Μουντιάλ 2014 – Αγγλία: Κυνηγώντας το όνειρο (photos+videos)

Μουντιάλ 2014 – Αγγλία: Κυνηγώντας το όνειρο (photos+videos)

Αρκετοί είναι οι νεαροί ποδοσφαιριστές που προσπαθούν με τις εμφανίσεις τους να πείσουν τον Ρόι Χόντσον έτσι ώστε να βρουν μία από τις 23 θέσεις στο ρόστερ της Αγγλίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Οι… οντισιόν των Εθνικών ομάδων έχουν έρθει στο τέλος τους. Μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου και της ανακοίνωσης των 23 ποδοσφαιριστών στη λίστα των προπονητών, δεν θα υπάρξει άλλη αναμέτρηση. Κάθε ποδοσφαιριστής που βρέθηκε στην Εθνική του ομάδα το τελευτίο διάστημα, έκανε ό,τι μπορούσε για να αποδείξει πολλά.

Στην περίπτωση του Ρόι Χόντσον, το έργο είναι ακόμα πιο δύσκολο, καθώς στην Αγγλία, είναι σύνηθες το φαινόμενο να υπάρχει πάντα γκρίνια για τις επιλογές του εκάστοτε προπονητή για μία μεγάλη διοργάνωση.

Ο Λονδρέζος τεχνικός, έχει αρκετές επιλογές που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως… κρυφά όπλα έτσι ώστε τα «τρία λιοντάρια» να κάνουν την υπέρβαση και να διεκδικήσουν τον τίτλο. Παρακάτω το Onsports σας παραθέτει πέντε περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών που διεκδικούν μία θέση στον… ήλιο της Βραζιλίας.

Ρος Μπάρκλεϊ (Έβερτον)

Η περίπτωση του Ρος Μπάρκλεϊ μπορεί να… χρεωθεί αποκλειστικά στον προπονητή της Έβερτον, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός, ήταν αυτός που πρώτος έδειξε εμπιστοσύνη στο ταλέντου του νεαρού αμυντικού. Στα 20 του έχει ήδη μία γεμάτη σεζόν με τα «ζαχαρωτά» με δυνατό του σημείο το γεγονός πως μπορεί να χρησιμοποιήσει εξίσου καλά και τα δύο πόδια του. Το θετικό για τον ίδιο, είναι πως έχει, ό,τι δεν έχουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία από αυτόν παίκτες της ίδιας θέσης. Παίζει με άγνοια κινδύνου και έχει αρκετή φαντασία στο παιχνίδι του, κάτι που μπορεί να είναι το στοιχείο που λείπει από τον Ρόι Χόντσον.

Άνταμ Λαλάνα (Σαουθάμπτον)

Αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές από την Αγγλία διαθέτει η Σαουθάμπτον που περιμένουν απλά την κλήση του Ρόι Χόντσον για το Μουντιάλ. Αυτός που ξεχωρίζει όμως, είναι ο αρχηγός των «Αγίων», Άνταμ Λαλάνα. Κανείς Άγγλος μέσος δεν έχει περισσότερα τέρματα από αυτόν τη σεζόν, ενώ μόνο ο Στίβεν Τζέραρντ μετράει περισσότερες ασίστ. Ο 25χροος έχει αγωνιστεί κάποιες φορές με την Αγγλία και δεν απέτυχε στο να εντυπωσιάσει, παίζοντας πάντα επιθετικά και δημιουργώντας προϋποθέσεις για γκολ στους συμπαίκτες του. Είναι σίγουρα ένα από τα φαβορί για να βρεθεί στους 23 του Λονδρέζου τεχνικού.

Ραχίμ Στέρλινγκ (Λίβερπουλ)

Ο Στέρλινγκ είναι από τα βασικά γρανάζια της εντυπωσιακής πορειας της Λίβερπουλ προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Αγγλία. Είχε λάβει το βραβείο του MVP στο παιχνίδι της Αγγλίας με τη Δανία. Έχοντας τον Θίο Γουόλκοτ για τραυματία, ο 19χρονος επιθετικός της Λίβερπουλ έρχεται ολοένα και πιο κοντά στο όνειρό του. Η ταχύτητά του τον κάνει επικίνδυνο για κάθε άμυνα και από τη στιγμή που υπάρχουν αρκετοί τραυματίες, σίγουρα αξίζει μία θέση.

Λουκ Σο (Σαουθάμπτον)

Ακόμα ένας νεαρός ποδοσφαιριστής από τη Σαουθάμπτον φλερτάρει με το να γίνει ο νέος… Άσλεϊ Κόουλ και να πάρει σπίτι του τη φανέλα του μπακ της Αγγλίας. Έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων ομάδων της Αγγλίας και συνεχίζει να κάνει… υψηλές πτήσεις στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Το αρνητικό για τον ίδιο, είναι πως πρέπει να προτιμηθεί από τους Λέιτον Μπέινς και Άσλεϊ Κόουλ, κάτι που φαντάζει αρκετά δύσκολο. Μόνο με το ενδεχόμενο τραυματισμών θα μπορούσε να κάνει το… μπάσιμο.

Φάμπιαν Ντελφ (Άστον Βίλα)

Κάθε χρόνο και καλύτερος παρουσιάζεται ο 24χρονος ποδοσφαιριστής της Άστον Βίλα, Φάμπιαν Ντλεφ. Ο νεαρός μέσος κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις, ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια και μπορεί να καλύψει πολλά χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που σίγουρα θα χρειαστεί ο Ρόι Χόντσον. Από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές βέβαια, ο Ντελφ είναι το μεγαλύτερο αουτσάιντερ για να βρεθεί στις επιλογές του Ρόι Χόντσον.

Μουντιάλ 2014 – Αγγλία: Κυνηγώντας το όνειρο (photos+videos)



Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved