Ψηφίζει... Ζαμόρα ο Γιολ

Ψηφίζει... Ζαμόρα ο Γιολ

Ο Μάρτιν Γιολ θέλει να εκμεταλλευτεί την πιθανότητα κλήσης του Μπόμπι Ζαμόρα στο EURO 2012 από την Αγγλία, ώστε να επωφεληθεί η Φούλαμ.

Ο 30άχρονος στράικερ έχει θέσει σαν προσωπικό του στόχο την ένταξη του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, ενώ συμμετείχε στα τελευταία φιλικά των «λιονταριών». Ο προπονητής του, σε συλλογικό επίπεδο, από την πλευρά του, ανέλυσε τα προτερήματα του Ζαμόρα και πρότεινε στον Φάμπιο Καπέλο να τον καλέσει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα:

«Είναι όλοι διαφορετικοί. Ο Ντάρεν Μπεντ είναι διαφορετικός, ο Ζερμέν Ντεφόε είναι διαφορετικός, ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι σίγουρα διαφορετικός, αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχουν επιθετικοί που μπορούν να κρατήσουν την μπάλα. Ο κόουτς είναι ο τελικός κριτής, αφού αν θέλει σκόρερ χρησιμοποιεί τον Μπεντ. Ωστόσο, αν χρησιμοποιήσει τον Μπόμπι με επιθετικούς μέσους, τότε μπορεί να φανεί χρήσιμος. Όλοι προσφέρουν διάφορες επιλογές στον Καπέλο, αλλά αυτός γνωρίζει ποιον θα χρησιμοποιήσει, αν θέλει κατοχή».

Στην συνέχεια παραδέχθηκε ότι το κίνητρο της κλήσης, ακόμα και αν αυτή δεν έρθει, μπορεί να βοηθήσει την Φούλαμ:

«Ακόμα και να μην συμπεριληφθεί στα πλάνα του Καπέλο, ο Ζαμόρα θα έχει σίγουρα κίνητρο στο μεσοδιάστημα. Θεωρώ ότι αυτό μπορεί να μας βοηθήσει».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Κύπελλο Ελλάδας: Πέφτουν στη «μάχη» της League Phase οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης
Κύπελλο Ελλάδας: Πέφτουν στη «μάχη» της League Phase οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ένας πρώην... elite στη Λεωφόρο
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ένας πρώην... elite στη Λεωφόρο
Η ΕΛ.ΑΣ. ανέλαβε πρωτοβουλία για τα απειλητικά μηνύματα στην οικογένεια Αντετοκούνμπο
Η ΕΛ.ΑΣ. ανέλαβε πρωτοβουλία για τα απειλητικά μηνύματα στην οικογένεια Αντετοκούνμπο
Video - αποθέωση της FIBA για Αντετοκούνμπο
Video - αποθέωση της FIBA για Αντετοκούνμπο
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Πρέπει να καθαρίζονται κάθε εβδομάδα, αλλά κανείς δεν το κάνει (από τα πιο βρώμικα σημεία κουζίνας)