Στο 92’ με πέναλτι η Σπόρτινγκ

Στο 92’ με πέναλτι η Σπόρτινγκ

Η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι… απέσπασε το 2-2 στις καθυστερήσεις κόντρα στους ασταμάτητους Λος Άντζελες Γκάλαξι του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο Ομάρ Μπράβο ισοφάρισε στο 92ο λεπτό με πέναλτι, το οποίο παραχώρησε ο Φράνκι Χέιντουκ με χέρι εντός περιοχής. Οι γηπεδούχοι είχαν ξεκινήσει δυναμικά το ματς, αλλά οι Γκάλαξι προηγήθηκαν με γκολ του Σιν Φράνκλιν στο 25ο λεπτό.

Στην συνέχεια καταγράφηκε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ζούλιο Σέζαρ, ήταν αυτός που ισοφάρισε στο 72ο λεπτό, αλλά μόλις δύο λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι επανέκτησαν το προβάδισμα με το δεύτερο γκολ του Φράνκλιν.

Μεσολάβησε το πέναλτι και οι δυο ομάδες πρόσθεσαν από έναν βαθμό στην συγκομιδή τους. Από την μία, η Σπόρτινγκ έφθασε στους 37, από την άλλη η ομάδα του Λος Άντζελες στους 52.

Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι: Νίλσεν, Σίνοβιτς, Σέζαρ, Εσπινόζα (64’ Άρνοντ), Μάιερς, Κολίν, Μπέσλερ, Τζέφερσον (80’ Σάαντ), Ζούσι, Μπράβο, Σάπονγκ.
Λος Άντζελες Γκάλαξι: Σάουντερς, Φράνκλιν, Γκονζάλεζ, Ντούνιβαντ, Ντελαγκάρζα, Χέιντουκ, Μπέκαμ, Μαγκί (78’ Στέφενς), Ζουνίνιο, Κρίστμαν (88’ Κιρόβσκι), Μπάρετ (59’ Ντόναβαν).



Μπελόσεβιτς στο Telekom Center, Πέρεζ στο Ντουμπάι
Μπελόσεβιτς στο Telekom Center, Πέρεζ στο Ντουμπάι
ΝΒΑ: «Αν ο Giannis γίνει τώρα trade θα πάει στους Ουόριορς»
ΝΒΑ: «Αν ο Giannis γίνει τώρα trade θα πάει στους Ουόριορς»
Το ζητούμενο για την ΑΕΚ είναι ένα: ψυχραιμία!
Το ζητούμενο για την ΑΕΚ είναι ένα: ψυχραιμία!
Ρεάλ Μαδρίτης: «Συναγερμός» για Μπέλιγχαμ
Ρεάλ Μαδρίτης: «Συναγερμός» για Μπέλιγχαμ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved