Επίθεση Αμανατίδη σε Σκίμπε!
Ο Γιάννης Αμανατίδης εξαπέλυσε δριμεία κριτική προς το προπονητή του στην Άιντραχτ, Μίκαελ Σκίμπε, αφού δεν αγωνίζεται όσο θα ήθελε.
«Αυτές οι δικαιολογίες πιθανώς να είχαν βάση στην αρχή της σεζόν, αφού προερχόμουν από μακρά αποχή λόγω τραυματισμού. Όμως τώρα είμαι σε καλή κατάσταση και συμμετέχω κανονικά σε όλους τις προπονήσεις. Απλώς αυτό που λέει ο προπονητής είναι λάθος», ήταν η απάντηση του Αμανατίδη στους ισχυρισμούς του Σκίμπε πως ο Έλληνας δεν χρησιμοποιείται επειδή προέρχεται από τραυματισμό.
«Είναι δύσκολο για έναν παίκτη που αγωνίζεται για 5 ή 10 λεπτά να κάνει τη διαφορά. Κάθε ποδοσφαιριστές θα πρέπει να αισθάνεται ότι η ομάδα τον χρειάζεται. Αυτή τη στιγμή στην Άιντραχτ υπάρχει ο κίνδυνος να αισθάνονται παραγκωνισμένοι κάποιοι παίκτες. Χωρίς εμένα ο σύλλογος αυτός δεν θα είχε την αξία που έχει σήμερα. Όμως στο ποδόσφαιρο υπάρχει αχαριστία».