Πίνδος Κόνιτσας – Μεσολόγγι 2-2

Πίνδος Κόνιτσας – Μεσολόγγι 2-2

Γκολ και εντυπώσεις μοιράστηκαν οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στον 5ο Όμιλο της Δ’ Εθνικής.

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι μεταξύ της Πίνδου Κόνιτσας και του Μεσολογγίου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο της Δ’ Εθνικής.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με το γκολ του Παπανικολάου στο 10ο λεπτό. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 61’, ο Πούλιος για την ομάδα της Πίνδου, έφερε το παιχνίδι στα ίσα για να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους ο Βαζάτης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι τέσσερα λεπτά μετά.

Η ομάδα του Μεσολογγίου κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο 80’ μετά το γκολ του Δενδρινού, με πέναλτι.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Πουλημάς (Κέρκυρας).

ΠΙΝΔΟΣ (Σπύρος Τασούλας): Καϊσίδης, Βλάχος, Πούλιος, Μπονόβας, Τσαλιαμάνης (48’ Γιάτσε), Βαζάτης, Σιώτας, Χαλούλος (60’ Μπαμπούλιας), Μωυσιάδης (75’ Κυρτσόγλου), Δημόπουλος, Μουρεχίδης.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ (Νίκος Μαργέλης):: Δουλιώτης, Παπανικολάου, Χαλαζιάς, Ψηλός, Μπαλαούρας (65' Πετσίνης), Δενδρινός, Ξευγένης, Νάκος, Κόκκαλης (88' Μιχαλόπουλος), Καρίμπας, Ζαχαράκης.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Ατρόμητος: Ανακοίνωσε το δανεισμό του Γκουγκεσασβίλι
Ατρόμητος: Ανακοίνωσε το δανεισμό του Γκουγκεσασβίλι
ΑΕΚ: Δανεικός στη Ρίζερπορ ο Πιερό
ΑΕΚ: Δανεικός στη Ρίζερπορ ο Πιερό
ΟΦΗ: Επίσημος ο δανεισμός του Νίκου Αθανασίου από τον Ολυμπιακό
ΟΦΗ: Επίσημος ο δανεισμός του Νίκου Αθανασίου από τον Ολυμπιακό
Άρης: Δανεικός στην Χουάρες ο Μόντσου
Άρης: Δανεικός στην Χουάρες ο Μόντσου
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved