδου, Τζάνη, Ντούσκα, Δούκα, Παπακώστα (52’ Λάμπρου), Καλλιστή (83’ Μπαρούτση), Γαργαρέτα, Κοσόβα (68’ Μακρή), Φώτη, Κατσαΐτη, Μοσχοφίδου