Τα ανοιχτά «μέτωπα» της Βέροιας: Προπονητής και τεχνικός διευθυντής

Τα ανοιχτά «μέτωπα» της Βέροιας: Προπονητής και τεχνικός διευθυντής

Αυτά είναι τα “μέτωπα” που παραμένουν ανοιχτά στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού…

Σε ρεπορτάζ της εφημερίδας “ΚΕΡΚΙΔΑ” αναφέρονται τα “μέτωπα” που παραμένουν ανοιχτά στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και της αβεβαιότητας που υπάρχει το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Ελληνικό (και όχι μόνο) ποδόσφαιρο.

Όπως αναφέρει λοιπόν η “Κ”, οι ιθύνοντες της “Βασίλισσας του βορρά” για τον λόγο αυτό δεν έχουν προχωρήσει ακόμη στον σχεδιασμό της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν (όλα δείχνουν ότι η τρέχουσα δεν θα ολοκληρωθεί), περιμένοντας τις όποιες εξελίξεις υπάρξουν στο θέμα της αναδιάρθρωσης, ώστε να γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα.

Προπονητής και τεχνικός διευθυντής

Δύο από τα πιο φλέγοντα ζητήματα, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, είναι αυτά του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή που θα έχει η ομάδα τη νέα περίοδο.

Στην πρώτη περίπτωση, ο Κώστας Γεωργιάδης περιμένει στο… ακουστικό του τις εξελίξεις, για να γνωρίζει και αυτός αν θα παραμείνει ή όχι στο τιμόνι της “Βασίλισσας”. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο νεαρός τεχνικός ήταν για δύο χρόνια, ωστόσο μετά την αποτυχημένη πορεία της ομάδας, όλα έδειχναν ότι οι δύο πλευρές δύσκολα θα συνέχιζαν μαζί, μετά το φινάλε του πρωταθλήματος, μιας και κύκλοι της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, πριν την διακοπή του πρωταθλήματος, έδιναν ως ημερομηνία λήξης της συνεργασίας τους την 31/3.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί και θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις, ώστε να γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί τελικά η ομάδα την καινούργια σεζόν. Αν δηλαδή πραγματοποιηθεί η αναδιάρθρωση και η ΒΕΡΟΙΑ παίξει στη νέα Β’ Εθνική, τότε είναι πολύ πιθανό να προτιμηθεί ένας πιο έμπειρος προπονητής, με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, ώστε η “Βασίλισσα” να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα. Αν όχι, δεν αποκλείεται ο Γεωργιάδης να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας για μία ακόμη χρονιά.

Επίσης, ένα ακόμη θέμα που “καίει” τους Βεροιώτες είναι αυτό του τεχνικού διευθυντή. Μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Μεταξά, εξ΄ αιτίας της «γκάφας» στον αγώνα με την Καλαμάτα, που μπορεί να στοιχίσει στην ομάδα μείον τρεις βαθμούς (δεν συζητήθηκε ακόμη σην αρμόδια επιροπή), η θέση έχει “χηρέψει” και αναζητείται το κατάλληλο άτομο, ώστε να αποφευχθούν τα λάθη του παρελθόντος. Μέχρι στιγμής ακούγονται τρία ονόματα για την θέση αυτή.

Ο ένας είναι ο Γιώτης Τσαλουχίδης, ο παλιός άσσος της “Βασίλισσας”, που φαντάζει ως ενδεδειγμένη λύση, μιας και γνωρίζει άριστα τον χώρο, έχοντας πολλές γνωριμίες. Το όνομά του ακούστηκε και πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, αφού το “έριξαν” στο τραπέζι μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ, χωρίς όμως να προχωρήσει το θέμα, μιας και η διακοπή έφερε τα πάνω κάτω στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο δεύτερος είναι ο “παλιός γνώριμος” Γιώργος Κικερίδης, ο οποίος έχει εργαστεί με επιτυχία και παλαιότερα στην ομάδα, βγάζοντας παίκτες “λαυράκια” όπως οι Ολαϊτάν, Μπεν κ.α. Το τελευταίο διάστημα συνεργάζεται με τον Άρη, όπου ανακάλυψε έναν ακόμη παίκτη “λαχείο”, τον Λίντσεϊ Ρόουζ.

Ο τρίτος είναι ο Παύλος Μυροφορίδης, ο οποίος είναι πολύ καλός γνώστης των κατηγοριών αυτών και έχει επιδείξει έργο σε αρκετές ομάδες, τις οποίες βοήθησε να ανέβουν κατηγορία. Μάλιστα οι δύο πλευρές (ΠΑΕ και Μυροφορίδης) έχουν κάνει μία πρώτη επαφή και συζήτηση για ενδεχόμενη συνεργασία τους.

Φυσικά για όλα τα παραπάνω, τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει η διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα οι μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ αδελφοί Μπίκα, οι οποίοι και θα πάρουν την τελική απόφαση.



Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved