ΝΟΝ ΠΑΣΑΡΑΝ κυρία ΦΙΦΑ μου!

ΝΟΝ ΠΑΣΑΡΑΝ κυρία ΦΙΦΑ μου!

Σε μια πρωτοφανή απόφαση «ποδοσφαιρικού μικροτσουτσουνισμού» κόβονται τα πλάνα με τις σέξι κυρίες. 

Θυμάστε την είδηση, πριν λίγους μήνες, που έλεγε «τέρμα τα grid girls από τη Formula 1»; Τη θυμάστε σίγουρα και τη θυμούνται όχι απλά οι φίλοι των μηχανοκίνητων σπορ και όσοι πάνε και παρακολουθούν από κοντά τα grand-prix αλλά και οι ίδιοι οι οδηγοί, που εξέφρασαν την αντίθεσή τους και τον αποτροπιασμό τους μην σας πω: ξέρετε τι είναι να είσαι μέσα σε ένα μονοθέσιο τόση ώρα, να περιμένεις να ανάψουν τα φώτα για να ξεκινήσεις, να φοράς την πυρίμαχη φόρμα και το κράνος, να σκέφτεσαι τα σημεία που μπορείς να προσπεράσεις και πού μπορείς να πας με 280 χιλιόμετρα και να ρίχνεις μια ματιά δεξιά κι αριστερά και να βλέπεις κάτι κορίτσια σαν τα κρύα τα νερά; Ξελαμπικάρει το μυαλό και ανανεώνονται τα κύτταρα, είναι σαν να είσαι στην έρημο και να αντικρύζεις την όαση, σαν να είσαι καταμεσής του πελάγους με τη σανίδα παραμάσχαλα και να βλέπεις στεριά. Κι επειδή έχει τύχει να τα δω από κοντά μια – δυο φορές που πήγα σε grand – prix, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τόσο ωραίες όσο φαντάζεται κανείς. Μην σας πω και ωραιότερες.

 

22062018 suporter brasil 20180622 220924

 

 

Αίσχος. Υποκρισία. Φασισμός.

Αλλά η ανοησία δεν σταμάτησε στα grid girls – επεκτείνεται σαν ιός που «καταπίνει» κάθε ζωντανό οργανισμό στο διάβα του: η FARE, επιτροπή που ασχολείται με την καταπολέμηση των διακρίσεων στο ποδόσφαιρο, εισηγήθηκε στη ΦΙΦΑ να μειωθούν ή ακόμα και να εξαλειφθούν τα πλάνα και οι φωτογραφίες με τα ωραία κορίτσια από τις εξέδρες των γηπέδων.  Κι αντί η ΦΙΦΑ να πει «Σας ευχαριστούμε για την πολύ ενδιαφέρουσα εισήγηση, ΑΛΛΑ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ! ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ! ΜΙΣΟΓΥΝΗΔΕΣ!», είπε «βεβαίως, εξαιρετική ιδέα, δίνουμε αμέσως τώρα εντολή στα συνεργαζόμενα τηλεοπτικά κανάλια και φωτογραφικά πρακτορεία, να κόψουν τις φωτογραφίες από τα ωραία κοριτσόπουλα.

Είναι τυχαίο ότι ΦΙΦΑ σημαίνει Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, αλλά «φίφας» στην αργκό, σημαίνει, εμχ…, αυτός που έχει μικρό μόριο; Σύμπτωμα μικροτσουτσουνίτιδας είναι αυτό που πάνε να περάσουν, αλλά θα μας βρουν μπροστά τους: ποιον ενόχλησαν τα ωραία κορίτσια στις εξέδρες των γηπέδων; Ποιος αισθάνθηκε άβολα; Πείραξαν κανέναν; Ή θεωρεί κανείς παράδοξο ή αταίριαστο ή απρεπές, σε ένα άθλημα που παρακολουθούν κατά 80 ή 90% άντρες, να βλέπουμε και κανένα ωραίο νέτο πού και πού; Με τι θα απομείνουμε Χριστέ μου;

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr



Άρης – ΠΑΟΚ: Τιμωρία από UEFA για τον «Δικέφαλο», πριν το ντέρμπι τίτλου στη Super League
Άρης – ΠΑΟΚ: Τιμωρία από UEFA για τον «Δικέφαλο», πριν το ντέρμπι τίτλου στη Super League
Γκουαρντιόλα: «Η μοίρα στα χέρια μας»
Γκουαρντιόλα: «Η μοίρα στα χέρια μας»
Euro 2024: Έτσι θα πάνε στα τελικά Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία
Euro 2024: Έτσι θα πάνε στα τελικά Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία
Αποδέχτηκε την πρόταση του Κοτς και αναλαμβάνει διοικητικό ρόλο στην Φενέρ ο Ατζούν
Αποδέχτηκε την πρόταση του Κοτς και αναλαμβάνει διοικητικό ρόλο στην Φενέρ ο Ατζούν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved