Παναθηναϊκός: Χωρίς Κέβιν στην Αθήνα η Σαχτάρ
Σοβαρή απουσία για τους Ουκρανούς ενόψει του αγώνα με το «τριφύλλι», καθώς θα λείψει ο Βραζιλιάνος εξτρέμ.
Ο μυϊκός τραυματισμός που υπέστη ο Κέβιν στην προ εβδομάδος ρεβάνς της Σαχτάρ Ντόνετσκ με την Μπεσίκτας δεν ήταν εντέλει τόσο «ελαφρύς», όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί. H ουκρανική ομάδα έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης (5/8) χωρίς τον Βραζιλιάνο αριστερό εξτρέμ για τον πρώτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό στον Γ΄ προκριματικό του Europa League.
Ο 22χρονος εξτρέμ και κορυφαίος παίκτης της Σαχτάρ στην εκκίνηση της σεζόν με 3 γκολ και 2 ασίστ απουσίασε κι απ' τον αγώνα της πρεμιέρας του ουκρανικού πρωταθλήματος με την Επίτσεντρ, ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολη πλέον η παρουσία του και στη ρεβάνς της 14ης Αυγούστου στο «Miejski Stadion» της Κρακοβίας.
Εκτός «μάχης» έχει τεθεί για τον πρώτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και ο βασικός αμυντικός μέσος της Σαχτάρ, Λασινά Τραορέ, επίσης με μυϊκό τραυματισμό.